Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o tym co powiedziała mi psycholog?

Polecane posty

Gość gość
brak profesjonalizmu i tyle w temacie

Gość gość
Karygodne ta pani chyba sama ma ze sobą problem

Gość gość
Smieszne są te wypowiedzi o p.psycholog!!już ona dobrze wie co mowi!!Na terapię nie idzie sie do przyjaciółki czy do spowiedzi ,nawet po radę tylko,by pracować nad tym co wywołało złe samopoczucie,przewlekle obniżony nastrój,zle myśli. Często trzeba potrzasnąć pacjentem/klientem,żeby dotarło jakiego typu jest prpblem(-y). Mówienie,że bedzie dobrze jest własnie nieprofesjonalne,jak tu sugerujecie!! Zaden psycholog nie powie 'weż się w garść",bo to też nieprofesjonalne i wywołuje odwrotny efekt!! Bardzo emocjonalnie i bez podstawowej wiedzy wypowiadacie się o trudnej i ciężkiej pracy psychologa-lekarza duszy. Problem jest w autorce,nie w terapeucie!!!!!

Gość gość
wlasnie nie bylo profesjonalne bo psycholog nie powinien oceniac pacjenta w zaden sposob

Gość gość
a gdzie ty widzisz ocenę pacjenta?

Gość gość
Jak poprowadzic terapię bez przyjrzenia sie pacjentowi?bez wyrazenia swojej opinii?bez nazwania prostymi slowami diagnozy? ktoś tu pisze komletnie nie znajac sie i nie mając pojęcia o psychoterapii. Już tu pisano,że psycholog to nie spowiednik czy psiapsiołka,tylko 'lekarz duszy',ktory musi zdiagnozować i iść w kierunku terapeutycznym a nie ble ble,bo ona z płaczem cos jej powiedziała. Świetne podejscie,fachowe,by zmusić pacjenta do myslenia a nie beczenia nad sobą.

Gość gość
92,samo wyjście do ludzi nic nie da gdy sie jest w psychicznym dołku.Rzeczywistości nie pozaklinasz,ale praca nad sobą -tak,to dobry sposob.Tyle,że dlugotrwały,trzeba o tym pamiętac.Bo psycholog to nie wróżka z bajki co odmieni różdzką nasze życie za jednym jej machnięciem.To dluga praca,wiele wizyt.

Psycholog to tak po prawdzie psychiatra bez możliwości przepisywania leków. Ludzie tam chodzą do nich bo nie chcą być stygmatyzowani przez zapisanie się do poradni zdrowia psychicznego. Ale kaskę to pewnie zainkasowała za to zmieszanie z błotem.

Gość gość
Dobra psycholog powiedziałaby ci że sporo murzynów przypłynęło na promach do włoch i wśród nich z pewnością znajdziesz chętnych na męża.

Gość gość
Beznadziejny komentarz,bo ona zdaje sie nie poszla do psychologa,by szukać męża tylko z calkiem innego powodu.

Gość gość
92,nie histeryzujesz?gdzie Ty czytasz o jakichś wyzwiskach czy upokorzeniu?

Gość gość
92,czytasz uważnie?-wizyta była na NFZ więc nie bój żaby,nic nie zainkasowała!!!!! I gdzie ten stek wyzwisk psychologa do autorki?hmm.

Gość gość
czyli z jakiego powodu? :D

Gość gość
Chciała uprawiać seks lesbijski ze swoją psycholog

Gość Prompti
Odkąd dowiedziałam się, że psychologowie i psychiatrzy szukają na studiach rozwiązania własnych problemów z psyche, nie umiem patrzeć na nich jak wcześniej.

Gość Prompti
Poza tym to co robią psychologowie to zwykła manipulacja. Na teście masz pytanie, co najgorszego zrobiłaś w życiu. Głowisz się, co napisać, a potem przeczytasz w opinii że A. nie może pogodzić się z (przepisana odpowiedź na powyższe pytanie). O osobistych opiniach na wstępie opinii "A. sprawia wrażenie humorzastej". Wizyta była prywatna, do której zostałam zmuszona przez innego lekarza z tej samej przychodni. Dla mnie sprawa jest jasna. Krąg wzajemnej adoracji, w którym na dobro pacjenta nie ma po prostu miejsca.

Gość gość
powiedziala zebys nie narzekala

Gość luskasss
nie nie miała prawa, jeśli się da gdzieś złożyć skargę to ja bym to zrobiła, ale przynajmniej wyrobiła jej opinię

Gość luskasss
to co powiedziała profesjonalne? że ma przez nią dzień zepsuty? przecież tym bardziej obniża tym jej poczucie wartości bo nawet psychologowi przeszkadza i psuje nastrój...

Gość NieGoloSlowny

wowin . pl / pomoc-psychologa-dla-kazdego-2/        - usuńcie sobie spacje

Ja niestety potrzebowałem psychologa, jak byłem na studiach i nie znalazłem żadnego na NFZ,
ale okazuje się, że jest takich wielu. Wystarczy poszukać.

Gość NieGoloSlowny

wowin . pl / pomoc-psychologa-dla-kazdego-2/        - usuńcie sobie spacje

Ja niestety potrzebowałem psychologa, jak byłem na studiach i nie znalazłem żadnego na NFZ,
ale okazuje się, że jest takich wielu. Wystarczy poszukać.

Gość Ania

oj musisz zmienić psychologa kochana.. nie wspomniałaś gdzie mieszkasz, ale jeśli w okolicach woj lubuskiego to bardzo ci polecam gabinet pro-ego, panie przyjmują w dwóch lokalizacjach. są świetne, naprawdę, z całego serca polecam bo pomogły mi w okropnej sytuacji.