Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kayti

plamienie implantacyjne

Polecane posty

Witam.Mam pewien problem a mianowicie chodzi mi o plamienie implantacyjne.6.06 dostałam okres który trwał do 10.06.Z mężem staramy się o drugiego dzidziusia.Od 11.06 do 15.06 współżyliśmy bez zabezpieczenia.17 i 18 06. wystąpiło u mnie plamienie ,brązowy śluz czasem śluz z domieszką krwi,dodam ze nigdy wczesniej w żadnym cyklu czegos takiego nie miałam .Przez parę dni bolało mnie również podbrzusze i jajnik po lewej stronie.Czy mogło to byc plamienie implantacyjne?Czy mozliwe jest ze owulacja wystapiła u mnie wczesniej w tych dniach w których współżyłam ? cykle mam reguralne co 28 dni.18 dnia cyklu zrobiłam test ciazowy ale oczywiscie za wczesnie bo pokazała się tylko jedna kreska.Dodam jeszcze ze mój sluz parę dni po okresie był przezroczysty i rozciągliwy , teraz jest rozciagliwy ale gesty i biały.Byłabym bardzo wdzieczna gdyby ktoś wypowiedział się w tym temacie bo jestem bardzo zdezorientowana tym plamieniem.

Gość gość
nie, to wygląda na owulację a nie implantację.

Gość gość
Moim zdaniem to była owulacja przy, której też czasem pojawia sie odrobina krwi.

tylko ze nigdy podczas owulacji nie miałam plamienia,zdarzyło mi sie tak pierwszy raz w zyciu i to akurat w miesiącu w którym staramy się o dziecko no i te bole w podbrzuszu ....też nigdy podczas owulacji nie miałam

Gość gość
Jak się człowiek stara to takich "akurat" jest więcej. Ja starałam się 4 lata to coś o tym wiem. Takie plamienie miałam jedyny raz w cyklu, w którym okres spóźnił mi się (też pierwszy raz) tydzień a beta wyniosła 2000, co okazało się pomyłką bo ciąży nie było.