Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego żony zdradzają mężów a mężowie żony

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego w dzisiejszych czasach żony zdradzają mężów a mężowie żony. Czy to takie modne pier..... się na boku z przyjaciółką koleżanką żony, szwagierką. Zony są wcale nie lepsze zdradzają z kolegami przyjaciel ami szwagrami. To się nazywa nowoczesne małżeństwo 21 wieku. żona lub mąż go nie zadowala w łóżku to sex jest wszędzie tylko nie z żoną mężem. A co to za Trójkąty do pier,,,, się na wzajem

Gość gość
Ewolucja.

Gość gość
zawsze tak bylo, przypomnij sobie Boryne tylko dzis jest na to przyzwolenie spoleczne, malo - panny sa dumne ze zonaty je bzyka i czesto sponsoruje

Gość gość
Mało która kobieta lub mężczyzna w współczesnych czasach ma zasady w seksie, pracy w życiu. wszędzie zdrady i co ciekawe wszyscy to uznają za normalne. Za lepszą pracę czy lepszy sex itd. każdy się szmaci na lewo i prawo

Gość gość
dlaczego porownujesz prace do rodziny? to zupelnie co innego

Gość gość
jak co innego zdrada to zdrada. za 2 zł w dzisiejszych czasach większość ludzi się sprzedaje. są zasady których się przestrzega niestety kapitalizm, demokracja i dobrobyt zrobił ludziom z mózgów kapustę bez zasad

Gość gość
owszem, to co innego rownie dobrze moglabys powiedziec ze czlowiek sprzedaje iles tam swojego zycia za to zeby otrzymywac wynagrodzenie chyba ze ty z tych co licza na to by sie zwiazac z kims bogatym i nie pracowac na swoje utrzymanie

Gość gość
Nie rozumiecie jezeli ktoś nie ma zasad to bez znaczenia czy sprzedaje lub bawi się seksem pracą czy pieniędzmi

Gość gość
a co Cie to w ogóle obchodzi!dotyka Cie to bezpośrednio?monogamia jest do d**y, nie wszyscy się do tego nadajemy. Żenimy się, wychodzimy za mąż bo tak jest ten świat urządzony - to świetoj.. społeczeństwo narzuca nam takie głupie normy. Potem jesteśmy nieszczęśliwy. Instytucja małżeństwa to wg. mnie zło.

Gość gość
Dobrze gada. Małżeństwo jest do d**y.

Gość gość
My nie mamy problemu nie zdradzamy sie bo mamy seks i inna parą i mamy seks jaki chcemy z kochankiem i to przy akceptacji męża.

Gość gość
Małzeństwo to rodzaj klatki, z której chcesz uciekać

Gość gość
Moim zdaniem kobiety zdradzają z braku czułości. Jak się taki głaszczący, tulący, namiętny nawinie, to oj! A faceci z braku seksu i z powodu niezadowolonej kobiety w wyciągniętych dresach w domu. I takiemu się zadowolona, bezproblemowa, chętna trafi, to oj!

Gość gość
gość 19;28 dużo w tym racji

Gość gość
nauczyli cie regulek, zapomnieli powiedziec ze zycie to nie zabawa w "zasadniczosc"? nieco mnie dziwia ludzie ktorzy nie widza roznicy miedzy np. praca a malzenstwem z praca sie nie zenisz i dawno minely czasy pracowania cale zycie w jednej firmie

Gość gość
gościu z wczoraj W dup... się poprzewracało chameryki się zachciewa. a póżniej płacz jak psychole z karabinami biegają po szkołach, płacz jak terroryści wysadzają eouropejskich turtstów. Płacz jak kobieta jest ru(..) ana przez araba i nie ma żadnych praw. Sprzedawczyki latają z firmy do firmy co 2 miesiące bo konkurencja daje 100 zł więcej. 100 zł potrzebne do zaspokojenia finansowego 3 żony 4 kochanki 10 ku(...)wy Z żoną sie żenimy i co z tego jak mężowie pikają na boku sekretarki kochanki koleżanki. Sprzedaż się w pracy jeden raz to sprzedaż sie 2- 5 czy 19 raz

Gość 32322332
Ja z mężem mam multum czułości, nie mam na co narzekać. Seks też jest często i jest ok. Ogólnie z mężem jest super, kochamy się. Po prostu lubię motyle w brzuchu i odkrywanie czegoś nowego. Seks po kilku/kilkunastu latach z tą samą osobą nie ma w sobie już za grosz ekscytacji. Więc zdradzam go. Uwielbiam te podchody, pierwszy kontakt, pierwszy pocałunek.

Gość gość
Ja też zdradzam mimo iż nawet 30ki nie mam. Tak jak 32322332, te podchody, pierwszy dotyk, pocałunek i to uczucie, że za chwil kilka będę mógł zanurzyć się w niej i oddać jej całego siebie. Ach, pełno emocji i ekscytacji ;-) EricGdańsk ;-)