Gość annka998998 Napisano Sierpień 7, 2018 Przeprowadzka w stolicy to trochę bardziej skomplikowana sytuacja niż przeprowadzka w mniejszym mieście. Miałam okazję się już o tym przekonać. Na szczęście teraz trafiłam na stronę https://adexim.com.pl/ dzięki której poznałam fajną firmę przeprowadzkową. Nie korzystałam jeszcze z usług, ale już musiałabym się zapisać na jakiś termin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 17, 2018 Pomoc w przeprowadzce możecie ogarnąć nawet razem z kursem taxi :D Atu Taxi pomaga w przeprowadzce i szybko dojechać do danego punktu bez :) sam korzystałem zmieniając mieszkanie więc mogę polecić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MarionetkaM Napisano Listopad 20, 2018 Nie ważne gdzie ważne z kim. Japa &Co to mądry wybór. Fachowcy z doświadczeniem dzięki, Nim nie zeżre was żaden stres. wszystko bezpiecznie zapakowane i przewiezione. http://www.japa-przeprowadzki.com.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JugoPl Napisano Grudzień 13, 2018 Moja firma podczas przeprowadzki korzystała z usług www.przeprowadzkibiurowe.com. Zależało nam na kimś sprawdzonym ponieważ posiadamy meble z licznymi elementami szklanymi. Wszystko zostało przewiezione bardzo sprawnie i profesjonalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sabla Napisano Grudzień 19, 2018 Bez względu czy chcesz przeprowadzić mieszkanie, dom czy firmę, to warto odezwać się do nich: http://www.japa-przeprowadzki.com.pl/ Mają samochody przygotowane do przewozu wszystkiego i potrafią zabezpieczyć rzeczy tak, żeby nawet rysy na niej nie było. Profesjonalizm w każdym calu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Brajan Napisano Marzec 12, 2019 Dobra i sprawdzona firma to Japa & Co. Wszystko przewiezione na miejsce w tempie bardzo szybkim. Nawet nie zdążyłem się zestresować przeprowadzaniem :) Fachowcy na medal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość milena.glo Napisano Marzec 18, 2019 ja korzystałam tylko z usług Wiki transport prywatny i to co mogę o nich powiedzieć to to, że bardzo profesjonalnie podchodzą do swojej pracy i patrząc na ceny w internecie to są dosyć konkurencyjne w stosunku do ofert innych firm przeprowadzkowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość master35 Napisano Maj 28, 2019 Dnia 18.03.2019 o 14:24, Gość milena.glo napisał: ja korzystałam tylko z usług Wiki transport prywatny i to co mogę o nich powiedzieć to to, że bardzo profesjonalnie podchodzą do swojej pracy i patrząc na ceny w internecie to są dosyć konkurencyjne w stosunku do ofert innych firm przeprowadzkowych potwierdzam dobra firma, tyle że ja korzystałem z ich usług przeprowadzając się do Rzeszowa z Wawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GregoryJ Napisano Październik 11, 2019 A ja korzystałam z usług firmy Japa & Co. Jestem bardzo mile zaskoczona, profesjonalne podejście i sposób dbałości o każdy szczegół to to co ich wyróżnia wśród konkurencji.https://www.japa-przeprowadzki.com.pl/ sami zobaczcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dianinka Napisano Grudzień 11, 2019 GregoryJ właśnie skorzystałam z ich oferty, Jestem mile zaskoczona szerokością oferty jaką oferują, Nie tylko przeprowadzka, ale i wiele innych rzeczy. Transport , nawet pracowników można wynająć. A warto mieć kogoś odpowiedniego. https://www.japa-przeprowadzki.com.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość robert Napisano Grudzień 20, 2019 Firma Wiki transport do przeprowadzek, bardzo polecam. Na dalekie trasy także, u mnie to było 400 km i wszystko ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość majkai Napisano Styczeń 3, 2020 Dnia 18.03.2019 o 14:24, Gość milena.glo napisał: ja korzystałam tylko z usług Wiki transport prywatny i to co mogę o nich powiedzieć to to, że bardzo profesjonalnie podchodzą do swojej pracy i patrząc na ceny w internecie to są dosyć konkurencyjne w stosunku do ofert innych firm przeprowadzkowych Także polecam Wiki transport. Nie płaciliśmy tak dużo a jakość naprawdę super! Szybko, sprawnie i bezpiecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kosotra 2 Napisano Czerwiec 28, 2021 Ja natomiast mogę polecic firmę Japa&Co. Są najlepsi w przeprowadzkach. Mają spore doświadczenie, także można mieć pewność, że będą wiedzieli co robić i aj kto wszystko zabezpieczyć, żeby nie było choćby rysy. No i ceny też mają dobre, także warto się do nich odezwać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
durla 0 Napisano Maj 26, 2022 Jeżeli chodzi o przeprowadzki, to można zdecydowanie odezwać się do firmy Japa&Co. Mają i duże doświadczenie, i zawsze są świetnie przygotowani do każdej przeprowadzki. Przynajmniej niczym nie trzeba się przejmować. Moim zdaniem jest to najlepsza firma w tej branży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igulla 0 Napisano 26 Kwiecień Faktycznie Japa&Co to najlepsza opcja jeżeli planuje się przeprowadzkę. Bardzo profesjonalnie podchodzą do każdej przeprowadzki i zawsze są świetnie przygotowani. Mają spore doświadczenie, także pomogą, bez względu na rozmiar całej przeprowadzki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kosotra 2 Napisano piątek o 10:24 Ja jeszcze ze swojej strony mogę polecić poradnik, który znajdziecie na stronie Japa&Co. Bardzo przydatne informacje i praktycznie wskazówki, które pomogą Wam nie zwariować podczas przeprowadzki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach