Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czarne wymioty

Polecane posty

Gość gość

Po wodce (ktora pije naprawde rzadko) zazwyczaj wymiotuje, nie toleruje jej, dlatego praawie nigdy jej nie pije, ale jesli mi sie zdarzy to zazwyczaj po nieiwelkiej ilosci wymiotuje, czarna wydzielina. To na pewno nie jest zadne jedzenie. Obawiam sie tego troche. Ktos wie dlaczego taka wydzielina?Czego moze byc przyczyna?

Gość gość
Mnie to wygląda, ze moge byc to wymioty z domieszka krwi tyle, ze już wcześniej w przewodzie pokarmowym musiało dojśc do krwawienia jeśli krew zczerniała czy zbrazowiała, mogę byc też wymioty kałem, ale bardzo rzadko i wtedy raczej byś rozpoznała ,że to był kał. Więc ja obstawiam krew, lepiej zgłoś sie z tym do lekarza. Albo może jadłaś cos o czarnym zabarwieniu?

Gość gość
Nie, zdarzylo mi sie to juz jakies 2 3 razy wczesniej,zawsze po tej wodce :/ Czytalam,ze to strawiona krew, ale czy ktos tak mial? Dlacego tak sie dzieje?

Gość gość
Ja widziałam jak mój dziadek wymiotował żółcią i też było to czarne..ale on miał chorą wątrobe.

Gość gość
Nie, nie miałam tak, ale możesz mieć jakieś podrażnienia w układzie pokarmowym, które wódka potęguje i stąd to czarne zabarwienie. Uczyłam się o tym bo jestem pielęgniarką, ale lepiej idź z tym do gastrologa

Gość gość
Mam problemy z zoladkiem (czasami strasznie mnie kuje) ale zaden lekarz nie jest w stanie mi pomoc. Niby juz maja przyczyne, biore jakies leki, przez jakis czas jest spokoj, a pozniej znowu meczy mnie bol.

Gość gość
Ja myślę że diabeł cie opętał.

Gość gość
Hmmm nie wydaje mi się żeby to były wymioty żółcią skoro autorka nie ma innych objawów np zażółcenia skóry, białek oczu, gwałtownej utraty wagi itd, poza tym wódka wypita raz na jakiś czas nie spowodowała by takiej reakcji wątroby (owszem od alkoholu potrafi dojść nawet do marskości wątroby, ale pitego regularnie w duzych ilościach). Więc pewnie to podrażnienie żoładka lub jelit, ale nikt nie zbada Cię przez internet, po takich opisanych objawach można tylko gdybać , lekarz musi Cie zbadac

Gość gość
Trzeba odprawić egzorcyzmy.

Gość gość
Możliwe że masz wrzody żołądka, idz do lekarza. Lepiej to sprawdzić, niż się rozchorować

Gość gość
Albo obciągała murzynowi. Jak ma czarną skórę to cholerę wie co jeszcze. :-P

Gość gość
Nie interesuja mnie twoje przygody tepy czlowieku