Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klaudia7250

czy za każdym razem zdejmujecie partnerce stanik?

Polecane posty

Gość gość
Tak, za każdym. Najlepsze są duże piersi, ale nie obwisłe (nie muszą być super jędrne niczym silikony, ale wisieć nie powinny).

Gość gość
nie.duże i ładne

Gość gość
Ja za kazdym razem zdejmuje bo lubie sie nimi bawić i bardzo mnie to nakreca . Partnerce tez sie to podoba. A ty masz duze czy male

Gość 43434343
Małe mi się nie podobają, są niekobiece. Lubię duże, jak 90% facetów. Tak jak kobiety nie lubią u facetów np. wąskich ramion czy chudych bicepsów, my nie lubimy małych biustów.

Gość gość
Dasz mi je popiescic klaudio?

Gość gość
pewnie jakoś podobają, bo po prostu jesteś wtedy naga, a poza tym pewnie Cię kocha, więc dzięki uczuciom więcej toleruje, ale w głębi duszy na bank marzy o większych, wierz mi. Gdyby postawić przed nim dwie identyczne dziewczyny, ten sam wzrost, ta sama twarz (np. bliźniaczki), ale jedna z małym biustem, a druga z duży m - wybrałby tę z dużym

Gość gość
Klaudia mi sie podobają małe moze je pokazesz

Gość gość
Gdy sie poznalismy mialam male.Gdy bylismy u ginekologa(bo zawsze cale badanie mam meza przy sobie wspieral rowniez porody)zalecil masowanie piersi po okresie pokazal mezowi by uniknac raka.Piersi sie zwiekszyky i sa jedrne przez masaze.Gdy karmilam to nadwyzke ssac cyca z checia spijal maz.Rowniez rozpina i zapina stanik maz i lubi sie popiescic piersiami.