Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowana kulturą mężczyzn

Jaki najbardziej chamski tekst słyszałyście od facetów?

Polecane posty

Gość gość
Mąż do żony( do mojej kuzynki-na jakimś spedzie rodzinnym): no jestem z A...., ale w sumie to jaka z niej piękność, szału nie ma.... -a ja na to:myslalby kto ze ty taki Apollo- facet spalił buraka a wszyscy w śmiech. I to nie gowniaz Ale facet po 30.

Gość gość
Nie slyszalam takich tekstów ale i tak czuje się jak gowno bo facet mnie zostawił dla innej

gość dziś [20:27 - nie masz się czym przejmować i tak nie był Ciebie wart, skoro odszedł.

Gość kawabi
"Jesteś brzydka jak noc" - tak powiedział do mnie pewien chłopak w pociągu, gdy nie odpowiadałam na jego zaloty. To było z 26 - 27 lat temu, a do dzisiaj pamiętam. Dziwne, bo byłam ładna, zgrabna, nawet teraz niewiele się zmieniłam, chociaż mam prawie 40 lat. Zawsze miałam bardzo duże powodzenie, ale nie byłam łatwa. Może obraził się, że nie byłam nim zainteresowana?

Gość gość
Zabawne, wlasnie ostatnimi dni myslalam o takich wlasnie rzeczach ktore mi sie zdarzaly lata temu. Nie rozumiem jednego: skad polscy faceci maja taki tupet aby doslownie na glos wydawac swoje opinie na czyjs temat, szczegolnie na temat kobiety. Obecnie mieszkam za granica i nigdy nie slysze jakichs wybrednych komentarzy. W Polsce slyszalam o sobie wiele przykrych komentarzy jak dorastalam co sprawilo ze mialam ogromne kompleksy i normalnie strach bylo wychodzic z domu.

Gość gość
pożycz kase oto najbardziej chamski tekst faceta

Gość gość
Mieszkam w uk. Wracalam wieczorem z miasta i zaczepil mnie jakiś murzyn i pyta czy zrobie ma loda za 10funtow. Mial z 30-40 lat. Powiedzialam tylko ze zaraz mogę zadzwonić na policje i poszlam dalej.

Gość NadPrzepaścią35
Mąż alkoholik - mówi straszne rzeczy. Nawet nie napiszę. Za każdym razem boli coraz mocniej. Wiek 35+

Gość gość
Mam w miarę normalną pracę. Kiedyś siedzieliśmy w domu i zwyczajnie nudziliśmy się. Facet bez pracy oznajmia mi, że inne laski potrafią w klubie jednego wieczora wydać kilka tysi. Mam rozumieć, że jeśli chciałam z nim pobyć w domu jestem zerem. A moja obecność sprowadza się do tego aby kolesia gdzieś zabrać. Ale to prawda, nie ma pojęcia ile wydałam na innych.

Gość gość
Były mąż - jesteś do niczego w łóżku i już nigdy żaden facet cię nie będzie chciał, Bolało bardzo długo, bo w to uwierzyłam.

Gość gość
strasznie przykre to co piszecie. Najgorsze jest to, że ci którzy tak krytykują sami są pod każdym względem obrzydliwi. I też mnie to dziwi, że takie zera bez kultury mają czelność oceniać wygląd obcych kobiet które widzą pierwszy raz, mijają gdzieś przypadkowo. Kobieta jak idzie gdzieś sama, nawet do sklepu, zawsze jest na takie coś narażona, nawet jak jest w dresie i bez makijażu.

Gość gość
kładź się,będziemy się rżnąć-taki tekst od bylego męża jak chciał sexu. Na szczęście już nim nie jest,ale wtedy poczułam mega wstręt do niego.

Gość gość
"Masz przestac jesc, "nasz zwiazek to zabawa byla" zaangazowalem sie na50%" osoba w wieku ok30tki

Gość gość
nie mogę sobie teraz przypomnieć. były chłopak mi pojechał po zerwaniu ale nim sie nie przejmuję bo on chory na glowę i jego teksty mnie nie bolaly jakos

Gość gość
"czego się tkniesz wszystko spier/ttolisz":-o ale mówiłto chyba sam do siebie,bo wszystko zawalał

Gość gość
Mąż przed wyjściem na sylwestra"No widzisz,nawet ta sukienka za 200 zł z kopciucha księżniczki nie zrobi":-o I miałam po sylwestrze:-o

Gość gość
Mam duży biust i mąż go lubił ale kiedyś widząc mnie w nowym biustonoszu powiedział"gdyby nie te namioty,to podbijałabyś sobie te wymiona kolanami,jak piłki pingpongowe paletką". Myślałam że się przewróce:-o

Gość gość
mój mąż przed chwilą "sraj się", "wyglądasz jak maciek" a chwile wcześniej do mojej koleżanki " jak Ty slicznie wyglądasz" ja jestem teraz w 9-tym miesiącu ciąży i troszkę przytylam ale większość znajomych mowi ze ladnie wyglądam tylko nie mój maz:(

Gość gość
Tak troche z innej beczki, to oczywoste ze faceci to swinie duzo swinstw z ich strony mnie spotkalo,moglabym nawet ksiazke o tym napisac,ale kobiety tez nie sa swiete. Byla sasiadka kilka lat temu powiedziala mi,ze jestem tak brzydka jak moj ojciec i na starosc bede wygladac tak jak on. Poczulam sie tak jakby mi ktos w twarz dal. Nic nie poradze na to,ze taka jestem,ale czy wszyscy musza mi o tym przypominac. Tez jestem czlowiekiem i chcialabym jakos sobie zyc.

Gość gość
Powiedzcie mi, co znaczy gdy facet powie na kobiete foczka :(

Gość gość
Powiedzial na mnie ulęgałka

Gość gość
foczka to po prostu laska, tylko jest to nieco bardziej pieszczotliwe określenie

Gość gość
ale jesteś już stara tekst od byłego męża, miałam wtedy 24 lata

Gość gość
Kiedys znajoma powiedziala do mnie( bo baby tez sa złośliwe): piekna nie jestes ale masz cos w sobie. Do dzis to pamietam a minelo 20 lat,

Gość gość
22:55 a ja myslalam ze foczka znaczy gruba :)

Gość gość
Ojciec mi ostatnio opowiadal o moim wujku, ktory o swojej zonie mowil lata temu do niego jak jeszcze nie byli malzenstwem 'ta to jest brzydka jak nie wiem, ale lata za mna i uparta jest (...)'. Wujek, ktorego calkiem lubilam, choc czasem faktycznie mial lekko chamskie teksty... Ostatnio corke za maz wydal. Po tym, co uslyszalam, postanowilam ze NIGDY nie zagadam do zadnego faceta ani nie bede przejmowac wiekszej inicjatywy. Jesli ktos ma mnie tak postrzegac i brac z łaski... dla mnie to jest straszne

Gość gość
Moj maz gdy bylam w ciazy: ale jestes gruba, nie moge na ciebie patrzec :(

Gość gość
Moj własny tata: "musisz poznac mezczyzne ktoremu beda podobać sie twoje nogi" :( (mam troche grubiutkie - takie nabite- ale widzialam gorsze)

Gość gość
tak apropos to ciocia wcale nie jest paskudna. Zwyczajna, i szczupła, tylko niska. Ale poważnie, dawno nic mnie tak nie rozwaliło