Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile wazycie mając ok. 160 cm wzrostu?

Polecane posty

Gość gość
Jesteście chore, na głowe, jak typowe babska na jarmarku się zachowujecie

Gość gość
do gosc z 07.41 tez mam 160, dwoje dzieci z czego najmlodsze 3 miesieczne, mam 38 lat i waze 51 kg, ale..... uwazam ze to za duzo! jak tylko skoncze karmic piersia biore sie za siebie by wrocic do moich 47 kilo

Gość ksennaaa
Mam 158 cm wzrostu, waze 48kg. Mam 2,5 rocznego syna. Przed ciaza wazylam 53 kg. Ale teraz bardzo o siebie dbam, uprawiam duzo sportu, biegam.

Gość ksennaaa
aha, i mam 38 lat

Gość gość
do ksennaaa zazdroszcze:) ale karmie jeszcze piersia wiec diety odpadaja:( najlepiej czuje sie z 47-48 kilo ktore mialam przed ciaza, teraz 51, lat 38, wzrost 160

Gość ksennaaa
do goscia : jak moj synek mial 3 miesiace, to tez wazylam pare kilo wiecej niz dzis. Dopiero jak skonczylam karmic, wzielam sie za siebie i zaczelam biegac i cwiczyc. Dasz rade, teraz ciesz sie maluszkiem :)

Gość ksennaaa
a poza tym 51 kg, przy 160cm wzrostu, majac dwojke dziecie, to i tak piekna waga!

Gość gość
jak Wy to robicie że tak mało wazycie ? ile cwiczycie dziennie ? ile posiłków jecie ? podziwiam i gratuluję serdecznie

Gość gość
163 cm - 47 kg. Biust 75 C

Gość gość
Kazdy jest inny i np. 2 osoby z tym samym wzrostem i waga beda wyglac inaczej. Wiec nie rozumiem, o co sie spinacie i klocicie. Ja tam sie ciesze, ze jestem niziutka, proporcje mam zachowane i nie wiem, skad przekonanie, ze osoba niska ma krotkie nogi. Ja mam proporcjonalne do calego ciala. Znam wiele dziewczyn o wzroscie 156-160 wazacych w przedziale 50-55 i nie uwazam, ze wygladaja swietnie.

Gość gość
Nie ma żadnych przeciwwskazań, żeby ćwiczyć i liczyć kalorie przy karmieniu piersią. Oczywiście zaraz po ciąży daj sobie czas, żeby organizm się zregenerował. Sama trenuję na siłowni, jeżdżę na rowerze, karmię piersią baaardzo długo.

Gość gość
162 i 50 kg ,swoje dzieci 2 i 5 lat ,ja mam 30 Nic nie musze robić ,jakoś trzymam ta wagę ale ja chyba mało jem ,jak tak patrzę na innych....

Gość gość
No wlasnie, ja mam 165, waze 50 kg, niby jestem szczupla, ale cycki rozmiar A, cellulit mam na udach i boczki a mam 22 lata, dziecko w planach dopiero. A moja kolezanka z pracy ma 31 lat, jedna ciaze za soba, jest nizsza ode mnie, wazy 2 kg wiecej i wyglada bardzo dobrze, ma zgrabne nogi, duzy biust, nawet cellulitu u niej nie widac. Zazdroszcze jej wygladu, skoro ja nawet jeszcze w ciazy nie bylam i juz mam tyle niedoskonalosci.

Gość gość
163 cm - 47 kg. Biust 75 C Masz koszmarnie niedobrany stanik, nie wierzę że niewysoka osoba, ważąca ma obwód pod biustem ponad 80cm nawet 85cm.

Gość gość
Normalnie same laski :-D i do tego glupie jak but,sie licytuja na forum jak przekupy :-D

Gość gość
Noszę 65F i mam pod biustem 72cm, w biuście 89cm. Ważę 57kg mając 158cm, w biodrach mam 88cm.

