Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SLEDZ xD

Czy nie jest za młoda?

Polecane posty

Witam, piszę na tym forum bo nie miałem innego pomysłu. Otóż chodzi o to, że chciałbym być z taką jedną dziewczyną ale ona jest w trzeciej gimnazjum, czyli ma 15 a ja mam 19 lat i nie wiem czy nie jest za młoda. Jak sądzicie jak odebraliby to inni, że chodzę z dziewczyną o 4 lata młodszą od siebie? Z góry dziękuje za odpowiedzi, pozdrawiam ;D

Gość gość
czemu za młoda ? znam facetów którzy mają po 25-30 lat a bujają się z gimnazjalistkami i licealistkami jakby miala 12-13 lat to juz troche patologia i moglbys miec problemy

Bujają się z gimnazjalistkami z wiadomych przyczyn i starają się raczej nie pokazywać z nimi. Mi chodzi o prawdziwy związek. Obawiam, się tylko, że może być dla mnie zbyt niedojrzała, wiadomo, to jeszcze gimnazjum a ja już skończyłem liceum. Dzięki za odpowiedź ;)

Gość gość
Obawiasz się że moze być dla Ciebie zbyt niedojrzała, więc po co chcesz z nią być? Dla jej 15to letnich balonów?

Gość gość
Na seks dla niej moze byc na pewno za wczesnie.

"Obawiasz się że może być dla Ciebie zbyt niedojrzała, więc po co chcesz z nią być? Dla jej 15to letnich balonów?" To tylko obawa, nie ma większego znaczenia, bardziej przejmuję się tym jak przyjmą to inni, to, że chodzę z dziewczyną, która ma dopiero 15 lat a ja mam 19. O to tylko mi chodzi, a Ty mówisz że taka różnica nie jest problemem, tak?

Gość gość
aby nie byl pedofilem, nie wiem tam od ilu lat to jest 15 czy 16