Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

stac was na codzienny prysznic?

Polecane posty

Gość gość
No, i na 10 pryszniców. A co?

Gość gość
Jak może kogoś nie stać na codzienne umycie się? :O

Gość gość
Jakby nie patrzeć to też koszty czy to nagrzewania wody-bojlera czy tez węgla

Gość gość
nORMALNIE DEBILU

Gość gość
Co to za pytanie w XXI wieku? :o

Gość gość
normalne:) 21 wiek nie oznacza dobrobytu

Gość gość
Szybki prysznic to jakieś 30l, założmy że 20l ciepłej i 10zimnej, to wedle moich stawek to 80gr. Czyli miesięcznie 24zł

Gość gość
nie,biore co 2-3 dni

Gość gość
24 zlote razy 4 osoby w rodzinie kotku

Gość gość
aha, no szybki taki dosłownie szybki, że np. przy myciu głowy się zakręca wodę itd.

Gość gość
przy 2 osobach, jest dwoje dzieci czyli jakieś 200zł zasiłku na nie będzie :P a można brać co dwa dni to już się robi 50zł miesięcznie. Można jeszcze ograniczyć - tylko się namoczyć, przy zakręconym myć i spłukać.

Gość gość
nie wiem jak kogos moze nie byc stac na wode. Szybki prysznic nikogo jeszcze nie zbankrutowal,nawet przy 4os rodzinie.

Gość gość
ja polewam sie wodą szybciutko, potem sie namydlam dokaldnie i szybciutko spłukuje z siebie pianę. troszkę dłuzej schodzi jeśli spłukuje szampn z głowy, ale to 2 x w tyg. Mój narzeczony robi tak samo dzięki temu minimalizujemy koszta. Oszczedzamy także na prądzie. Wieczormi nie świecimy w całym mieszkaniu światła, tylko w 1 pomieszczeniu , w którym przebywamy... telefony ładujemy w pracy, na noc i czas kiedy jesteśmy w pracy wyłączam wszystko z kontaktu. W zimę nie włączam ogrzewania prawie w ogóle, ponieważ mieszkam w środkowej klatce na drugim piętrze chyba , że temp spadnie poniżej 20 st to włączam na godzinke-dwie. Mamy bardzo niskie rachunki dzieki temu:)

Gość gość
" W zimę nie włączam ogrzewania prawie w ogóle, ponieważ mieszkam w środkowej klatce na drugim piętrze chyba , że temp spadnie poniżej 20 st to włączam na godzinke-dwie. Mamy bardzo niskie rachunki dzieki temuusmiech.gif" I co Ci daje, że jedziesz na rachunkach sąsiadów? Na co oszczędzacie? BTW, Wiesz, że gdy oni zaczną stosować Twoją metodę (zakręcanie kaloryferów) to dostaniesz ostro po kieszeni? Bo spóldzielnia może wtedy zwiększyć udział tzw. kosztów stałych.

Gość gość
Chyba sobie kpisz:D

Gość gość
No żal mi niektórych tutaj. ja sobie spoko zęby myję pod prysznicem, chyba burżujką jestem?

Gość Gorge Jetson
Ja biore prysznic raz na 2 tygodnie, mieszkam za granicą. Po chu/j się myć codziennie jak kaczka do ch/uja, ze świniami się bijecie czy co? czyścioszki je/bane. Ciało potrzebuje naturalnych olejków a nie tylko wchłaniać chemie codziennie. Myślcie troche ludziska.

Gość gość
" Ciało potrzebuje naturalnych olejków a nie tylko wchłaniać chemie codziennie. Myślcie troche ludziska." Dlatego j***esz potem? :D

Gość gość
ja tam raz na tydzien sie myje w niedziele, a tak w tygodniu to sie wyperfumuje i nie czuc