Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problemy z okresem

Polecane posty

Gość gość

12 dni po miesiączce dostałam 3 dniowych plamień (około 5 dni po owulacji, wiec nie bylo to plamienie owulacyjne) i teraz okres spóźnił mi się tydzień i jest jakiś bladoróżowy ze skrzepami. Czy to groźne? Czy to 3 dniowe plamienie mogło być ze stresu i nieprzespanych nocy? Proszę pomóżcie, wizyte u gin mam dopiero po weekendzie :(

Gość gość
A owulacje wtedy miałam bo czułam, i sprawdzałam śluz i szyjke macicy

Gość Beatkka2
Na pewno stres ma na to wpływ- mogą się wtedy dziać różne rzeczy. Ale warto uregulować cykl aby w przyszłości nie mieć problemów. Czytałam ostatnio że inofem się świetnie w takich sytuacjach sprawdza. I reguluje cykl ale też stabilizuje wagę. Co jest fajne bo strasznie się obżeram przed okresem. Może hamuje jakoś taki popęd. No i ma kwas foliowy który jest niezbędny w organizmie. To duże opakowanie starcza na miesiąc i taniej wychodzi.

Gość oluskaa87
No niestety stres ma duży wpływ na nasze hormony i okres. Ja przez ostatnie stresy miałam @ aż jeden dzień i do tego była spóźniona. Nie jestem w ciąży od razu mówię bo robiłam test wczoraj. Poza stresem przyczyną może być pcos. Najlepiej idź do lekarza na badania, możesz tez zacząć pić inofem który ma za zadanie uregulowanie hormonów.