Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy już nie zaufam żadnej kobiecie.

Polecane posty

Gość gość

Klamią na potęgę,wykorzystują,oszukują nie mają żadnych zasad.

Gość gość
czemu doszłes do takiego wniosku?

Gość gość
Doświadczenia życiowie i obserwacja otoczenia.

Gość gość
nie wszystkie takie są tak samo nie wszyscy faceci tacy są...

Gość gość
Zakłamane babska bez zasad,uczuć i nie szanujące się.Jedna kłamała że jej matka leży umierająca w szpitala,a tak naprawdę bawiła się ile wejdzie.Druga mnie okłamała,że dziecko się źle czuje,a tak naprawdę czas poświęcała swojemu ex.Człowiek taki stary,głupi i łatwowierny.

Gość gość
autorze, troche sie utozsamilem z toba, tez bylem taki latwowierny i naiwny, jak mi laska mowila cos to jej wierzylem. Wierzylem jej nawet jak mi powiedziala ze jest ze mna w ciazy po 2 dniach od seksu, chociaz kazdy mi mowil ze klamie. Moze juz teraz nie jestem tak naiwny. Niema rady albo spotka sie fajna osobe ale szmate

Gość gość
Ty wyżej, wszystko z głową ok?

Gość gość
Ja już nie chce ich spotykać.Nie chce cierpieć z miłości do nich.

Gość gość
Bo większość kobiet to zakłamane szmaty, ale też znajdą się *perełki* inteligentne, wierne.. tylko trzeba UMIEĆ szukać. Tak samo z facetami na tylu idiotów trafi się jakiś warty uwagi. :)

Gość gość
Inteligentne,wierne perełki są juz zajęte.Reszta kobiet jest nastawiona na komercjalizacje.

Gość gość
baby to kur/wy, 90% to szmaty, manipulatorki, materialistki, i kłamczuchy. Są wyjątki ale mało i daleko od siebie. Chu/jowe czasy są. Znaleść normalną graniczy z cudem.

Gość gość
dlatego trzeba kazda psite traktowac z gory jak szmate i sie niezakochiwac. Kobiety to k***y

Gość gość
Człowiek by kochał,dbał szanował,a te wychodzą za mąż za kasę lub ****ają się z przygłupami na potęgę.

Gość gość
cierpisz nie z powodu miłości...miłość to błogosc....nie cierpienie...miłość trwa wiecznie i nie sprawia bólu..ból to konsekwencja pożądania jej i zakochania..miłość wybacza..nie zazdrości itd ty mylisz ją z zakochaniem

Gość gość
Ja będę stawiał na d****** Agencje i przyjemności. Z żadna się nigdy nie związałem i nie zwiąże, a seks będę miał z prostytutkami.

Gość gość
jak z jednej strony jest milość,a z drugiej zakochanie,a potem nic to jak to nazwac?

Gość gość
Czyli wybacz slownictwo jestes debilem. To czego doswiadczyles nie ma przelozenia na kolejne zwiazki,bo to cos zupelnie nowego nie majacego nic wspolnego z przeszloscia.

Gość gość
Ogolnie leje z takich mieczakow(tak nie obchodzi cie to) taki lalus i maminsyneczek sie poplakal bo go dziewczyna oszukala oj,oj:-( :-D Ogarnij sie normalnych facetow takich z jajami laski boja sie oszukiwac. Jestes mazgaj,mieczak i wymoczek i jeszcze sie zali na forum :-D Ty taka baba z fiutkiem jestes a nie facet

Gość gość
do 15:15 Tylko żebyś się którego dnia nie zdziwił, ja mam 37 lat i zaliczyłem ponad 150 prostytutek, i dalej chodzę regularnie ale byly w tym dwie w laski których sie zakochałem. Jeśli chodzisz do dziewczyn to wiesz o tym, że są wśród nich są takie lale, że aż dech zapiera, a jeśli takiej przypasujesz, to może pojawić sie wypadek, przy pracy, uwierz mi...

Gość gość
Srizny zostaja, tez laczusie nie umieja zamknac tematu przeszlosci beda rozpamietywac i bac sie otworzyc. Kazdy czlowiek jest inny,sam sie nacialem wiele razy ale nigdy nie rozpamietywalem i nie patrzylem przez ten pryzmat na nowe zwiazki. Zreszta jakbym tak lamentowal jak babcie rozancowe i myslal o przeszlosci to bym sie nigdy nie ozenil,bo balbym sie kolejnych zwiazkow. Jedno sie zamyka na amen a drugie otwiera. Tu cudzyslow

Gość gość
Mozesz zamknąc na amen gdy nie ma dzieci z tego zwiazku.

Gość gość
W jaki sposób miałbym jej przypasować bo nie rozumiem ?

Gość gość
A kogo obchodzi to, że się na kimś sparzyłeś? Ludzie ile wy macie lat, zachowujecie sie jak bachory. Nie chcesz mieć kobiety to jej nie miej, bądź facet a nie cipka płacząca po kątach i wyżalająca się na forum.

Gość gość
Tylko mi chodzi o zamkniecie tematu uczuc. Rozchodzimy sie czy tam odchodze bo mnie wnerwila czyms i juz jej nie kocham. Czy tam zrazila do siebie. Co z tego,ze sie z nia woduje jak "MY" to temat zamkniety

Gość gość
Wlaśnie w tym problem,że to ona narobiła bagna i zamkneła temat my.Z mojej strony jeszcze cos sie tli no i jest dziecko.

Gość gość
Kochaj albo rzuć,jak niema uczuć, bo będzie Cię w boku kuć, kobieta podobna do pocisku rani serce opróżnia kieszenie i wychodzi bokiem

Gość gość
stary wyluzuj....

Gość gość 123
Po prostu stałyśmy się podobne do was od wieków..wiec nie wiem po co się bulwersujecie:)

Gość gość
Tak sie usprawiedliwia kurestfo kobiet.Wola miec niz być.