Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowana kulturą mężczyzn

Jaki najbardziej chamski tekst słyszałyście od facetów?

Polecane posty

Gość gość
Foczka kojarzy mi sie z grubiutkim bezksztaltnym zwierzatkiem. Dziekuje Ci bardzo za odpowiedz bo myslalam ze to znaczy gruba bezkszltna baba :)

Gość gość
od gimnazjalistow na ulicy: - "kielbasa w cenie!" - "ale ryj!" od brata lat 30: - "ale ty jestes straszna, fuuuj!"

Gość gość
Moja mama gdy mialam latem krótka sukienke : " po 40 nie nosi sie krótkich " - a chodzilam w niej po domu

Gość gość
No rzeczywiscie priorytet dla córki:znaleźć faceta któremu sie jej nogi spodobaja

Gość gość
Jestem z natury rudowlosa :O dodam ,ze w sumie nie wiem dlaczego ,ale na cipce mam czarne wlosy a najgorszy tesk od kumpla po pijaku to a na dole tez masz rude :O noz k***a

Gość gość
Moj brat powiedzial ze jestem pospolitej urody, powiedzialam mu ze nie ma jaj :)

Gość gość
@gość dziś Myślałaś, że ktoś Cię obraża, a w rzeczywistości komplementuje. No cóż, zdarza się :)

Gość gość
na ładne dziewczyny mówi się foczka, więc się już nie przejmuj :) Jak chodziłam do gimnazjum to przeszedł koło mnie jakiś dres i krzyknął za mną "sztuczny ten blond" - nigdy nie farbowałam włosów, mam naturalne jasne włosy. Żal mi go, bo powiedział to dopiero jak odszedł na kilka metrów, tchórz i cham. A najgorzej to jak szłam przez park i jakiś żul leżący na ławce powiedział do mnie "jaką masz cipkę" :O Dobrze, że nikogo nie było blisko bo bym chyba umarła ze wstydu, mimo że nic nie zrobiłam :O

Gość gość
Rzeczywiście po 40tce to wlosy na krótko, chusta na łeb, spodnica na gumce do kostek i na trumne odkładać.

Gość gość
Moja tesciowa: Ale masz grube nogi :( ( dlaczego ludzie sa tacy paskudni ? :(

Gość gość
Dwoch zuli w parku do mnie: swinisz blond, najpierw myslalam ze mowia szwedzki blond ale to bylo świński blond jednak

Gość gość
Matko , gdzie wy takich ludzi spotykacie? Ja nieraz wychodziłam na ulicę bez makijażu czy chora, nieraz wyglądałam okropnie ,a nigdy nie usłyszałam takiego komentarza

Gość gość
Tak i jeszcze te wlosy pod chustka niefarbowane ze srebrnymi nitkami jak u babci :)

Gość gość
"Moj brat powiedzial ze jestem pospolitej urody, powiedzialam mu ze nie ma jaj" No chyba faktycznie nie ma. Gdyby miał jaja, to by Ci po prostu powiedział, że jesteś brzydka.

Gość gość
ostatnio przytylo mi sie 5kg. ooops.;D Teraz waże 57 przy wzroście 167 więc jakimś wybitnym baleronem nie jestem. Ale przejdźmy do sedna sprawy. Wczoraj mój facet coś tam mnie zaczepiał, a że miałam obcisłe spodnie to roche brzuszek mi wylazl,a on do mnie. Ale Ci sadełko wsyskoczyło. Myślałam, że j/e/b/ne. Raz pół żartem, pół serio powiedział mi w sklepie, że powinnam stać na półce z pasztetami. jakoś mnie to za bardzo nie dotkneło, bo to był niby żart, ale jakiś niesmaczny.

Gość gość
23:22 :) no mialas szczescie ze nie trafilas na popaprancow :) dziekuje wszystkim za mile odpowiedzi:) rzadko na kafe sa mile osoby a tu wszystkie mile i sympatyczne :)

Gość gość
Wiecie co, jak kiedyś nosiłam wielkie bryle to tylko chłopcy i faceci się z nich śmiali rycząc głośno i wytykając palcem, nigdy mnie to nie spotkało ze strony kobiet. Dopiero teraz zdałam sobie z tego sprawę :) Tzn. może kobiety też obśmiewały, ale nie słyszałam tego, więc i przykro mi nie było.

Gość gość
23:25 przeciez szczuplutka jestes- idealna, glupek ze sie czepia. To on powinien byc w sloiku z flakami do wyrobu kielbas:) flak zasrany

Gość gość
Kiedyś po imprezie jak wstałam z łóżka zorientowałam się, że nie mamm telefonu więc poszłam go szukać, wcześniej siedziałam na boisku więc poszłam na boisko. Było tam dwóch dzieciaków tak po ok 11 lat. Zapytałam się ich czy nie znalezli telefonu,a oni powiedzieli, że jak zrobie im loda to mi oddadzą. Serio. Byłam w takim szoku, że nic się nie odezwałam i poszłam szukać dalej. Znalazłam telefon w krzakach.(bo tam sikałam dzien wcześniej).

Nie będę się chwalić ani zalić ;-) Ale było tego oj było Jeden przytoczę - chamski, ale opowiadam go często jako śmieszną anegdotę: Po spacerze po parku (pierwsza czy druga randka), spojrzał na zegarek i stwierdził: "Zmarnowalem godzinę".

Gość gość
Mój były był mega chamski, może nie odnośnie wyglądu bo podobałam mu się pod tym wzgledem, ale jak byłam np w depresji powiedział " wiesz co? może faktycznie się powieś, i tak nic ci sie w zyciu nie uda to wez sobie sznurek i bede miał z tobą spokój"- to mi najbardziej utkwiło w pamięci :O ale mówił wiele innych chamskich rzeczy

Gość gość
no fakt,ale ja go czasami tez lubie ugryzc w sadelko;D

Gość gość
Kochane mam dla was fajne rozwiazanie:) gdy moj byly facet powiedzial przy znajomych ze mi dupa urosła to ja mu na to: " ja moge schudnąć ale tobie nigdy nie urośnie ..... :) tak mozecie odpowiadać, mina bezcenna :)

Gość gość
hehe, to już dosłownie cios poniżej pasa;D

Gość gość
Mój sobie nie pozwala na takie teksty bo wie, ze jakby cos takiego powiedział obraziłabym się na niego na śmierć, już sie do niego nie odzywałam z miesiąc jak przegiał wiec wie czym to pachnie i wam radzę robic tak samo bo jak facet wyczuje ,ze może wszystko to właśnie będzie się na was tak wyzywał jak na worku treningowym

Gość gość
Jakbysmy wszystkie tak dowalaly chamom to szybko by uszy po sobie polozyli, taka prawda.

Gość gość
A nawet jak co niewinnie zażartuje na mój temat to zaraz dodaje ,ze to żart i ma nadzieje ,że sie nie obraze :P Tyle, ze ja go nieraz przetrzymałam, nie odzywałam sie itd wiec on poprostu wie,ze moge odejsc jak przegnie

Gość gość
ja jako kobieta wiem, że sama nie raz nie dwa chamskie teksty słałam do mojego faceta więc pretensji do niego nie mam jak coś mu się wymsknie, bo sama lepsza nie jestem:)

Gość gość
23:35 hahahaha