Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Test ciążowy w "możliwym" 4 miesiącu ciąży.

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam pytanie czy wykonanie testu ciążowego około 16 tygodnia od *możliwego zapłodnienia* jest prawdziwy? Dodam że robiliśmy w 13 tygodniu i wyszedł negatywny, a okresów było już 4, waga ta sama, więc ciążę raczej wykluczamy.

Gość gość
ale co ci chodzi bo ja nic z tego belkotu nie rozumiem

Gość gość
czy test ciążowy w 13 jak i 16 tygodniu od *możliwego zapłodnienia*będzie wiarygodny czy jest już za późno?

Gość gość
jak najbardziej wiarygodny, w 3 czy 4 miesiącu już na bank pokaże ciążę, powiny byc dwie wyraźne kreski

Gość gość
nie wiem o co Ci chodzi, czy miałaś te 4 krwawienia miesięczne czy nie, ale jak nie jesteś pewna zrób test najlepiej beta HCG z krwi. pozdrawiam

Gość gość
dziękuję za odp, a mam jesżyczę pytanie podczas ostatniego okresu po 5 dniu przez 2 dni było plamienie brązowe, co to znaczy?

Gość gość
To znaczy, że musicie się zabezpieczać, ile masz lat? 14?

Gość gość
Ja p*****le... jak to "za pozno na test ciazowy"?? W ciazy test jest pozytywny, bez ciazy negatywny... ile Ty masz lat? Brazowe plamienie w ostatnich dniach okresu tez jest normalne... Kurwa moze jednak w szkolach jest potrzebne to wychowanie do zycia w rodzinie,bo jesli cala polska mlodziez reprezentuje taki poziom wiedzy to trzeba zaczac cos robic?! Nie qierze,ze ktos moze miec iloraz inteligencji rozwielitki! A na kafe co drugi post niestety to potwierdza!

Gość gość
Autorko możesz być w ciąży. :classic_cool: U mnie brzuch pokazał się dopiero w piątym miesiącu, a w 16 tygodniu waga spadla o 3kg. Ale nie musisz robić testów, za 2-3 tygodnie poczujesz kopniaki. :classic_cool: :D :D :D

Gość gość
Tak. Napiszcie jeszcze tej rozwielitce,ze moze byc w ciazy... w 4.miesiacu negatywne testy. W jakim kraju ja zyje...

Gość gość
Ale skoro 4 okresy już były i test negatywny około *możliwego* 12 tygodnia to ciąży raczej nie ma? Czekamy teraz na okres w poniedziałek i zrobimy test jeszcze

Gość gość
Wszystko jest możliwe. Testy mogły się pomylić. :classic_cool:

Gość gość
tak pani Mario, gratulujemy, niepokalane poczecie