Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

aby kobieta mogła normalnie funkcjonować

Polecane posty

Gość gość

1.musi mieć mężczyznę , być od niego w pewien sposób zależna oraz być niewolnicą w seksie 2. mężczyzna musi odpowiednio podnosić jej ciśnienie i zmieniał jej nastrój. 3. mężczyzna będzie ją kierował i pewne rzeczy nakazywał

Gość gość
Swieta prawda:D

Gość gość
1, 2 do zaakceptowania od czasu do czasu, ale 3- nigdy.

Gość gość
coż za jebniety pan i władca , ja być ciebie stukła pejczem że by ci sie odechciało życie ty nakazujący trucicielu !!!

Gość gość
gdy odrzucisz pkt 3 , to sama zaczniesz to stosować na nim , a wtedy zacznie być źle ;) p.s.nie chodzi o to by kimś cały czas kierować lub kazać itp

Gość gość
a prawda jest taka,ze twoja kobieta jest z toba tylko dla kasy, wali cie w rogi, a skamlesz zeby z toba byla

Gość gość
gość dziś dziękuję za ocenę swoją drogą , to czego Ci brakuje z moich punktów?;)

Gość gość
pkt 3 jest nie do zaakceptowania, bo ja mam silny charakter i nie dam sobą rządzić, a facetem nie chce, bo co to za facet którym kobieta kieruje. Dla mnie żaden. Tak gdzie jest walka o dominację, tam nie ma związku.

Gość gość
gość dziś drobny dreszcz rywalizacji o racje , nikogo nie zniszczy , tym bardziej , że jako kobieta uwielbiasz emocjonalne gierki i czasami trzeba być uległą ;)

Gość gość
Jakie emocjonalne gierki, ja ich nie stosuje. Zawsze mnie to brzydziło, ale znajomość z jedną osobą nauczyła mnie nie mówić już nic co czuję, co myślę.

Gość gość
bzdura po trzykroc. ja jestem dominujaca w zyciu, w zwiazku i w lozku, nie lubie ulegac. moj facet jest ta ulegla strona. bylam w zwiazku z dominujacym przez 2 miesiace i nigdy wiecej

Gość gość
bzdura. każda kobieta świetnie sobie radzi bez faceta i potrafi doskonale funkcjonować w życiu. żaden facet tego nie zmieni, chyba, że ma do czynienia z głupią kobietą, która chce by nią "kierować", pomiatać i nie szanować. obecnie brak normalnych facetów nie skażonych PUA, nałogami, wymaganiami z sufitu. większość to nic nie warte ćpuny, spaślaki, nałogowcy, brudasy i chamy. i taki facet ma decydować o kobiecie. zejdź z chmur, obszczymurku :P

Gość gość
gość dziś właśnie musisz mówić i to właśnie do faceta ! musisz być wyładowana emocjonalnie i w tym spełniona gość dziś Ty nie masz faceta , tylko drugą babę :D

Gość gość
gość dziś no właśnie , ja piszę o mężczyznach , a Ty mi tutaj o jakiś frajerach i nawet jeśli mężczyzn jest mało , to warto próbować o takiego powalczyć

Gość gość
nieprawda

Gość gość
wole babe od tryskajacego testosteronem, pyskujacego i probujacego rzadzic grubianina

Gość gość
Nie powiem, bo ta osoba nie jest szczera, tylko ciekawa, a to różnica. Szczerość buduje zaufanie, a jak ktoś przybiera maski, prawdy nie mówi, to dla mnie jest niewiarygodny. Nie będę się uzewnętrzniać przed kimś kto nie potrafi zerwać z siebie masek i być sobą.

Gość gość
"powalczyć", po cholerę? żeby sobie zrobić kuku? :D ja wiem, że się martwisz, że nikt o ciebie nie walczy. ale, z drugiej strony walczyć o faceta, żeby mu tylko połechtać opóźnione w rozwoju ego..NIGDY! :D 🖐️

Gość gość
gość dziś hehe no ok - zobaczymy kiedy Ci się znudzi ta pozycja ;)

Gość gość
Walcz walcz o faceta trzeba walczyć siłą i godnością osobistą :-D

Gość gość
gość dziś nie martw się o mnie :) martw się o innych facetów , bo z nimi coraz gorzej , gdy stają się babami :) gość dziś szczery to może być facet , którego opisałem - bo nie zachowuje się jak baba i mówi to , co myśli pokazując też emocje (nie mylić z chamem czy prostakiem)

Gość gość
poza tym drogie panie , wy tak szczerze wybrały byście jednego faceta ze 100 innych i najczęściej tego samego lub bardzo podobnego ;)

Gość gość
brokeninside87 dziś o tym nie musi być punktu :) to chyba oczywiste ?

Gość gość
ja wybrałam już kilka lat temu, spośród naprawdę wielu kandydatów..ten felerny za bardzo nie jest ;), ale urywam się często z domu w poszukiwaniu swoich pasji. inaczej można skonać.

Gość gość
gość dziś pisząc o pasjach , masz na myśli inne charaktery , czy inne zajęcia ? ;)

Gość gość
brokeninside87 dziś aż taka napalona ? oj biedny ten facet będzie , którego dopadniesz :P