Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DorotaLJ4

Wózek Adamex Barletta

Polecane posty

Gość DorotaLJ4

Witam. Czy ktoś ma może ten wózek? Jeśli tak bardzo proszę o opinię. Bardzo nam się spodobał i niedługo muszę podjąć decyzję ten czy inny. Podzielcie się proszę swoimi spostrzeżeniami,

Gość gość
witaj ja kupilam ten wozek ale stoi w domu i czeka na uzycie ale jak wracalam z nim do domu i prowadzilam to byla rewelacja i po schodach sie latwo wnosi tylko tyle moge powiedziec. a i ma duza gondole akurat do wiosny ;)

Gość gość
a do którego tygodnia ciąży czekałaś z zakupem wózka ?

Gość gość
termin mam na polowe sierpnia a wozek juz w kwietniu byl w domu ale tylko dlatego ze byl na sklepie i mi sie bardzo spodobal to byl gdzies 20 tydzien . ja ogolnie jestem w nim zakochana zobaczymy jak sie bedzie sprawdzal ;)

Gość gość
Ja używam wózka już 8 miesiąc i teraz będziemy przesiadać się z gondoli na spacerówkę. Wózek jest rewelacyjny. Oceniłabym go 10 w skali od 1 do 10 pod każdym względem. Duża gondola, super amortyzatory, prowadzenie go to czysta przyjemność i dla rodzica i dla dziecka. Polecam każdemu kto się nad nim zastanawia

Gość gość
Kupilam dzisiaj! Super sie prowadzi,lekki,latwo sie montuje. Termin mam za miesiac i juz se nie moge doczekac az bedziemy chodzic na spacery :-)

Gość supermama90
Hej dziewczyny! Jak macie jakieś dylematy jaki wózek to koniecznie przedzwońcie do sklepu www.4baby24.pl kobietka zna się na rzeczy, świetnie doradzi, co i jak, który wózek najlepszy. Co do zakupów przez internet to nie bójcie się, mi sprawnie dojechała przesyłka do 7 dni - cała i zdrowa ;) W ofercie www.4baby24.pl wózki spacerowe, gondole, nosidełka, foteliki samocodowe, zabawki ... - dosłownie wszystko czego potrzebujecie! :)

Gość edyta89
my uzuwamy od sierpnia i w styczniu niestety byl na gwarancji bo nie wytrzymaly amortyzatory i caly wozek mi osiadl ale ogolnie rewelacja leciutki ladny duza gondola zobaczymy jak sie sprawdzi spacerowka

Gość gość
Spacerówki adamex barletta NIE POLECAM jest kompletna porażka, po użytkowaniu 6 miesięcy zepsuło się oparcie, w czasie spaceru odpadł daszek od spacerowki, mocowanie siedziska jest niestabilne- ruchome - gdzie moje dziecko wazy 10 kg. Niewyobrażalne sobie co by było gdyby ważyło więcej, pewnie ten plastik by porostu odpadł. Pasy bezpieczeństwa to kolejna porażka, są krótkie ,duże plastiki- problemem jest zapięcie dziecka rocznego w te pasy. Z gondoli byłam zadowolona chociaż krótko ja używałam, natomiast cześć spacerowa nie owinął być dopuszczona do użytku ze względów bezpieczeństwa dziecka.

Gość olga patolga
Wózek fajnie się prowadza, jest mega skrętny. Regulowana rączka też jest fajna.Stelaż trochę waży. Gondoli używałam ok. 6 m-cy i jestem z niej bardo zadowolona. Ale spacerówka to porażka- dziecko się ześlizgiwało, pasy, tak jak wcześniej ktoś pisał, to jakieś nie porozumienie. Ten w kroku sama sobie przeszyłam, bo nie wiem jakie to dziecko musiało by być, żeby do czegoś służył. Dodatkowo ciągle z tych plastikowych zapięć wyślizgiwały się paski i trzeba było się namęczyć żeby ponownie je umocować. Budka musiała być co jakiś czas dokręcana, żeby nie opadała. Ciężko działała regulacja oparcia i czasami musiałam się męczyć żeby położyć dziecko na płasko. Po jakim czasie te ząbki się zaczęły ścierać i tył zaczął opadać. Amortyzatory siadły. Podsumowując- gondole bym drugi raz kupiła i teraz, kiedy jestem w drugiej ciąży, mam zamiar naprawić amortyzatory i dalej z niej korzystać. Spacerówka to porażka i pieniądze wyrzucone w błoto- nadaje się tylko na śmietnik.

