Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile wazycie mając ok. 160 cm wzrostu?

Polecane posty

Gość gość
wzrost - 160;budowa szczupła- 47,6-51,2;budowa średnia - 49,9-55,3;budowa mocna 53,5-60,8 No to tak czy owak ważąc 55kg to już mocna budowa ciała, wiec nie wiem czy jesteś super pulchna, ale na pewno nie szczupła czy filigranowa. x Sucha nie jestem. Masz rację, Ale do pulchnsci daleko mi. Z resztą nie wiem czy ktoś noszący rozmiar 36 może być pulchny.

Gość miałampodobnie
Ja mam 152 cm i waże 55kg Nosze rozmiar 36. Nie czuje sie gruba wręcz przeciwnie bardzo atrakcyjna :) Duzo ćwiczę na siłowni i mam bardzo mało tkanki tłuszczowej w organiźmie .

Gość miałampodobnie
Jeszcze cos ..tak naprawde waga nie dużego znaczenia tylko cm . Nie liczy sie cyfra na wadze tylko odbicie w lustrze :)

Gość gość
to ile macie w pasie bo ja mam 161 i mam 69cm czy to bardzo duzo?Ideal to 60 podobno :/

Gość gość
Ja mam 56-57 cm, ale jestem tu wyzywana od niekobiecych patyczaków, więc wiesz :P Głównie liczy się proporcja, jak mam biodra 87 to u mnie pasuje, a Ty jak masz większe biodra to i talia szersza może być. No i też istotne jest skąd się biora dodatkowe cm w talii - z narządów (ja przy okresie mam 62 cm), z ogólnej figury i predyspozycji czy z czystego tłuszczu. To ostatnie jest szkodliwe dla samego zdrowia więc pod tym kątem warto patrzyć. Bo zdrowie jest najważniejsze tak naprawdę.

Gość gość
w biodrach mam 92..ehh zazdroszcze 57cm....

Gość gość
w biodrach mam 92..ehh zazdroszcze 57cm.... x 41/43kg żywej wagi zazdrościsz? :P Coś za coś, każda figura ma plusy i minusy,

Gość gość
41/43kg żywej wagi zazdrościsz? jezyk.gif Coś za coś, każda figura ma plusy i minusy, xxx Jej a ile masz wzrostu?

Gość gość
Jej a ile masz wzrostu? x 162 :D

Gość gość
Czy wy macie pokolei w glowie??? Chcecie wiedziec czy jestescie grube czy nie to porownojcie wymiare a nie wage .Waga bywa rozna i nie mowi nam duzo. Jak tu ktos wczesniej wspomnial ,sa rozne typy kosci(a z kosci nie schudniesz) po drugie sa osoby ktore cwicza i beda wazyc wiecej a wygladac szczuplej. Jesli dla was rozmiar 36 to otyla kobieta to radze zwrocic sie do lekarza ,bo to na bank zaburzenia psychiczne .

Gość gość
ja mam w pasie 63 a jestem wyzywana od grubasow ,bo na 163 cm mam az 55 kg :P w biodrach mam 87

Gość gość
ja mam w pasie 63 a jestem wyzywana od grubasow ,bo na 163 cm mam az 55 kg jezyk.gif w biodrach mam 87 x I własnie dowód jak przy różnej wadze różnie może być, ja przy tych 41 mam 57/87 (biust pominę :P ) a tu ktoś podobnie i ponad 10kg więcej.

Gość gośćfit
Jakoś na ulicy nie widać tych 1,7m i 51kg, ale wiadomo, że w necie to każda jest szczupła z ładnym biustem

Gość gość
bo niestety wiekszosc ma nadwage lub jest otyla...a tu same laski, nie wiesz jak dziala net? :)

Gość gość
Ja mam 168cm i ważę 48kg i bym chciała przytyć 10kg, nie każdy kto jest chudy chce taką być, wiec przestańcie tak powierzchownie oceniać.

Gość gość
"Ja mam 168cm i ważę 48kg i bym chciała przytyć 10kg, nie każdy kto jest chudy chce taką być, wiec przestańcie tak powierzchownie oceniać. " A jak ja CHCĘ być taka chuda to mnie można oceniać, a Ciebie nie bo nie chcesz? Bo taka logika Twojej wypowiedzi jest.

Gość gość
jestem przesliczna i na serio nie wiem ale faceci to sa dziwni na kazdym kroku 333 www.youtube.com/watch?v=X9NY5T6P4A4

Gość gość
Mam swoje dzieci, 164 cm i 52 kg

Gość gość
160i 50kg.Przed ciaza bylo 160 i 47 kg.Jestem szczupla , ale niezbyt zadowolona, poniewaz waga o niczym nie swiadczy.Wolalabym wazyc te 3 kg wiecej i byc bardziej umiesniona, a tak to plaska pupka, brzuszek wystaje, chociaz biust jest niemaly- jedyny plus.

Gość gość
wszystkie "usportowione" modelki ;-) fajnie, podziwiam i nawet zazdroszczę, bo ja grubas jestem... tylko zastanawiam się dlaczego na co dzień jednak widuję szersze od siebie babki, niewiele ma figurę modelki i wagę 50kg. Mówię o kobietach w średnim wieku, nie dziewczynkach do 20 r.ż. bo to zupełnie inny temat.

Gość gość
160 cm, 63 wagi. Planuję schudnąć do 55 :) Zaczynam od dziś.