Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

o co chodzi z tymi butami crocs w lidlu byly

Polecane posty

Gość gość

Pojechałam z rana na zakupy, bylam przed 8 a tam stado ludzi czeka przed wejściem poczekałam w aucie chwilę zanim weszłam , wchodzę a tam wszyscy lapia te gumowce doslownie 90%ludzi w sklepie miało min 1 pare...większość po 2-3 pary niosła niektórzy mieli w wózku 6-7par... Co to są za buty? Co w nich jest aż tak cudownego ze kosztują 65 zl a ludzie je biorą jakby za darmo byly? Tak na działkę?na pole? Na basen? Ale po co aż tyle par...

Gość gość
Ja bym ich za darmo nie chciała bo brzydkie. :P

Gość gość
nie wiem... dla mnie te buty są obrzydliwe, wole juz zalozyc japonki z bazaru albo zwykle klapki adidasa niz takie dziadostwo wstretne, gumowe jak dla starej baby :O kawałek gumy za kilkadziesiąt zlotych :D

Gość gość
tez nie rozumiem fenomenu tych butow

Gość gość
Moje dzieciaki maja crocsy.Cora ma 8lat i uwielbia crocsy ,co roku musze jej kupowac.Synek ma 1.5 roczku i tez juz ma swoja pierwsza pare i uwielbia te buty nie chce innych butow nosic.Sa bardzo wygodne ,mieciutkie,noga sie w nich nie meczy,nie poci .Jak kupowalam sandaly corce to zawsze cos bylo nie tak a to obcieraja a to za sztywne bez skarpet wogole nie chciala nosic a crocsy potrafi nosic na gola stope.Ja sobie bardzo chwale ,sa rozne style crocsow ,kolory . Synek uwielbia te wpinki z bajki cars.

Gość gość
Ja kupuje dla dziecka, ale w oryginalnym sklepie crocsa przez internet. W lidlu jakiś nie spotkałam. Fenomen polega na tym, ze biega w nich całe lato i sa niezniszczalne, przewiewne, szybko schną, piach można wytrzepać w sekundę, tak samo zdjąć i założyć. Zima używamy na basen i czasem po domu.

Gość gość
normalnie te paskudne buty potrafia kosztowac do 300 zł masakra i a w lidlu 60 to sie rzucili inni pewnie na .

Gość gość
Kupuja i sprzedaja na allegro drozej. Tak samo bylo z torebkami Witchen. Niektorzy brali po 10 sztuk. Normalna osoba nie mogla kupic. Tylko cwaniaki i handlarzyki. W Polsce nie oplaca sie robic promocji,bo i tak kazdy kombinuje.

Gość gość
To pewnie dlatego nie widziałam nigdy crocsow w Lidlu. Nawet jak był dzien dostawy.

Gość gość
Wyglądają obrzydliwie.

Gość gość
300zl koszmar!!!W Uk nowa kolekcja i placisz max 100zl czyli okolo 20f .Ja teraz kupilam za 50zl synowi i za tyle samo corce.Szczeze nie dalabym 300zl to przesada.Ale fakt buty sa super wygodne i jakosciowo nie do zdarcia.

Gość gość
wygladaj jak normalne buty,liczy sie wygoda dla dziecka. To nie musza byc wyjsciowe buty :P Sa super na spacery dluzsze ,plaze, podworko .

Gość gość
Nie wyglądają normalnie, są po prostu brzydkie.

Gość gość
Rozumiem dla dziecka... wygoda najwazniejsza,ale jak dorosla osoba moze w tym wyjsc np na miasto. Sa okropne!!!

Gość gość
Dla mnie sa brzydkie Polskie buty typu Bartek(typowa komuna) i co z tego?

Gość gość
Bartek komuna? Coś ci się popitoliło. Za komuny były buty tzw."zdrowotne" i juniorki.

Gość gość
Ja tam lubię crocs mam dwie pary chodakow i kalosze .Kalosze i jedna parę kupiłam w sklepie crocs jedne ostatnio w Biedrze i to chyba dobry miesiąc po tym jak się pojawiły Leżały dwie pary w moim rozmiarze za te 70 zł to wzięłam na działkę i ma pobliski plac zabaw z dzieckiem super obuwie

Gość gość
A i przypomniałam sobie synowi tez kupiłam w lidlu tez leżały zapomniane gdzieś na dnie po paru mies od dnia sprzedaży

Gość gość
Społeczeństwo się zabija za dziurawe gumioki w niemieckim dyskoncie :o takie czasy w tym polandowym dobrobycie. Zeszliśmy intelektualnie na psy już całkiem. Nie czytamy, książek nie wiemy co się na świecie dzieje ale momy Kasię Cichopek i dziurawe gumioki heh wielki świat :P

Gość gość
Ja tam nie wiem, dla mnie na lato one nie są wygodne... Zabudowane, sztywne i paskudne. Wolę normalne sandały sportowe.

Gość gość
g ó w no się znacie :P plebs niewiele wie, bo się ogranicza.. http://www.crocs.eu/crocs-sexi-flip/11354,en_ES,pd.html?cid=390&cgid=women-footwear#start=16 http://www.crocs.eu/crocs-womens-huarache-flat/14121,en_ES,pd.html?cid=4CX&cgid=women-footwear#start=24 a fenomen crocs-ów polega na jakości przede wszystkim, doboru materiału, aromatyzowaniu materiału i przede wszystkim wygody- miękkie, stopa się nie poci, lekkie po 8godzinnym chodzeniu nogi nie włażą w ci w d u pę.. ale.. kto z was może o tym wiedzieć... -,- idźcie na bazar po rakotwórcze klapsy bo tanio <3

Gość gość
oj, innych od plebsu wyzywa, a sama rzeczowników nie potrafi odmienić przez przypadki. :D Wielka dama :D