Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jamana

29 letnia dziewca

Polecane posty

To co wy robiliście wspólnie? Trzymaliście się za dłonie i czytaliście biblię?

Gość gość
znam dziewczyne ktora jest po 30tce i nie spala z zadnym facetem nie ulega jakims chamom ktorzy chca pobzykac nie zgadza sie na pojscie do lozka bo im sie zachciewa ma do siebie szacunek wiec nie masz sie czym chwalic !

"znam dziewczyne ktora jest po 30tce i nie spala z zadnym facetem" x I dla dobra facetów niech tak zostanie.

Gość gość
powiem wam, że jednen na sto facetów jest w ogóle człwoiekiem, zachowuje się jak człowiek, ma kulturę osobistą i nie jest zboczonym wieprzem, jeśli mam tracić dziewictwo z takim knurem (mentalnym) to moge być i dziewicą do końca zycia, przynajmniej nie bedę czuła się zbrukana kontaktem z takim czymś, a nie jestem słaba psychicznie by ulegac presji kafeteryjnym prymitywom, gdybym chciałą mogłabym to dziewictwo stracić natychmioast bo nie jestem wclae odrażająca ani niesympatyczna, pytanie tylko po co? ogólnie to o tym temacie rzadko myslę, a to wasze niezdrowe podniecenie tematem jest dziwne

Gość gość
Ja sie nie chwale Chcę by autorka wiedziała że w dziesiejszych czasach gdzie dziewictwo traci się w wieku 16 lat są osoby który nie chcą sie tego odrazu pozbyć z pierwszym lepszym, albo pierwszą.

"gdybym chciała mogłabym to dziewictwo stracić natychmiast bo nie jestem wcale odrażająca ani niesympatyczna" x Świetnie się maskujesz.

Gość gość
Tak źle mówicie na mężczyzn a większość prawiczków bardzo ceni sobie dziewice no ale nawet dziewice chcą ru/cha/czy

Gość gość
a ja bym mogl stracic prawictwo idac na d***** ale nie widzi mi sie to jakos

Gość gość
Bo jak jakaś dziewczyna powyżej 18 roku życia dalej jest dziewicą to znaczy że ma poukładane w głowie. Jest dziewicą z wyboru bo będąc najgorszym brzydalem nie problem pójść do klubu i zaliczyć przelotny seks w toalecie

Do 27 r z byłam dziewicą i powiem tak: wtedy był ten jeden problem - chcę, a nie mam z kim. Teraz mam seks i to wygenerowalo o wiele więcej problemów.