Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ksmilof

Prezent na przeprosiny dla dziewczyny

Polecane posty

Gość Ksmilof

Witam To jest mój pierwszy temat tutaj, więc przejdę do rzeczy Ostatnio w moim rocznym związku nie szlo dobrze ciągle jakieś kłótnie ( większości razy to z mojej winy ) bo nie wytrzymałem pod względem presji, która nade mną ciążyła ( musiałem poprawić 3 przedmioty bo bym nie zdał ) i jak mi coś nie wychodziło to się denerwowałem, a jeszcze w domu ciągle coś i tak wychodziło.. W środę pokłóciliśmy i do tego momentu nie gadamy ( znaczy dałem kwiaty, ale to nie starczy ) i co polecacie bym jakoś załagodził tą sprawę.. Sam czuję jak to bardzo zjeb**** ale no cóż co się stało to się nie odstanie

Gość gość
Wez ją gdzieś na kolacje romatyczna wieczorem lub jeszcze lepiej sam taką przygotuj badz miły i czarujący i powiedz ze miałes troche stresu i chciałbys ją jakoś przeprosić za ostatnie swoje zachowanie zeby sie nie gniewała kobiety doceniają takie gesty

Gość WierkaWierka
Dokładnie- jakaś romantyczna kolacja w fajnym miejscu powinna pomóc ;) Sama jestem kobietą i miałam podobną sytuacje. Ponieważ doskonale wiedział jaka kuchnie lubię to zaprosił mnie do krakowskiej restauracji Mekong z kuchnia orientalną. Już samo to było dla mnie sygnałem, ze pamięta o mnie, ze myśli..przeprosił, wyjaśnił i do tej pory jest ok :)

Gość ksmilof
No cóż w środę zobaczymy jak się to potoczy.. Mały plan mam jak spróbować załagodzić tą całą sytuację, ale czy wypali to nie jestem pewny.. Trza spróbować raz się zyję..

Gość gość
O co poklociliscie sie?

Gość ksmilof
A czy ja się mam z dokładności zwierzać ? Pokłócilismy się i tyle.. z mojego powodu bo jestem zbyt wybuchowy proste..

Gość Taki_jeden_964
Przeprosiny na wiele się nie zdadzą jak za chwile znowu wybuchniesz. Musisz zacząć pracować nad sobą.

Gość ksmilof
Dobrze o tym wiem, że muszę ogarnąć się ale to przez ten stres z myslą o nie zdaniu z klasy do klasy bo technikum informatyczne i matematyka jest ciężka i wiecie stres w chuj ... ale dam rade i ogarnę się