Gość gość
Ten wózek jest po prostu piękny. :D Jestem na etapie staranek o 3 bobasa,ale koleżanka właśnie wczoraj (w 7 miesiącu jest) podrzuciła mi linka i po prostu oszalałam. Tylko,że teraz mnie trochę załamałyście,że spacerówka jest do bani. Z drugiej strony,można się tego spodziewać po wózkach 3 in 1, bo taki miałam i spacerówka to PORAŻKA. Bo jeśli mam być zadowolona tylko z gondoli,której poużywam z 6-8 miesięcy,to ta cena jest kosmiczna jak dla mnie.

Gość gość
Ja właśnie trochę zniechęcona takimi opiniami porozglądałam się za innym modelem też z adamexu i mam vicco, może od razu odniosę się do spacerówki bo przy niej w barlettcie widzę był problem- jest w vicco świetna, nie ma absolutnie mowy o ześlizgiwaniu się maluszka, centralny amortyzator jest blokowany co też się przydaje i wózek zarówno w swojej wersji z gondolą jak i jako spacerówka bardzo nam odpowiada, więc myślę, że odrobili pracę domową i jak widać zażegnali te problemy, które występowały

Gość gość
a my mamy barlettę i bardzo jesteśmy zadowoleni, przestronna gondola, bardzo wygodna, dobra amortyzacja, nie ma problemu z zsuwaniem się dziecka więc generalnie wydaje mi się, że bardzo poprawił się ten model bo jak jeszcze bratowa miała to było parę wpadek (chociaż generalnie po serwisowaniu sobie chwaliła) a teraz naprawdę wszystko jest na tip top, fajnie, że tak dobrze daje sobie radę zimą bo u nas śniegu było niemało i bałam się trochę przepraw przez miasto ale wózek nie zawiódł

Gość gość
I ja się całkowicie z tym zgadzam i mogę pod tym zdaniem podpisać jeśli chodzi o wózek wielofunkcyjny typu 2w1 jak amelis. Jest po prostu świetny, nie musisz kupować 2 wózków i nie zagracasz mieszkania dzięki temu, a te spacerówki amelisa są naprawdę rewelacyjne i przede wszystkim solidne, dziecko siedzi w niej pewnie i bezpiecznie.

Gość gość
My używamy Barletty i nie stwierdziliśmy żadnych wad. Przede wszystkim bardzo elegancko wygląda i jest porządnie zrobiony, no ale w końcu to polska firma, więc wiadomo - każdy szczegół dopracowany. Cenię go też przede wszystkim za podwójny amortyzator - jeździ bardzo miękko i dobrze pokonuje wszystkie przeszkody. Jak czasem mam okazję poprowadzić wózki moich koleżanek to stwierdzam, że moja Barletta to jednak cud na ziemi. ;)

Gość Iguanna12
Moja siostra zdecydowała się na Barlettę od adamexu jakieś 4 miesiące temu. Jak na razie ciągle zachwala wózek, mówi, że ma świetne funkcjonalności i to co ja zauważyłam to stelaż nie jest ciężki, a dodatkowo ma żelowe kółka, dzięki czemu możemy spokojnie chodzić na spacery bez mocowania się z wózkiem :)

Gość gość
Też muszę przyznać, że zakup Barletty to był świetny wybór. Pomimo całkiem sporych rozmiarów wózek świetnie się prowadzi i zrobiony jest bardzo porządnie. W dobrej cenie zyskałam dwa wózki świetnej jakości. :)

Gość gość
Jaką kupowaliscie mate/materacyk do spacerówki? Uniwersalne będą pasowały?

