Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grzegorz III

Dziewczyna w której się kocham uśmiecha się do mnie.

Polecane posty

Gość Grzegorz III

Dzisiaj np. pojechała ze mną tym samym autobusem, nawijała mi nieprzerwanie całą drogę a ja nie potrafiłem z siebie słowa wydusić. Co ona sobie o mnie pomyśli ? Z innymi dziewczynami potrafię normalnie rozmawiać a gdy tylko ona podejdzie dostaje paraliżu, czuję jak robię się czerwony jak burak i nie jestem w stanie nic z siebie wykrztusić. Nic tylko się powiesić.

Gość gość
zacznij od dotyku, nic nie znaczącego albo lekkiego. kiedy nie zwróci uwagi albo to zaakceptuje - dotknij ją znowu, koleżeńsko. odzywaj się do niej - nie często, tylko żeby okazać, że rozumiesz, co do ciebie mówi i podtrzymujesz rozmowę. a później - nie wiem, co. to p********y autobus. zaproponuj spotkanie, czy coś. pocałuj ją w policzek na do widzenia. a jak zacznie mieć kisiel w majtkach, wyślij jej sms-a, że znowu chcesz się spotkać. ale nie informuj, kiedy - tylko że byś chciał. w swojej podświadomej psychice, która już złapała haczyk i chwali się koleżankom, znajdzie odpowiedni dzień. wtedy możesz ją pocałować i przytulić na pożegnanie. dalej sprawy potoczą się łatwo, tylko nie trać inicjatywy. dawaj jej jednak poczucie bezpieczeństwa, nie narzucaj się. później podziękujesz.

Gość Grzegorz III
Dotknąć, pocałować, dobre sobie, nie potrafię. Wyobrażałem sobie już tyle sytuacji, tyle sobie naobiecywałem a jak ją zobaczę to robię się cały sztywny. Najgorsze, że wszyscy to widzą, w sobotę byłem na imprezie i dopóki ona nie przyszła byłem wesoły, rzucałem dowc****i, wszyscy się śmiali. Tylko ona weszła zamurowało mnie, widziałem jak na mnie spoglądali, ale co miałem zrobić, to jest silniejsze ode mnie, nie potrafię się przezwyciężyć.

Gość gość
Chodzi o nastawienie, ewidentnie chcesz się jej przypodobać a to Cie paraliżuje, masz oczekiwania, musisz mieć podejscie "w ogole mi na tobie nie zalezy" i luz w gaciach. Wiem ze to trudne bo tez jak laska jest fajna i chce sie jej przypodobac to sie za bardzo czlowiek spina.

Gość gość
Ja mam taką na siłowni, podoba mi sie ale do niej nie zagadam, a z innymi moge swobodnie. To jest p********e. Zresztą ona chyba ma mnie na oku, ciagle na mnie spoglada i sie usmiecha, nawet ostatnio probuje jakis kontakt nawiazac to jej odpowiadam zbywająco aby tylko po sobie nie dac poznac ze jestem nią zainteresowany... To takie jakby odwrócone role, to ja powinienem ją przeciez gonic a ona nie byc zainteresowana, a jest odwrotnie.

Gość gość
Ja miałem tak samo i stracilem okazje.

Gość Grzegorz III
Mamy wspólny krąg znajomych, paczke z uczelni, jak coś planujemy to ona się zawsze pyta, czy też przyjde, wymieniamy się skryptami itd. Dzisiaj w autobusie już chciałem się zapytać, czy nie moglibyśmy tylko we dwoje coś przedsięwziąść ale ona ciągle gadała, przyszedł mój przystanek i musiałem wysiąść. Zjebałem sprawe.

Gość gość
Zadzwon do niej. Przez telefom latwiej.

Gość gość
Kto by chcial takiego leszcza

Gość gość
Racja, autor nie dorosl jeszcze.

Gość gość
No i co , odezwales sie w koncu do niej ?

Gość gość
wyglonda na to sche nie

Gość gość
Oj, chyba nikt Ci tu nie pomoze.

Gość gość
Dzwoń.