Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam już sił , środki na obniżenie libido :(

Polecane posty

Gość gość
On musiał to i ty wytrzymasz :>

Gość landrynaaa
O widzę tutaj solidarność plemników...

Gość gość
ale ten świat porąbany jedni chcą drudzy nie chcą a to takie wspaniałe ile człowiek traci jak nie używa

Gość gość
Przestań już gościu . Zawsze mu dawałam , wiec nie gadaj co chwila , że nie dawałam mu wcześniej .

Gość gość
To prawda. Ciągłe proszenie się w końcu powoduje zniechęcenie. Facet się pewnie zniechęcił.

Gość gość
Swiat wedlug kobiet :jak ja nie chcę a on chce to on musi to uszanować. Jak ja chcę a on nie to jemu ma się zachcieć.

Gość gość
Hipokrytki. Wcześniej pewnie się cieszyła że odmawia mężowi i śmiała się z niego.

Gość landrynaaa
A co jeśli mi się kiedyś nie chciało ale mimo tego nigdy nie odmówiłam bo rozumiałam że każdy ma swoje potrzeby...a teraz ja chcę więcej a on nie...gdzie tu sprawiedliwość ?

Gość gość
Nie rozumiem tych ludzi. Mają pod nosem partnera z którym mogą uprawiać seks, a tego nie robią,podczas gdy inni chcą,a nie mają z kim. To jest niesprawiedliwość losu.

Tak czytam i nie moge uwierzyć jak wasi meżczyzni sie zachowuja, jezeli to facet hetero to nie wierze zeby unikał seksu w momencie kiedy kobieta sie do niego łasi, dla mnie jest to nie do pomyslenia, zeby chociaz sie starał i mu nie wychodziło to rozumiem, ale takie cos. Odpowiedz jest jedna, kochanek, innej metody nie ma, wspolczuje wam. Pozdrawiam

Gość gość
Ja się chetnie zamienię . Mój ciągle chce, a ja nie chcę. Urodziłam dzieci i juz minęło pożądanie. Wolałabym sie z facetem przyjaznić

Gość gość
kondzio jak tez nie ogarniam co te kobiety tutaj pisza. W glowie mi sie niemiesci zeby kobieta prosila sie o seks.. One musza byc szkaradne.. niema opcji

Gość landrynaaa
18:53 Nie wyciągaj pochopnych wniosków ... ja na pewno szkaradna nie jestem...nie w tym tkwi problem... :-\

Gość gość
Tu autorka . Ja też nie jestem szkaradna. Jestem średniego wzrostu blondynką, mam duży biust, PUPA NICZEGO SOBIE, a nie wiszące pośladki . To nie o to chodzi . Jak są problemy czy sytuacje stresujące to on się zamyka a ja potrzebuję bliskości . Nie odmówiłam mu nigdy seksu . Poważnie , nawet jak byłam zmęczona to i tak chciałam . Wiecie co działa ? wczoraj poszłam nago do łóżka . Był zdziwiony , oznajmiłam , że nie mam kompleksów i od dziś tak bede sypiać i wiecie co ? Miałam taki dziki seks że mnie wszystko boli . Polecam:)

Gość landrynaaa
No i problem się rozwiązał :) Ja od kiedy pamiętam zawsze sypiam nago...i takie widoki też z czasem się mogą znudzić także polecam dawkować ten Twój negliż :) Powodzenia życzę autorko :D

Gość gość
Dzieki landrynaa . Od czasu do czasu nie zaszkodzi :)