Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bezczelna 45 letnia żona.

Polecane posty

Gość gość
Brak edukacji seksualnej wychodzi na starosc....

Gość gość
Przeciez to prowo a wy sie jaracie.

Gość gość
Powiem Ci tak stało się i.juz nie zabezpieczaliscie się i miało prawo się stać, teraz jest jak jest nie ma co się wsciekac na żonę, porozmawiajcie na spokojnie zapewnij jej teraz opiekę żeby czuła się dobrze i ją wspieraj żeby nie czuła ze zostaje z tym wszystkim sama, dacie rade takie małe dziecko tylko umocni wasz związek wniesie dużo radości na tak zwaną " starość " jak ty to nazwales, poczujecie się młodsi i potrzebni. Powinieneś się cieszyć bo może teraz trafi się wam córeczka? Kto wie skoro macie dwóch synów, teraz tragizujesz ale jak się urodzi będziesz w niebo wzięty

Gość gość
Ona jest w szoku i waha się.Nie spodziewała się ciąży. Oboje jesteśmy przerażeni wychowywaniem dziecka, które mogłoby być wnukiem. Poza tym, ona ma świetną figurę, o którą latami walczyła po dwóch poprzednich ciążach i całą garderobę ciuchów, które już nigdy by nie pasowały.

Gość gość
My nigdy nic nie stosowaliśmy. Przez 22 lata małżeństwa zawsze kochaliśmy się kompletnie do końca.Czy to wcześniej trzy razy dziennie, czy teraz na życzenie żony, tylko raz wieczorem. x Tere- fere, akurat. Nic nie stosowaliście, 3 razy dziennie i tylko dwóch synów. Marniutkie to prowo, może to kafeteria, ale nawet tutaj takich idiotów, którzy to łykną raczej nie znajdziesz.

Gość gość
Teraz widze ze to prowo

Gość gość
przeciez to kobieta lub dziewczyna mloda pisze to prowo a wy nabijacie posty powaznymi radami.Uff,idzcie juz do reala.

Gość gość
A który to tydzień? Była u lekarza? są tabletki jeszcze jeżeli to naprawdę początek ciąży

Gość gość
Prowo jak nic,na dodatek beznadziejnie umieszczone,bo na erotycznym hehe. Gdzie tu glupota może być erotyczna?! Nie lykajcie jak pelikany znudzonej kobiecie,po stylu czuje sie,że to nie facet pisze.

Gość gość
Czy wy nie dorośliście , że człowiekowi pomóc? Niech nie piszą niedoświadczone dzieciaki a ludzie, którzy w podobnej sytuacji byli, tylko szczerze.

Gość gość
ale komu pomóc i w czym?haha,gość dalej prowokuje,inni maja z tego bekę.

Gość gość
Bezczelna jak nic

Gość gość
No przecież od początku piszę że bezczelna. Najpierw mówi, że chce bez niczego, żeby mnie dobrze czuć i czuć wytrysk, potem mnie utwierdza w tym, że w tym wieku to już nic nam nie grozi, potem trzy razy a ostatnio raz dziennie seks a w końcu oznajmia mi, że jest w ciąży i pyta, co z tym zrobić, bo na dzieci to my już za starzy.

Gość gość
Korwin zrobil dzieci w wieku 70 lat :D

Gość gość
Korwinowi dzieci inni zrobili.

Gość Iczi
Ty jestes bezczelny . Zona sama se zaszla . To rowniez Twoje dziecko . Pewnie ze zona jest w szoku ale z Twojego powodu i Twojej postawy

Gość gość
gimbaza się nudzi. Te prowa od 6 lat coraz bardziej płytkie

Gość gość
Mówiłem jej, że mogę jej dogadzać jak i ile chce, ale dzieci już nie chcę.Dlaczego tyle lat było dobrze a teraz zachodzi w ciążę? Najpierw jako facet robię jej dobrze na życzenie, na pstryk palców a teraz wszystko na mnie.

Gość gość
a może znalazlaw młodego koguta , sprawdz swoje nasienie i detektywa wynajmij

Gość gość
Nie wierzę w żadnego kogucika, przecież nikt inny by tak dobrze jak ja nie zaspokoił jej. A ziarno niepewności jest, bo kiedyś chciała trzy razy dziennie a teraz tylko raz wieczorem.

Gość gość
Bezczelna żona dzisiaj przy obiedzie , dopiero przy obiedzie, powiedziała mi, że wczoraj była u ginekologa i że jednak w ciąży nie jest.Że to jednak jakieś zaburzenia i że w tym wieku może mieć nieregularne miesiączki.Ma się obserwować a w ogóle to poleca jej spiralkę. Walnę piwko i idę wybzykać ją porządnie, najpierw w ciipkę a potem w tyłek.Stoi mi jak maszt.

Gość gość
No roochnąłem ją porządnie. Wyposzczona przez tydzień tylko piszczała jak moja maczuga ją rozpychała.Spuściłem z krzyża , że hej. Teraz prysznic, drugie zimne piwko i znowu wkładam w ciiipkę.