Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przeczytajcie o tej matce, jakas idiotka :D

Polecane posty

Gość gość
o fuu ja jem :D

Gość gość
Moja koleżanka kiedyś zwymiotowała w autobusie pełnym ludzi, niestety równieżna kogoś... ludzie się oburzyli strasznie, kazali jej sprzątać, ale wcześniej nikt nie chciał jej nawet miejsca ustąpić(a prosiła). Do mnie twierdziła, że tylko jej słabo... niektórzy mało nie zwymiotowali tam, ale no co, takie sytuacje się zdarzają, mnie to nie rusza akurat, z menelami rzygającymi pod krzesła też trzeba jeździć niestety, to jest chore dopiero ;/ poza tym w autobusach można okno otworzyć.

Gość gość
Ale sie laski nakrecilyscie! Skonczcie bo Wam zylki popekaja! :-P A z innej beczki: ja mam psa. Co wielu dziwi, zbieram po nim kupy (wiem, szok w pl). Co za tym idzie, zawsze mam przy sobie ze 2-3 woreczki. Jak zdarzylo mi sie przebrac dziecko z kupy na spacerze latem, to zrobilam to w pustej uliczce, zeby nikomu nieprzeszkadzalo, asmuerdzaca pieluche spakowalam do woreczka zaraz i szczelnie zakreciam go. Dopiero wtedy wyrzucilam do smieci. Mozna zrobic tak, ze nie przeszkadza innym tylko trzeba chciec :-) poza tym moje dziecko kolo 9-10 mies mialo juz hmmm powiedzmy staly rytm wyproznien jak wiekszosc ludzi. Zawsze staram sie, jesli sytuacja pozwala by na spolojnie zalatwilo sie w domu :-)

Gość wifigdańsk
wg, mnie patrzac na to zdjecie zastanawiam się... mala dziewczynka tak na oko 1,5 ma juz gumę do żucia?? nie to zebym krytykowala ze wzgledu na imię ;) to juz pozostawię bez komentarza;) ale n atakie cos ja jetsem uwrazliwiona. sama bedac dzieckiem ale o wiele starszym mało co nie zadlawilam się guma,połknełam ją i staneła mi w gardle,wiec to byla ostatnia moja guma w zyciu. i zadnemu dziecku gumy bym nie dala. no co innego starsze ale taka malutka? skoro robi w pieluchy to ile moze miec? cho na niemowlaka juz nie wyglada. ale w takim wieku guma do zucia jest wg mnei niebezpieczna i to jest podobnie jak przekluwanie uszu,na siłe wpędzanie malutiego dziecka w dorosłosc. oczywiscie detektyewm zadnym nie jetsem i ze zdjec nie wróżę ale chyba nie trzeba byc zeby wysnuc takie wnioski ze ta rodzinka znacznie odbiega od normalnosci. ja na jej meijscu bym wysiadla i zmienila pieluchę w ustronnym miejscu bo niestety kupy takiej duzej dziewczynki moga niezbyt przyjemnie pachnać. co innego norowodek lub takie niemowlak 3-4 msc ktory jeszcze w głeboikim wozku jezdzi. a tu juz widac dobrze skonczone 1,5 moze nawet 2 latka. oczywiscie co innego gdyby to był pks lub jakis srodek lokomocji ktory zatrzymuje się raz na godzine na jakiejs trasie dalekobieznej. ale tu autobus osiedlowy? toc za 10 min mialaby nastepny. poza tym ja bym nie ryzykowala takich akrobacji z dzieckiem w spacerówce bo jak się spodziewam to dziewczę juz w spacerowce jezdzi. jednym slowem ze stroy matki "lekka"przesada.

Gość wifigdańsk
juz na pudelku jest ta matka, zaraz bedzie w tańcu z gwiazdami ; p

Gość gość
Mama niech oduczyć jeniffer ssania smoczka wstyd

Gość gość
Dżenifer ma dwa lata, żuje gumę ale sra w pampersa i doi smoczek... patola :D