Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jamana

29 letnia dziewca

Polecane posty

Gość jamana

to nie zart to szczera prawda. mam dni kiedy jest mi z tym zle i sie tego wstydze, ale z drugiej strony nie lubie robic nic na silę i tak czekam i czekam . uwazacie, ze jesli nawet poznam takiego normalnego to czy on to zrozumie?

Gość mat010
Szacunek. Bo w tych czasach to nie spotykane

Gość gość
też jestem dziewicą w podobnym wieku i nie rozumiem za co "szacunek"? za to, że żaden facet mi się nie podoba? ahhaha

Gość gość
Obym ja tak nie skończyła.

Gość gość
Ja mam 22 , obym za te 7 lat już nie była :P

Gość gość
to tak jak ja

Gość gość
Witaj w klubie,kurde ;D

Gość gość
Nie wiedziałem ze są jakieś dziewice tutaj:)

Gość gość
Gdzie jesteście dziewice ? Sam bym chciał dziewicę, sam prawikiem jestem.

Gość gość
mozesz podac gg?

>>>uwazacie, ze jesli nawet poznam takiego normalnego to czy on to zrozumie?<<< x Zrozumie :), x zdziwi się :) x i pewnie ucieszy :). x Nie rób niczego na siłę :), x by nie przekonać się: co oznacza zwrot: x stosunek do stosunku, po stosunku :P. x Pozdrawiam :) .

Gość czyyysta29
ja tez tak mam:( tez 29l. verdzin. Jestem hetero i powiedzmy wzbudzam czasem jakies tam marne zainteresowanie faceta jak sie ładnie ubiorę...ale zwisa mi to i gardzę facetami...(jestem hetero tylko brzydzi mnie albo jakis debil,albo fajfus,albo jak ma brzydki ryj,albo jak nie ma kasy,albo jakies prostackie zaczepki).Oczywiscie mam potrzeby i fantazje erotyczne ale obiekty moich westtchnien erotycznych sa niedostepne.Marze sobie o swoim doktorze,wykaldowcy,szefie itp.ale moj instynkt mi nakazuje udawac zimną i niedostepną:) Uzywam wibratora od kilku lat,co z poczatku tylko bylo przyjemne....I nie mam już blony:) ale jak kiedyś za X lat wpsolzyję z mezczyzną....to nie wiem jak to bedzie i czy mu mowic ze jest pierwszy czy jakos sie domysli???

Gość PanGag
czyyysta29 już masz oznaki, że zaczyna się w Twojej głowie 'lasować' nie tylko wapno, jak opowiadasz zapajęczona vagina pada na mózg i zaczynasz konfabulować i wymyślać , powiem Tobie tak, vibrator nie zastąpi normalnego bzykania z facetem, który jest potrzebny dla własnego dobra psychicznego i będziesz się pocieszać vibratorem to za chwilę wystąpią zmiany mózgowe , jeżeli teraz nie pozwolisz się 'dotknąć' żadnemu facetowi to z roku na rok będzie coraz gorzej , czyli męża nie będzie, rodziny nie będzie i dziecka nie będzie a w wieku 40 lat , gdy ocenisz sytuację to na półce będzie pięknie się reprezentowały vibratory ale nie będziesz posiadać niczego własnego , pamiętaj - z roku na rok będzie coraz gorzej żyjąc samotnie.