Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inga32

nawet nie wiecie jak bardzo chciałabym zdradzić męża

Polecane posty

Gość KASIA 55
No to klikaj, jedną ręką na kompie a drugą na ptaszku hi hi hi

Gość gość
Powiedzcie mi kto sobie bierze za żony takie upośledzone debilki z g0/0wnem zamiast mózgu podczas gdy tyle fajnych wartościowych dojrzałych psychicznie kobiet jest samotnych?

Gość gość
A upośledzone debilki to te co dają, czy te co niedają. I od razu Ci odpowiem. Faceci wola te pierwsze bo z nimi życie jest ciekawsze. Ci co maja te drugie narzekaja potem, że w kółko to samo: we wtorek pomidorowa, w nocy misjonarz i co najwyżej 5 min bo już jest zmęczona.

Gość gość
Meza zdradzasz idac samej na badanie do faceta ginekologa.Ja mam zawsze meza podczas kazdego badania u ginekologa obok siebie byl przy porodach.Gdybym miala taki problem jak ty iu ochote na zdrade to nie miala bym problemu.Bo nawet maz mowil gdybym miala ochote na seks z innym to nie ma nic przeciwko by inny mi dogadzal lecz wylacznie w jego obecnosci.Ale maz ma dosc znacznego czlonka i za kazdym razem szczytuje gdy mamy seks.Wiec jestem zaspokajana mocno.

Gość gość
Też chciałabym zdradzić męża ale nie mam okazji przecież nie podejde do jakiegoś przystojniaka na ulicy a w pracy mam same baby plus jeden brzydal o wadze 120 kg :-)

Gość gość
Mam 32 lata, stałego partnera (nie jest moim mężem, razem mieszkamy, żyjemy - prawie jak małżeństwo tylko bez sakramentów) i nie wyobrażam sobie abym mogła zdradzić. Rutyna, monotonia... chyba w każdy związek wkrada się coś takiego, ale czy naprawdę skok w bok to wyjście? Zaznaczę - nie potępiam Was :) w sumie jest mi obojętne co robią i jak żyją inni ludzie. Mam tylko jedno pytanie: czy chciałybyście/chcielibyście aby Wasi partnerzy robili to samo co Wy???

gość dziś Koleżanko myślę, że jak będziesz szukała to na pewno kogoś znajdziesz i to nie koniecznie z daleka. Są różne możliwości szukania i życzę CI powodzenia.

uwierz mi że już nie poczujesz motylków w brzuszku jeżeli masz w głowie męża musiałabyś go totalnie wyrzucić ze swojego życia wtedy gdy będziesz się chciała kochać z innym może i poczujesz ale nie w pełnym stopniu więc nie wiem czy to ma sens. Jeżeli masz taką ochotę to powiedz męzowi i zmiencie coś w łóżku

uwierz mi że już nie poczujesz motylków w brzuszku jeżeli masz w głowie męża musiałabyś go totalnie wyrzucić ze swojego życia wtedy gdy będziesz się chciała kochać z innym może i poczujesz ale nie w pełnym stopniu więc nie wiem czy to ma sens. Jeżeli masz taką ochotę to powiedz męzowi i zmiencie coś w łóżku

Gość gość
Kobiety są inne.

Gość gość
Do autorki zaproponuj mężowi jakiś trójkąt czworakat lub wymianę partnerów czy co tam sobie wymyślisz. Np. Oddzielne wakacje. Po pierwsze zyskasz sex z obcym bez kłamstw i wyrzutów a po drugie mąż stwierdzi ze ma z******ta laske.