Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowana kulturą mężczyzn

Jaki najbardziej chamski tekst słyszałyście od facetów?

Polecane posty

Gość trewq10293
Oczywiście, jak mniemam, żadna z wypowiadających się tu kobiet nigdy nie rzuciła chamskiego tekstu w stronę faceta, który chciał być po prostu miły:p

Gość gość
Ja nie. Nie w moim zwyczaju jest krzyczenie za kimś na ulicy 'ale paszczur!' mam lepsze hobby.

jest dosc chamow na tym swiecie...ale naszczecie nie wszyscy...;) rzeczywiecie nie typowe sytuacje mialyscie...ja takich nie pamietam...

Gość trewq10293
To teraz odpowiedź faceta. Moja była powiedziała że jej były miał większego. Usłyszałem to w momencie gdy i tak miałem doła, a ona zamiast próby pomocy rzuciła mi takim tekstem;(

Gość gość
jesteś kurwą więc obciągnij mi pręta kurwo!!!:(

Gość gość
a tak przy okazji - ciapaci, murzyni w UK czy innych krajach na Zachodzie to największe chamstwo. Ale niektórzy to by ich chetnie jeszcze sprowadzali w imie "tolerancji" :(

Gość gość
kiedyś jechałam z moim facetem samochodem przez wieś, zaśmierdziało obornikiem a on się skrzywił i do mnie z pretensją "Ty zawsze tak w towarzystwie?"

Najbardziej chamskie teksty w moim kierunku "uslyszalam" od facetów tu, na kafeterii.

Gość gość
Ja jesli slysze komentarze na ulicy to pozytywne w sensie ,że laska itd, nie usłyszałam nigdy nic chamskiego od facetów, wrecz przeciwnie, za to od kobiet slyszałam rozne dogryzki na temat wygladu, nie wiem czy z zazdrosci , ale np ze jestem za chuda, albo ze niby mam dlugi nos, ze niby zbyt pociagla twarz, ale nie przejelam sie tym zbytnio. Albo wszyscy faceci z ktorymi sie spotykalam chwala moje dlugie wlosy, raz poszlam do innej fryzjerki niż zawsze to zaczęła krytykować, ze to miotła nie włosy itd, tak sie wkurzylam ,ze jej powiedziałam, ze ma mi pociac koncowki 2 cm a o komenatarz jej nie prosiłam to sie zamknela

Gość gość
13:50 wiesz ja to bym wstala i wyszla i poscielavym u kogis innego, duzo fryzjerek mowi niemilo do klientek dlatego ja czesto zmieniam:)

Gość gość
Już wiecej do niej nie poszłam,ale zostałam już bo jak mi to powiedziała siedziałam z mokrą głowa, a była zima, ale dobrze ,że to bylo tylko mycie głowy i koncówki bo nie wiem co by mi na glowie zrobiła az sie boje jakby to np było farbowanie. Nie wspomne ,ze sama fryzjerka miała brzydkie, króciutkie rudo-czerowe włosy wiec moglam jej powiedziec zeby na siebie popatrzyła :P

Gość gość
Piotrek Ty też do tych chamów należysz? Jako przyszły lekarz powinieneś mieć choć trochę empatii i kultury.

Gość Piotrek prawdziwy
He he he. Wy kobiety potraficie byc piekne, ładnie ubrane i umalowane i pachnące. Ale co z tego, skoro myślicie c/i/p/ą ? :P

Gość gość
Mnie nikt nie uraził chyba jakaś dziwna jestem albo faceci hehe

Gość gość
Tekst mojego faceta przy znajomych:moja niunia ma super sterczace cycki kiedy myje podłogę na kolanach.

Gość gość
Maj 2007 roku. Stałam na przystanku, czekając na autobus pod uczelnię. Miałam na sobie krótkie czarne dżinsowe szorty i rajstopy. Piłam Kubusia. Nieopodal było 2 facetów. Cytuję: "Ja pierdolę, jak te studentki się teraz ubierają. I jeszcze dla niepoznaki pije soczek, że niby taka porządna" :D

Gość gość
kilka razy spotkałam się z facetem, mialam 22 lata, on 28. był u mnie w domu kilka razy, zawsze przyjęty hojnie. raz pojechalismy na wycieczkę rowerowa, po wycieczce spytałam czy się jedzcze spotykamy, odpowiedzial, ze "nie opłaca mu się ze mna spotykac". zamurowalo mnie. przez caly ten czas wydal na mnie 1zl, na wodę mineralna...

