Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klaudia7250

niezaspokojona

Polecane posty

2 minuty pocalunku i od razu moczy. Następnie 5 minut stosunku i koniec nic go nie interesuje. Nawet gumy nie potrafoi wyrzucić. Zdaża się że leże gotowa w seksownej bieliźnie a on sobie gra. Kuffa Mać.

Gość gość
tak mi często jedna godzina nie starcza i muszę płacić za kolejną ;C

Gość gość
Autorko zalozylas temat I ucieklas

Gość gość
a o czym tu dyskutowac? :D poza tym, miesiac po porodzie juz mozna?

W tym tyg skończyłam połog. Poza tym.po cesarce można śmiało zaczynać po 4 tyg. Śledzisz moje tematy, że pamiętasz? :)

Gość gość
A teraz co on robi? Moze potrzebujesz kochanka? U mnie jest podobnie choc jestem facetem

Pograł sobie w dziecinne gierki i poszedl spac. Kochanka nie, ale chyba nowego chłopaka... Poza tym nie bardzo mam na to czas.

Gość gość
Jak nie masz czasu to co tutaj robisz? Moja partnerka jest ciagle zmeczona. Jak szukasz chlopaka to moze sie spotkamy?

Gość gość
nie sledzę, ale gdzies mi przemkneło. co do zaspokojenia... jak nie masz czasu.. rączka w ****** tyle ;)

Gość gość
rączka w *************** t y l e kuzwa, pierd.. cenzura, niech sie tymi cholernymi spamami zajmą, a nie cenzurowaniem ciagów liter

Nie lubie i nie potrafie sie sama zaspokajać a już w ogóle ręką. Mam chęć na jakiegoś zadbanego 25 latka. Ehh mój w ogóle nie dba o siebie. Goli sie co 2 tyg mycie zębow tak samo. Paznokcie aż żre, nie obgryzuje. Tam na dole ogoli się raz na pół roku jeszcze jak go o to poprosze a raczej mu karze. Nie wspomnę o brudnych i nieobcietych paznokciach u stóp. Z ubraniami jest podobnie. Potrafi lazic w tej samej koszulce aż mu nie powiem że wali od niego na kilometr. Do tego jego zachowanie w łóżku... Można mówić prosić krzyczeć i nic, jak grochem o ściane. Nie rozumie, że pcha mnie w ramiona innego. Przepraszam, ale musiałam się wyżalić bo już wariuje. :(

Gość gość
to czemu go wybralas?

Gość 11gość
To przykre Klaudia,/ 2 minuty pocalunku i od razu moczy. Następnie 5 minut stosunku i koniec nic go nie interesuje. /już tego nie zmienisz,czy szybciej poszukaj kochasia.

Gość gość
ja jestem chetny i gotowy i zaspokoje 25cm zaganiaczem

Gość gość
Ja jestem zadbany realny i szukam sexownej laski do spotkan mam 36 lat Ubierz dla mnie sexowna bielizne a zobaczysz co to Rozkosz kocurek37@interia.eu

Gość gość
Przed chwilą pisałeś że masz 37 lat:-D Ogarnij się desperacie