Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Perełka88

przyjaciel czy ktoś więcej?

Polecane posty

Gość Perełka88

Rok temu poznałam pewnego faceta. Zaczęliśmy spotykać się i dobrze się ze sobą czuliśmy. Były pocałunki, przytulania itp. Po 2 miesiącach zaczął się wycofywać, nie wiedział czego chce, potrzebował czasu. Pozostaliśmy w kontakcie przyjacielskim. Każde z nas zaczęło spotykać sie z kimś innym lecz nie wypaliło. Wczoraj z nim pisałam i w toku rozmowy stwierdził że myślał że między nami jest coś więcej.... nie wiem co o tym myśleć. Dzwoni, troszczy się, ale boje się że z jego strony to "jasna sytuacja" czyli przyjaźń. Potrzebuję obiektywnej oceny kogoś z zewnątrz.

Gość gość
sam nie wie , czego chce, a ty jestes na podorędziu. nie ma kogo bzykac, to sie nadasz... na chwile.... po 2 miesiącach znów stwierdzi ,że " potrzebuje czasu" , lub" to jednak nie to"....

Gość gość
Tylko znajomy, przyjacielem raczej nie.

Gość gość
Będziesz mu potrzebna jako przyjaciółka ,dopóki nie znajdzie sobie innej.

Gość gość
były-jak zorientowałam się,że to kłamca,oszust,krętacz-odsunęłam się od niego,aż pewnego razu... dostał jakiejś dobroczynności i zaczął odwiedzać mnie,robić mi drobne zakupy a potem ....telefon i już po nim oczywiście wymyślił natychmiastową powiastkę,że to reklama itd w tej chwili nie nabiorę się,zablokowałam dziada i nigdy więcej takich podejść,niech spierd..do niej