Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bezczelna 45 letnia żona.

Polecane posty

Gość gość

Moja prywatna żona zimą skończyła 44 lata, więc piszę o niej już jako o 45 latce. Wczoraj wieczorem oznajmiła , że nie miała okresu w przewidywanym czasie, zrobiła test ciążowy i wszystko wskazuje na to, że jest w ciąży. Mają dwóch synów, 20 i 16 lat, głupotą jest z jej strony zachodzić w ciążę w tym wieku, tym bardziej, że jestem od niej kilka lat starszy. Jak to hipotetyczne przyszłe dziecko stanie u progu dorosłości, to ona będzie już w wieku babcinym. A nawet teraz, czy ma zamiar wrócić do pieluch? Pomijając to, że tak późna ciąża to ogromne zagrożenie dla niej , ryzyko powikłań i urodzenia dziecka niepełnosprawnego. Przecież sama twierdziła, że w tym wieku kobiety już w ciążę nie zachodzą.Oraz to, że ma mniejszą ochotę na seks. Od dwóch lat współżyjemy, na jej życzenie, tylko raz dziennie, wieczorem. Zrezygnowaliśmy z porannego seksu i bzykania się po obiadku. Ja zresztą też byłem pewny, że moja sperma w tym wieku, jest już bezpłodna. Po naświetleniu sytuacji mam pytanie: czy robić wszystko, aby tej ciąży nie donosiła, tzn.ewentualnie poroniła, czy pozwolić jej na nią.Ja jestem przeciw, ona jest w szoku i waha się.

Gość gość
Marne , głupie prowo. '' Mają dwóch synów ...'' to kto to pisze , ty czy jakaś osoba trzecia .

Gość gość
Miało być " mając", zwykła literówka. Proszę o merytoryczne odpowiedzi. Może ktoś jest lub był w podobnej sytuacji?

Gość gość
No chłopie chcesz doprowadzić do poronienia swojego własnego dziecka??? I co pobijesz ją czy jak??? Co z ciebie za facet?! W.każdym.wieku trzeba się liczyć z ryzykiem zajścia w ciążę! weź to na klatę jak prawdziwy dorosły mężczyzna a nie piszesz o doprowadzenie do poronienia!! jestem e szoku po prostu jak można chcieć zabić własne dziecko

Gość gość
Oddajcie jak.się urodzi skoro nie czujecie się na siłach żeby wychować aczkolwiek moja znajoma miała 43 lata i tez zaszła.w ciążę i.jakoś jest szczęśliwa razem z jej Mężem

Gość gość
Durna babo, czy on pisze o zabijaniu?Ma może na myśli aborcję czy inny jakiś sposób.A jak zostaną dwoje starych z upośledzonym dzieckiem to też będzie niefajnie.

Gość gość
Ten autor wydaje mi się nie do końca zdrowy na umyśle.

Gość gość
Durna babo! Było pytanie czy robić wszystko żeby tej ciąży nie donosił.ewentualnie poronila! Wiec zapytałam jak chce do tego doprowadzić i czy ja pobije?? Ty masz swoje zdanie a.ja swoje wiec mnie nie wyzywaj! Jest wiele par które maja w.tych latach dziecko, nie oni.pierwsi

Gość gość
Dlaczego z uposledzonym dzieckiem ?? Kto powiedzial ze dziecko bedzie uposledzone.... a autor sam powinien uwazac przy seksie , z poduszka sie nie seksila zona tylko z Toba

Gość gość
Dokładnie w dzisiejszych czasach jest dużo lepsza opieka nad ciezarnymi w tym wieku niż było 20 lat temu i ryzyko jest bardzo małe ze dziecko będzie chore a jak tak będzie to wiadomo na badaniach prenatalnych

Gość gość
Facet przed 50-ą i zerowa edukacja,to co się dziwic nastolatkom,że jej nie mają!! -'myslałem,ze moja sperma jest bezpłodna"-jejku,chłopie,do przedszkola spytać skad sie biora dzieci. Marne prowo 10/10.

