Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Robiąc budyń podaje go w bardzo płaskich pojemnikach bo każdy lubi tylko skórkę

Polecane posty

Gość gość

Beznadziejny smak ma w miseczce gdzie jest troszkę skórki a reszta to ta niesmaczna papka :(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
a ja tego właśnie nie lubię. Uwielbiam ciepły budyń, z miodem, konfiturami.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Wlasnie mnóstwo osób nie lubi tego bo im się kojarzy z kożuchem z mleka. Mi spakuje, ale raczej byłam w mniejszości. A ja akurat budyń robię smaczny w całości - może zmień przepis skoro taki chujowy wychodzi

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×