Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 16 lat, ale czujw male podniecenie

Polecane posty

Gość gość

Mam 16, moi chlopak tez, nie uprawialismy jeszcze seksu. Od okolo 2 tygoni zaczelismy sie piescic, ale jest problem, a mianowicie nie czuje duzego podniecenia. Kocham go i mu ufam, kiedy to robimy jestesmy w pewnym miejscu, bez stresu i kiedy on mnie dotyka.i robi palcowke nie czuje takiego podniecenia, zeby dojść. Czesto slyszalam okreslenia "napalona jak nastolatka" ale u mnie to chyba nie dziala. Zastanawiam sie czy wszystko ze mna w porzadku. Prosze o pomoc, a nie komentarze typu ze jestem malolata i zebym lepiej poszla sie uczyc, to dla mnie wazne.

Gość gość
Powiedz chłopakowi żeby zaczął lizać ci łechtaczkę (tam gdzie na górze łączą się płatki szparki).

Gość gość
Bardzo fajnie ze nie mieliscie innych partnerow :D.My z mezem ja cnotka on prawiczek zaczynal pierwszy raz od lizania i ssanie lechtaczki i jezykiem wchodzil w pochwe doprowadzil mnie do orgazmu i wtedy delikatnie na kilka razy przymiezal czlona i w koncu wszwdl do konca nie czulam bolu bo zrobil to jak na prawiczka wspaniele gdy nie bylam spieta wszedl we mnie :D.intymnosc to ja i maz dlatego zawsze jest przy moim badaniu u ginekologa na fotelu i wspieral porody,bo jak mozna sie wstydzic najblizszej osoby a obcego faceta ginekologa nie.Co do obecnosci chlopaka,meza itp...przy badaniu,zabiegu nawet w szpitalu decyduje Wylacznie Pacjent ! Ust 2008r art 21 Prawo Pacjenta!

Gość gość
Fajne miejsce ,chętnie tam poliżę i popieszczę.

Gość gość
O, znalazła się psycholka od męża przy badaniu :P

Gość gość
"""wspierał porody""" -- tak to ta debilka :D