Gość gość
Gdyby to nawet byla prawda to dziecko w tym wieku bardzo znacznie odmladza kobiete :D.My gdybysmy mieli z mezem w takim wieku bylo by wspaniale.Na razie dzieci male i gdy dorosna to odejda.Maz byl ze mna wniebowziety gdy bylam w ciazy zawsze jest podczas kazdego badanie u ginekologa nawet na fotelu i wspieral mnie podczas porodow.

Gość gość
My nigdy nic nie stosowaliśmy. Przez 22 lata małżeństwa zawsze kochaliśmy się kompletnie do końca.Czy to wcześniej trzy razy dziennie, czy teraz na życzenie żony, tylko raz wieczorem. Było dobrze a teraz co?Zmieniło się jej na starość?

Gość gość
Gdyby to nawet byla prawda to dziecko w tym wieku bardzo znacznie odmladza kobiete :D.My gdybysmy mieli z mezem w takim wieku bylo by wspaniale.Na razie dzieci male i gdy dorosna to odejda.Maz byl ze mna wniebowziety gdy bylam w ciazy zawsze jest podczas kazdego badanie u ginekologa nawet na fotelu i wspieral mnie podczas porodow.

Gość gość
Ty się ciesz,że wczesniej nie zaszla w te ciążę,jesli bzykacie się na okragło. Powiedz,dzieci w kuchni zmywaja naczynia a Wy bzyk bzyk w pokoju,po obiadku?jak to się robi,by uprawiac seks po obiadku,wasze dzieci jedzą na miescie,że ich nie ma w domu czy wy tak przy dzieciach? ale marne prowo.

Gość gość
Taa moja bezczelna żona zrobiła sobie dziecko.z moja bezplodna sperma i teraz zrobię wszystko żeby poronila! Brawo nie wiem.co ta kobieta z tobą jeszcze robi

Gość gość
Wy tylko prowo i prowo a nikt nie pomyśli, jak ciężko prostym ludziom a teraz zamiast być lżej,bo synowie odchowani, to znowu kobieta mówi o ciąży.

Gość gość
"przez 22 lata zawsze kochaliśmy się do końca i nic nie było " a ta dwójka dzieci co pisałeś 20 i 16 lat to z kad się wzięła???

Gość gość
Bezczelna :classic_cool: dziecko idź do szkoły już niedługo wakacje :P

Gość gość
Przecież synowie mają swoje pokoje a my sypialnię, więc co wy o jakichś krzakach?

Gość gość
Kobieta mówi o.ciąży bo ta.ciąża.jest! I sama.w nią nie.zaszła trzeba było się.zabezpieczać! A nie liczyć na bezplodna sperme i teraz za wszystko obwiniać żonę!!!!

Gość gość
A od jakiego wieku sperma faceta nie zawiera juz plemnikow??????

Gość gość
Przecież zawsze spełniałem jej życzenia. Wcześniej chciała trzy razy dziennie a ostatnio raz dziennie. I teraz wszystko, że przeze mnie, że ja winny. Jak zawsze.

Gość gość
Jesli zona sie nie zabezpieczala i ty o tym wiedziales, to chyba rozumiesz, ze oboje ryzykowaliscie ciaze mimo poznego wieku? Piszesz, ze bezczelna, to dlaczego nie zaproponowales jej zabezpieczenia?

Gość gość
Na jaką starość?!kobieta po 40-tce to kobieta stara?! no weż skoncz juz to marne prowo.

No to dlaczego jest bezczelna? Tyle się napisałeś, a do sedna nie dotarłeś...

Gość gość
Dziecko,dziś masz wolne w szkole?

Gość gość
Albo sam się nie zabeZpieczyles żeby być pewniejszym? nie wyrzywaj się ma żonie bo to nie jest tylko.jej.wina

Gość gość
Zajscie w ciaze jest niezalezne od woli, pomijam kwestie zabezpieczenia. Bez sensu na nia zwalac wine, bo zajscie w ciaze jest niezalezne od woli czlowieka. Jestes jakis niedojrzaly umyslowo jak na swoj wiek. Sperma traci zywotnosc plemnikow w pewnym wieku, ale te plemniki tam ciagle są.

Gość gość
Napisz nam co na to twoja żona?? Chce urodzić??