Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytam tylko facetow

Powody dla ktorych facet nagle przestaje sie odzywac

Polecane posty

Gość Pytam tylko facetow

To nienormalne. Najpierw codzienny kontakt a dzis zero odzewu.napisalam smsa ale ma wylaczony telefon. Po co oni tak robia? Nagle odwidzialo mu sie?czy to normalne czy cos jest nie tak?

Gość gość
Zalałaś mu prześcieradło gównem z doopy Kiełbasa!

Wariantów jest wiele. Przykładowo: 1. Byłaś kiepska w łóżku. 2. Miałaś nieogolone ci**ko. 3. Zj*bałaś się podczas spotkania, a on to usłyszał. 4. Po wspólnie spędzonej nocy (udanej bądź nie) zobaczył Cię bez makijażu. Można by tak wymieniać w nieskończoność. Jednak jakiś powód musiał być, że Cię zlał.

Gość gość
I po co ta panika? Kilka godzin nie odpisuje a lament jakby sie miesiac nie dawal znaku zycia.

Gość Pytam tylko facetow
Cos jest na rzeczy. Takie przeczucie mam...dzis od rana cos nie pasowalo jak sie tylko obudzilam.

Gość gość
a facet ktory w ogole do mnie nie pisze ale jak ja do niego napisze to nalega na spotkania? zalapie ktos to? :D

Gość gość
To nawet maz kolezanki przestal sie do nie odzywac.Bylo tak ze myslal o jej zdradzeniu.Na czasie sie ogarnela ,bo chodzilo o wizyte u ginekologa.Chcial maz by szla do kobiety lub faceta,ale z nim i byl podczas badania.Ona sie uparla,lecz dwa dni przed pojciem Sie ogarnela i zabrala go i byl cale badanie nawet poszla do kobiety ginekolog.Moj maz nie ma takich problemow bo juz jako nnarzeczony byl i jest do dzis przy calym badaniu u faceta.Byl przy porodach.Wiec czasami powinno sie przemyslec by nie dac ciala i nie doprowadzic do zdrady z naszej winy bo ginekologa stawiamy wyzej niz meza.