Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki piesek dla starej panny 24 lata

Polecane posty

Gość gość

Zostałam już starą panną po 2 nieudanych związkach stwierdziłam, że się do tego nie nadaję, teraz mam pracę wynajmuje mieszkanie i do szczęścia potrzebuje tylko pieska. Jakie są najlepsze rasy dla starej panny?

Gość gość
24 lata to juz na emeryture :( moze chiuaua , dasz rade unisc jakbys musiala wnosic po schodach

Gość gość
Jeszcze się nie wyszalałaś.

Gość gość
owczarek niemiecki, ma dużego pytonga :) albo szarik na 102 :)

Gość gość
Jork

Gość gość
Bycie dziewica w tym wieku to wstyd.

Gość gość
aby długi jęzor miał

Gość gość
Tak 24 na emeryture taki jest dzisiaj świat, zobaczcie na 17-19 latki one wyglądają jak gwiazdy z Hollywood co ja stara 24 latka jeszcze będę szukać na tym padole. Pieska właśnie będę szukać....

Gość gość
latrerek :P

Gość gość
Maly burdelek najlepszy.

Gość gośćula
Haha stara panna 24 letnia :D co do pieska to zalezy od twojego trybu zycia ,jezeli jestes aktywna ,biegasz ,jezdzisz na rolkach,rowerze wez jakiegoś aktywnego,jak jestes kanapowcem wez kanapowca,tylko proszę cie nie kupuj psa ,wez ze schroniska. Pamiętaj że to decyzja a długie lata,dobrze to przemyśl,ja swojego wzięłam trochę pod wpływem chwili,nie żałuję oczywiscie,ale nie zdawałam sobie sprawy że to az takie zobowiazanie. Oczywiscie ze go ocham i gdyby istniało wehikuł czasu nie zmieniłabym decyzji.

Gość gość
Ja jestem uczuciowa i jak pokocham wiernego pieska to będę z nim na zawsze, a nie tak jak z facetem... 24 lata to już wiek na takie decyzje.

Gość gość
rottweilera bym polecił, ale do bloku się nie nadaje - jedynie coś mniejszego - ratlerek

Gość gość
rottweiler nie może być bo mój ex to był taki rottweiler taki skurwysyn typowy

Gość gośćszarik na 102
Ja myślę że ,nawet psa zamęczysz swoim egoizmem... Dlatego mamy pełne schroniska...jak chcesz ,żeby ktoś na ciebie czekał w wynajętym mieszkaniu to kup sobie fikusa...

Gość gość
A co ciebie to obchodzi? Jak sobie kupie psa to będzie mój i będzie robił to co ja chce!!! A nie tak jak mój facet szlajał się pomieście i bzykał inne suki!!!! Skończyło się!!!

Gość Taki_jeden_964
A co ciebie to obchodzi? Jak sobie kupie psa to będzie mój i będzie robił to co ja chce!!! A nie tak jak mój facet szlajał się pomieście i bzykał inne suki!!!! Skończyło się!!! xxxxx Masz rację, że co go to obchodzi. Pytasz o pieska to trzeba ci odpowiedzieć bez jakiś niepotrzebnych docinek. Natomiast nie zgodzę się że piesek nie będzie latał za suczkami. :) Chyba że go wykastrujesz. :) Wyczuwam w tobie dużo złości, ale nie dziwię się.

Gość gość
Jestem zła i złość wyładuje na tym psie bo każdy facet to taki pies który nie myśli mózgiem tylko fiutem !!!!

Gość Taki_jeden_964
Jestem zła i złość wyładuje na tym psie bo każdy facet to taki pies który nie myśli mózgiem tylko fiutem xxxxx Takich nas stworzyła natura, jesteśmy wzrokowcami. Wy patrzycie na portfel my na wygląd. Ps. ok z tym portfelem to żart.

Gość gośćszarik
Sik! Kup se kota,boś niecnota...co mieli ozorem

Gość Taki_jeden_964
Czemu jak kobieta spotka jednego fajnego faceta i stu nie fajnych nie powie że wszyscy są fajni, natomiast jak spotka jednego na stu niefajnego to wszyscy tacy sami. :)

Gość gość
Dla dziewczyny w tym wieku to kot,stare panny mieszkają z kotami. Z pieskami mieszkają starsze kobiety,np ok 60 lat kupują sobie yorki. Tobie raczej pasuj kot,po 3-4 latach możesz sobie wziąć jeszcze jednego i tak dalej.