Gość gość
*hojnie, *spotkamy

Gość gośćdvbt
W pracy kolezanka (wyjatkowo brzydka ale naprawde paskudna dziewczyna, do tego zawsze od Niej smierdzialo z tym, ze sympatyczna) pochwalila sie, ze bierze slub i kolega-typowy alvaro, boski zigolo mowi do Niej: Bierzesz slub? Fajnie, tylko skad Ty wezmiesz te pieniadze na te operacje plastyczne i dentyste?! Dziewczyna malo sie nie rozplakala, bylo przy tym 5osob, nikt nie wiedzial co powiedziec... Za to wszyscy sie smiali. Bardzo bylo mi Jej szkoda. Po roku od Jej slubu, gdy byla w ciazy Jej maz sie powiesil na klatce schodowej... Pieklo.

Gość gośćdvbt
A ja zas raz szlam jako 16latka jeszcze do sklepu i w jednym miejscu zawsze stala banda osiedlowych "naganiaczy" w wieku 22-30l. Jeden z nich (25) do mnie przebiegl na druga strone ulicy, chwycil mnie za twarz i pocalowal w usta... Blee! Nie wiem o co mu chodzilo, pewnie jakis durny zaklad ale poczulam sie jak gowno w proszku! Do teraz nigdy nikomu o tym nie gadalam.

Gość gość
Up

Gość gość
"Potwor nie potwor wazne ze ma otwor" , "jaki paszczur" od rowiesnikow :)

Gość gość
Co prawda nie byl to tekst a fakt ze moj maz siedzial przed kompem i ogladal moje zdjecia na fejsie sprzed ciazy i wzdychal ze teraz tak nie wygladam.

Gość gość
@gośćdvbt wczoraj - haha, miałam podobną sytuację z tym, że jak miałam jakieś 22-23 lata. Wracałam z pracy ok h 4 nad ranem, czekałam na przystanku. Było po meczu. Koleś, ale taki raczej krasnal cały uradowany, bo pewnie wracał z impry, albo cieszył się meczem chwycił mnie dłońmi za twarz i pocałował w usta :P ble. Próbowałam oczywiście opierać się, ale miał tyle siły w łapach, że nic nie mogłam zrobić :P

Gość gość
Ja usłyszałam " zrób mi loda", może nie mega chamskie,ale do najfajniejszych tekst nie należy. Poczułam się jak dmuchana lalunia. To był 1 tekst. Drugi, po którym go zostawiłam, zaserwował mi w autobusie pełnym ludzi, bez żadnego powodu, kiedy ja siedziałam ,a on nagle " ale bym Ci przy....dolił". Nie pytałam o co chodzi tylko panu podziękowałam za znajomość.

Gość gość
hi hi hi.

Gość gość
Jaki fajny temat, szkoda, ze umarl. Ja jestem raczej silna psychicznie i choc msm wady, to kompleksów zero, nie ruszaja mnie chamstwa. Ale jako dziecko taka nie bylam. Bylam dzieckiem z nadwaga, rowiesnicy sie nasmiewali, ale malo, boj iz wtedy umialam odszczeknac. A mój ojciec: ale masz brzuch, w tym wieku dziewczynka powinna mieć brzuch plaski jak deska (mialam 10 lat). Zaczelam sie chorobliwie odchudzac glodowkami, ale mimo ubytku kilku kg nie stalam siw chuda, raczej w normie, no moze norma plus kilka kg. A wtedy ojciec z przekasem, ze niby sie martwi "oj oj to chyba anoreksja nie oschudzaj sie juz, kosci ci wystaja" Poza tym bil mnie i matke, jak mialam ze 12 lat to powiedział " ty juz nie masz ojca" A od mezczyzn potencjalnych partnerow itp slyszalam raczej tylko dobre rzeczy.

Gość gość
miałam gdzieś 19 lat jakiś facet co szedł z na przeciwka Fajna jesteś - " masz duże oczy - mleko ci kipi w cyckach "