Gość gość eh
u mnie kiepsko z waga i wzrostem, mam 158cm ważę 45-46kg a chciałabym tak 48kg ale przytyć nie umiem, biust mizerny bo 65C/D (wolałabym mieć E), pod biustem mam 64 (mierząc ciasno), talia 61-62cm i biodra ledwie 88cm a chciałabym z 5 cm więcej

Gość gośćtortowkamalinesiowa
Przed ciaza wazyla 44kg przy 162cm wzrostu, teraz waze 49kg. Jestem ponad 5lat po porodzie i ciezkie glodowki za mna. Dwa lata mi zajelo zanim zaczelam chudnac.

Gość gość
160 cm i 67,5 kg, ale jestem w 8 miesiącu ciąży :) (jedno dziecko już mam)

Gość gość
161 cm, 47-48kg Kiedyś ważyłam 44 kg, ale zaczęłam ćwiczyć i waga poszła w górę (mięśnie o tej samej objętości, co tłuszcz, ważą więcej). Piersi mam spore, hehe ciężko mi wręcz dobrać czasem ubrania, bo w rozmiarze 34 to piersi się nie mieszczą, a 36/38 są dobre w piersiach, ale na reszcie ciała wisi jak worek :D Mówią, że waga 55 kg jest dobra dla tego wzrostu. Jak jednak ważyłam tyle kiedyś (jakieś 10 lat temu), to wyglądałam przy 56 kg jak pyza, lepiej się czuję jako kościak ;)

Gość gość
ja mam 162 wzrostu ważę 62 kg...podziwiam naprawdę dodam jeszcze ze nie mam dzieci jestem załamana ale gratuluje wam takiej wagi

Gość gość
161 cm i 51 kg, przed ciążą było 49-50, teraz też mogłoby być, ale jem sporo słodyczy ;). Jak mi przechodzi mi na nie ochota, to spadam od razu o 1,5 kg w ciągu tygodnia.

Gość gość
Kobieta powinna byc kobieta a nie wieszakiem,dlaczego uwazacie ze czym chudsza tym ladniejsza figura? Wy chyba nie widzialyscie ladnych wymodelowanych sylwetek i wierzcie mi kobiety z takimi sylwetkami nie waza po 45-50kg tylko wlasnie 60-65 pomimo tego,ze nie sa wysokie.Takie obiety wlasnie najbardziej podobaja sie mezczyznom.

Gość gośćkasia
Jakie wszystkie szczupłe..Ja nie mam dzieci, choć się staram. Mam 28 lat, 163 cm i ważę 78 kg.. odchudzam się teraz i już mam mniej 5 kg. Mój cel to 65 kg..

Gość gość
15:06, przy moim wzroście (161 cm) prawidłowa waga to przedział 50-64 kg. Więc kobieta ważąca 65 kg ma nadwagę. Skąd opinia, że mężczyznom podibają się kobiety z nadwagą? Tak, owszem, grube też mają facetów, ale to nie znaczy, że oni właśnie takie lubią ;). Mój kumpel ma taka żonę - jak ją poznał była szczupła, ale po 10 latach jest jej 3 razy więcej. I co? Ma się rozwieść, choć dobra z niej kobieta i mają dziecko? Nie. Ale dalej woli szczupłe.

Gość gość
158 cm wrostu, 47 kg wagi

Gość gość
Moj maz mowil, ze mam cialo idealne (waga46, wzrost 158). Teraz po porodzie i przygodach z antykoncepcja waze 52 kg i... maz nie chce abym chudla. Podoba mu sie, ze w koncu mam tylek a moje piersi z rozm. D podskoczyly do F. Sama stwierdzam, ze prezentuje sie teraz o wiele pelniej i zdrowiej, bo kiedys z tylu wygladalam jak dziewczynka.

Gość gość
No ale ważysz 52, a nie 65...

Gość gość
163/50

Gość gość
167cm 46kg Nie za mało?