Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy krwawienie w czasie stosowania Cezarette wyklucza ciążę?

Polecane posty

Gość gość

Te tabletki stosuje się bez robienia przerwy, mam a trakcie nich nieregularne krwawienia, wraz z bólem brzucha, Czy to wyklucza ciążę?

Gość gość
przy dwu, lub trzyskładnikowych ciąże łatwo rozpoznać bo jest przerwa, i powinno wystąpić krwawienie, tutaj nie robi się przerwy, czyli jak występuję takie krwawienia miedzy cyklem to znaczy że nie jestem w ciąży W ulotce pisze tylko tyle że takie krwawienia mogą wystąpić

Gość gość
wyklucza ,

Gość gość
Czy ktoś jeszcze pomoże?

Gość gość
te krwawienia są niestety normalne, chyba wykluczają ciążę ja nie mogłam brać tych tabletek bo wiecznie krwawiłam - wykluczyły ciążę skutecznie bo nie było szansy na zbliżenie ;)

Gość gość
kochałam się z mężem właśnie w dniach wolnych od krwawień, i jest to moje drugie opakowanie stąd mam wątpliwości czy aby na pewno nie jestem w ciąży, czuje się po nich taka trochę jak w ciązy czyli ociężała, ale pisze na ulotce że mogą zatrzymywać wodę, nie bardzo mi odpowiadają ale karmie piersią i oprócz takich tabletek jedyna metoda to wkładka domaciczna, a tez wiem że nie każdemu służy,

Gość gość
bo te tabletki mało komu służą, dlatego masz prawo się tak czuć zrób test jak nie masz pewności je jestem teraz w drugiej ciąży i już zastanawiam sie nad antykoncepcją na czas karmienia, bo z seksu nie zrezygnuję. Naprawdę alternatywą dla tych tabletek jest tylko wkładka?

Gość gość
Tak mi mówił lekarz ewentualnie można zmienić na Limetic czy Azalię ale to ten sam skład tylko inny producent, i prezerwatywa, aha i jeszcze zastrzyk ale jest na 3 m i podobno się tyje po nim , także dla mam karmiących nie ma za dużego wyboru w antykoncepcji,

Gość gość
echh, no to trzeba będzie się znów męczyć :) pozostaje mi tylko mieć nadzieję, że tym razem mój organizm zareaguje inaczej, bo i ciążę inaczej przechodzę

Gość gość
te krwawienia sa nieprzewidywalne,

Gość gość
miałam je praktycznie przez całe opakowanie

Gość gość
tez jestem opuchnięta i podobne odczucia