Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile z was ma zaklepaną pracę za granicą na wypadek wojny która już blisko??

Polecane posty

Gość gość

Ostatnie dwa infa mnie mocno niepokoją pierwsze wybranie dowódcy sił Polski na wojnę, drugie potężne siły ruskich w Kaliningradzie.

Gość gość
A co Ci po tym? W razie wojny zamkną granicę, postawią żandarmerię i tyle będzie z Twojego wyjazdu.

Jak putin zaatakuje polske to uciekam do norwegii albo uk albo do niemiec lub hollandii a do wloch i francji nie chce! USA nas nie przyjmie a sxwecja und dania and fimlandia fajne sa do zycia!

Gość gość598
a ja myślę że jakby była wojna to nikogo z Polski nie wypuszczą, zamkną wszystkie granice i po sprawie

Gość gość
Ahhh przestancie straszyć bo się zesracie,nigdzie nie mówią o tym.

Gość Kujawiak09
Nie jestem kvrwa lewacka, która ucieknie i zostawi ziemie przesiąknięta krwią bohaterów! Urodziłem się w Polsce i tutaj umrę!

Gość gość
nigdzie nie mówią o tym. X Też mi kurfa argument :o

Gość gość
W warzych marzeniach będzie wojna...w********ac na krym zamiast tu krakać powinni zamykac takich jak wy !!! Tylko panike durnie siejecioe jeszcze ktoś przez taklie durne tematy popełni samobujstwo głupie durnie.

Gość gość
To nie starzenie, to realna ocena sytuacji. Wojna będzie, ludzkość zmierza do zagłady, musi nastąpić oczyszczenie ziaren od plew. To tylko kwestia czasu.

Gość gość
Waszych *

Gość gość
Będzie bieda jak już ale wojny nie będzie bo Polski i takn już nie ma z czego obkradać,Putin bierze Krym bo mu się należy !

Gość gość
Jeśli po przeczytaniu takiego tematu dana jednostka popełni samobójstwo to dobrze. Nie potrzeba nam słabych jednostek, one ciągną w dół silne społeczeństwo. W czasie wojny takie czyny to wielka zaleta.

Gość gość
Jak ktoś mieszka blisko lotniska (nawet do kilkudziesięciu km) zawsze może szybko zaklepać samolot w dowolne miejsce świata, przecież od tego są oszczędności żeby je wydać w krytycznym momencie zagrożenia życia!!!

Gość gość
Putin pragnie przywłaszczyć bogactwa ZUSu :)

Gość gość
Pp********e k....y to po kija na byle kogo głosujecie w wyborach ? Du/pska wam powinni skpopac za taklie rzeczy !!!! A teraz straszycie,a ja wam powiem tyle zesrajcie bo w du/pie będzie mieli tą wojnę !!! Do nauki dzieci zamiast straszyć !

Gość gość
Pokaz link albo s********j !!!!Głupie dzieci wojna wam się marzy tylko...

Gość gość
To nie jest straszenie to jest tylko powielanie informacji z wp.pl nic więcej, nikt nie zna przyszłości, dzięki za odp wasze odp podniesły mnie na duchu że nic złego się nie wydarzy temat uważam za zamknięty trzymajcie się.

Gość gość
Halo no pokaż te linki ,a nie się wycofujesz..

Gość gość
Myślisz, że w czasie wojny będą lotniska działały normalnie? Nikt nie wyjedzie z kraju, wszyscy będą walczyć.

Gość gość
zaklepać to mozna zupę jak bedzie wojna to nikt stad nie ucieknie taka prawda oprocz polityków

Gość gość
Już bedzie wojna,jak Putin ze chce to puści na nas rakiety i w parę minut wszystko się rozpie/rdoli wojna nie będzie potrzebna.

Gość gość
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Gen-Marek-Tomaszycki-bedzie-dowodca-sil-zbrojnych-w-czasie-wojny,wid,17652141,wiadomosc.html?ticaid=11515f http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Rosja-gromadzi-wojska-na-granicach-z-Polska-i-Litwa,wid,17651071,wiadomosc.html nie ja jestem autorem tematu, ale ktoś prosił o te linki więc wklejam

Gość gość
będę podpalać zusy i urzędy skarbowe, może obcy okupant będzie dla nas łaskawszy

Gość gość
modlcie sie o pokoj nawoluje od lat Matka Boska z Medjogourie

Gość gość
Ta będzie dowodził chyba ze schronu przeciwatomowego wyda do boju a tam jedna druga trzecia atomówa i nie ma co zbierać a polityki się śmieją gdzieś na Karaibach!

Gość gość
Polska najbogatszym krajem na swiecie hahahah a bieda taka ze az piszczy jestesmy w ch/uj zadłużeni ehhh

Gość gość
dziś widać że kretyn Korwin Mikke ma racje, większość to debile... :o