Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarzyna milutka

Jestem niemoralna

Polecane posty

Gość Katarzyna milutka

W moim środowisku uchodzę za sztywniaczkę, pobożne, porządne dziewczę do rany przyłóż. Tak sądzą w domu, pracy i znajomi. Tymczasem mam drugie ja, to prawdziwe. Kocham seks i robię to z ludzmi poznanymi w necie, z całkiem nieznanymi mi facetami, w klubach ( w bezpiecznej odległości od domu), czasem jestem na takich grupowych zabawach. Jestem calkiem niemoralna ale wtedy właśnie czuje się sobą, jestem zrelaksowana, wyluzowana. Kto ustala te durne zasady, nie mogli byśmy zyć tak jak lubimy?

Gość gość
a wysyłasz zdjęcia tzytzków und peezdy?

Gość 11gość
tak trzymaj Kasiula

Gość gość
To podobnie jak ja. Ludzie mają mnie za porządnego, religijnego, spokojnego i wrażliwego. A ja w necie pokazuje się nagi, i lubię jak kobiety mnie szmacą. Kręci mnie sadomasochizm, perwersja. Jestem fetyszystą .

Gość gość
A u mnie w domu myślą, że od paru lat mam stałą dziewczynę z dzielnicy i jestem grzecznym facetem 26-letnim a tak naprawdę spotykam się bardzo bardzo często z nowopoznanymi koleżankami poznanymi czy to realnie czy wirtualnie na różne ekscytujące erotyczne spotkania ;-) Temat seksu w domu jest tematem baaaardzo rzadkim... Nic na to nie poradzę, że każda sytuacja jest dobrą by poznać kobietę do igraszek... Spijanie piczych soczków z drżących kobiecych trójmiejskich ud... Pychotka :-) Enzo ;-)

Gość gość
ten demon który ciebie do tego usposabia , ma tak potworny wygląd , że gdybyś go zobaczyła to od razu straciła byś rozum . Ale diabły też są w swym wyglądzie potworne. Radzę porzucić ich towarzystwo i opamiętać się , jest to możliwe .