Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To nie jest okres to jest potop

Polecane posty

Gość gość

Pisze tu z frustracji. Umowilam sie z kolezanka na kawce, posiedzialysmy poltorej godziny, specjalnie przed spotkaniem zmienilam podpaske (kawiarnia bez toalety ale blisko domu, liczylam ze dwie godziny wytrzymam w jednej podpasce). Wracam do domu, biegne do lazienki i tam potop, majtki cale mokre od krwi :( Dobrze ze zalozylam sukienke i rajstopy wiec nie przecieklo ale to jest jakas masakra :( Jestem tak wsciekla, okres uniemozliwia mi normalne zycie, podczas miesiaczki biegam zmieniac podpaski a czasem nawet poltorejgodziny wykladu konczy sie tym ze przerazona wychodze chylkiem z sali, bo boje sie ze przecieklam!!!!

Gość gość
ja mam taki ból że też uniemożliwia mi życie, ostatnio czytałam o zespole wstrząsu toksycznego, (czy coś w tym stylu), nie używam tamponów a mam tak co miesiąc (oprócz wysypki i temperatury) + ogromny ból. Co ja mam powiedzieć? Mam się w pracy zamknąć w sraczu na 3 godziny? Kto mnie później z niego ściągnie bo w domu wstaje dopiero kiedy mam siłę, co ja mam zrobić?

Gość gość
do tego jeszcze wymiotuję, jak tego nie zrobię to duszno mi ciśnienie chyba spada czuję ucisk na klatkę piersiową i ledwo się trzymam na nogach, to jest tragedia gdy chce się pracować.

Gość gość
I jeszcze mam udawać że nie mam problemu, bo to stan fizjologiczny (czyt. inne też tak mają) Tylko ciekawe kurwa jak to zrobić, kręgosłup w odcinku lędźwiowym po prostu mi się pali tak napierdala, a może to odbytnica? czuję jakby lawa tam płynęła, ale udawaj że jest ok i rób swoje, mam nadzieję że kiedyś zemdleje albo zejde na zawał na złość ludziom