Gość gość
przy barletcie masz też kokosowy materacyk ze specjalną nakładką, którą można prać więc świetna sprawa :)

Gość marcelina3
Marka ma solidne wózki, posiadają miękkie amortyzatory, są estetycznie uszyte. Z tego, co mówił mi sprzedawca w spacerówce teraz jest amortyzator z boku , który można zupełnie zablokować i dziecko nie będzie się zsuwało, to jest zmiana, którą adamex wprowadził w swoich spacerówkach.

Gość gość
Wszystko ładnie pięknie jeśli chodzi o gondole. Uwielbialam nią jezdzic,duża,przestronna,łatwo się prowadzi. Ale jeśli chodzi o spacerowkr,to porażka. Wizualnie jest po prostu brzydka. To po pierwsze. A po drugie pasy bezpieczeństwa sa niepewne,Zawisaja mimo ciągłego podciagania, oparcie bardzo ciężko się rozklada.

Gość gość
Moja szwagierka miała i jako tako była zadowolona. Ja postanowiłam wybrać coś innego wybrała wózek anex, ale jak dla mnie znacznie wygodniejszy. Mój cross jest mniejszy co przez to idzie i lżejszy i do tego świetnie amortyzowany, ale kto co lubi.

Gość gość
Wybierałam między barlettą a brevą, barlettą jednak wydaje mi się zbyt miękka. Piękny wózek ale breva zdecydowanie piękniejsza oczywiście w mojej opinii, cena niewiele wieksza.

Gość gość
Ja mam w amelisie bardzo dobrą spacerówkę, można zmieniać jej ustawienie do kierunku jazdy, ma dużą budkę i regulowaną rączkę a co do pasów też ok

Gość gość
barletta ma bardzo różne opinie, choć mi się spodobała, jestem na etapie wyboru wózka i chciałbym aby jeździło mi się nie łatwo i bezpiecznie dla dzidziusia, ostatnio wpadł mi w oko anex sport podobny w bardzo ładnych kolorach

Gość gość
My z mężem zastanawiamy się właśnie nad Barlettą albo nad nowym modelem Monte. Słyszałam wiele dobrych opinii na temat obu modeli. Ja bardziej skłaniam się jednak ku Monte, bo bardziej podoba mi się wizualnie, a jakościowo są równie dobre :)

Gość gość
Jestem bardzo zadowolona z Barletty. Mam ją od ponad pół roku i nie mogę powiedzieć złego słowa. Nic się nie psuje, a sam wózek przyciąga uwagę innych. Wygodnie się prowadzi i jest bezpieczny. Parametrów nie będę wypisywać, bo na pewno je znacie ;) Jak dla mnie ma wygodną poręcz i płynnie się prowadzi. To najważniejsze

Gość gość
Berletta od Adamexu to świetny wybór! Sama jestem jej posiadaczką od kilku miesięcy i sprawdza się fantastycznie. Jest lekka, zwrotna, dobrze zamortyzowana. Dosłownie w kilka sekund można przejść z gondoli na spacerówkę, co jest dużym udogodnieniem. Jednym słowem super! :)

Gość gość
Barletta jest świetna i to nie tylko moja opinia. Nie ma do czego się przyczepić. Według mnie sprawdziła się dobrze w każdej sytuacji i nie ma czego zarzucić temu wózkowi. Bardzo dobry materacyk, ogólnie konstrukcja wózka przemyślana. Hamulce ani koła nie psują się i działają bez zarzutu. Polecam

Gość Kaja000
Według mnie bardzo dobry wózek, który doskonale się sprawdza. Mam od roku i nie mogę nic złego powiedzieć. Nic się nie psuje, wszystko (hamulce, amortyzacja, koła) działa jak powinno. Myślę, że to zdecydowanie wózek warty zakupu