Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

aby kobieta mogła normalnie funkcjonować

Polecane posty

Gość gość
Pan i władca ma powodzenie a taki co chce partnerstwa już nie wystarczy popatrzeć na ulicę i związki

Gość gość
ach te wyobrażenia gimbazy na temat związku i seksu. Synu, to że u ciebie w domu tak jest to nie znaczy, że wszystkie kobiety tak lubią. Faceci też nie wszyscy, nie dalej jak pół roku temu spławiłam faceta prawie 2 metry wzrostu, który chciał być moim niewolnikiem, chciał mi sprzątać i żebym go tłukła po pysku. Sprzątanie ok, ale bicie mnie nie kręci więc kazałam spadać

Gość gość
To sie zgadza ze kobieta w pelni sie realizuje przy facecie w zwiazku.Tylko,ze to ja poderwalam meza on prawiczek ja dziewica to byl nasz wspanialy poczatek Zwiazku.Fakt ze am wielkie zaufanie i otwarcie sie calkowite na meza.Ja meza mam zawszeprzy badaniu cipki u ginekologa wspieral porody.Kto o nas lepiej nie zadba jak najblizsza osoba.Do tego lacza zwiazek takie przezycia.A do tego maz bardzo duzo pomaga w domu bysmy razem mogli wyjsc na spotkania ze znajomymi czy normalnie razem odpoczac przy lampce wina swojskiego czy kawie.Nie ze przyjdzie i siadzie przed telewizorem!Dlatego pomaga bo go nie izoluje w zwiazku jest zawsze przy mnie w bardzo intymnych sytuacjach.

Gość gość
tak , wszyscy już wiemy, że jest przy penetracji twojej cipki, ale powiedz nam jeszcze czy ci pomaga palcem rozruszać jelita jak masz zatwardzenie

Gość gość
słuchajcie nie zaprzeczajcie swojej naturze , która wyraźnie pokazuje , że pewny siebie i zadbany facet ma większe powodzenie i przyciąganie, niż niczego niepewny i słaby , zagubiony np.romantyk, który tylko będzie wam pomagał przy kreowaniu kolejnych problemów ;)

Gość gość
kobiecie potrzeba dużego pena i pełny portfel