Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Gdzie na krótki weekend gdzieś w Polske

Polecane posty

Gość gość
Ja zabrałem żonę na rocznicę ślubu do Poniatowej do Hotelu Słowik. Jest to blisko Kazimierza Dolnego, w którym tez byliśmy na spacerze i na obiedzie. W naszym hotelu także znajduje się bardzo smaczna restauracja, w której umilaliśmy sobie ten pobyt. Okolice – piękne i przez wielu nieznane;)

Gość gość
Na mazury? Ja bardzo lubię tam przebywac, bardziej się relaksuje niż nad morzem czy w gorach;) maz podziela moja milosc do tych okolic Polski. Mamy swoje ulubione miejsca, ostatnio dwa lata z rzedu jeździmy do Zalesia Mazury ze względu na bardzo fajne Spa, które jest calkiem niedrogie oraz na podejście do dzieci. W Zalesiu opiekuja się dziecmi, wymyślają im rozne atrakcje, jakies warsztaty itp. Dzieki czemu rodzice maja czas troszke wiecej wypocząć;)

Gość Ewelina Dubiel
Na weekend polecam świetny hotel w Kołobrzegu- Maxymilian. Pięknie położony, śliczny, romantyczny, z domową, pyszną kuchnią i spa: http://www.hotel-maxymilian.pl/

Gość AsikQAZ
Ja wybrałam się z chłopakiem do Szczecina do Hotelu Dana. Pobyt bardzo fajny, w hotelu było tez spa gdzie skorzystaliśmy z Sauny. Hotel czysty także bardzo polecam :)

Gość wanda351
Ostatnio byliśmy z mężem w Malborku, zwiedziliśmy zamek. Ogólnie miasto zrobiło na nas pozytywne wrażenie. Dwa posiłki zjedliśmy w Karczmie Zamczysko niedaleko zamku i przyznaję że połechtali nasze podniebienia :) Na pewno będziemy wracać do Malborka :)

Gość gość
Ja polecam Kraków. Spędzamy tam przynajmniej kilka weekendów w roku, bo bardzo nam odpowiada klimat miasta. Zwykle korzystamy z noclegów w hotelach Best Western w centrum - Oldtown albo na Podgórzu - Galicya. Polecam: http://www.bwkrakow.pl/

Gość gość
Tutaj bylismy: www.kaja.pl i polecam :) z mężem wracamy też za rok, bo pobyt nalezal do wyjatkowo udanych- ladne pokoje w dobrej cenie :) a w restauracji sa supersmaczne potrawy :)

Gość gość
urokliwie,ale musi byc pogoda..

Gość gość
Myślę, że najlepszą bazę noclegową w świętokrzyskim na dzień dzisiejszy oferuje Hotel Przedwiośnie położony koło Maslowa. Nocowałem już w kilku i uważam, że ten oferuje najwyższy poziom usług mimo, że jego bryła architektoniczna wygląda jak żywcem wyjęta z filmów Barei. Często organizowane są w nim konferencje i szkolenia i ma bardzo do tego dobrze przygotowaną bazę. Z ofertą można zapoznać się na stronie www.hotelprzedwiosnie.pl

Gość gość
Polecam Warmię, zwłaszcza zamek w Lidzbarku Warmińskim. Na konserwację i restaurację tej średniowiecznej warowni wydano przez ostatnie dwa lata 19,3 mln złotych. Teraz „perła gotyku” lśni w całej okazałości. W artykule możesz poczytać więcej http://www.jeziora24h.pl/lsniaca-perla-gotyku.html

Gość gość
A ja na weekend zdecydowanie polecę Kraków. Uwielbiam to miasto i jeśli mam możliwość, zawsze tam jeżdżę. Ale poza organizacją noclegu trzeba jeszcze przemyśleć czym chcemy po tym Krakowie się poruszać. Mnie koleżanka poleciła http://www.taxi.krakow.pl/. To niedroga korporacja taxówkarska, w której pracują uczciwi kierowcy. Poza tym jeśli nie mam akurat przy sobie gotówki zawszę mogę zapłacić kartą. To spore udogodnienie.

Gość gość
Opcji jest naprawdę dużo. Polska jest piękna. Zależy co lubicie. My niedawno wróciliśmy z kilkudniowego pobytu w hotelu Gorzelanny w Pokrzywnej i jesteśmy zachwyceni. Cisza, spokój, zieleń, do tego świetne hotelowe spa.

Gość hotelik orański
zapraszamy do Hoteliku Orański - pobyt z pewnością będzie przyjemny i niezapomniany! Hotelik Orański jest położony w górach, w malowniczej okolicy Kotliny Kłodzkiej. Oferujemy noclegi w atrakcyjnej cenie i smaczną, zdrową domową kuchnię. Do tego bezpłatne miejsce parkingowe, a do użytku gości jest również piękny ogród oraz miejsce na grilla. Hotelik jest również przyjazny zwierzętom. Okolice Hoteliku Orańskiego są bogate w atrakcje - zaledwie 0,5 km od Hoteliku znajduje się zalew z wieżą widokową, w pobliżu znajduje się również pierwszy w Polsce park linowy Skalisko, będący doskonałą rozrywką zarówno dla młodzieży, jak i dorosłych. Jest to też idealna opcja na krótkie pobyty - 3,4 dni, weekendy - na pewno każdy znajdzie w tym miejscu coś dla siebie, zarówno dorośli, jak i dzieci. Kontakt:www.hotelikoranski.pl 793 665 806 Paulina Grzelaczyk

Gość Wejherowo 1
Genialnym rozwiązaniem na weekend jest wizyta w Wejherowie :) :) Cudowne miasto - bardzo zadbane, z dużą ilością zabytków. Nazywają go "duchową stolicą Kaszub" - klimat Wejherowa jest niezapomniany! :) www.wejherowo.pl

Gość gość
Polecam Hotel Gorzelanny w Pokrzywnej. Piękna, zielona okolica. Hotelik bardzo ładny, zadbany, klimatyczny. Pyszne, obfite jedzenie. Świetna obsługa. Idealne miejsce na weekend.

Gość gość
no to do Włodawy tam jest piękne jezioro, do tego super hotel spa Rusałka żyć- nie umierać

Gość gość
Góry i morze nasze już znam dobrze, teraz postanowiłam pozwiedzać trochę polskie pałacyki i dworki. Na pierwszy ogień poszedł dworek Bobrza w kieleckim http://www.bobrza.pl/ Pozwiedzaliśmy i dworek i okolicę, zakochałam się w tym miejscu tak, że chyba weźmiemy pod uwagę wyprawienie tam wesela :)

Gość gość
Ja wróciłam teraz z Kazimierza DOlnego i było cudownie! Nocowaliśmy pod Kazimierzem Hotelu Słowik, super okolica, tanio i przyjaźnie. Do tego wszędzie gdzie nie poszliśmy pyszne jedzenie. No i klimat Kazimierza to jest coś!

Gość pyzianka23
Najlepiej chyba gdzieś pod namiot. Pól namiotowych jest mnóstwo a klimat jest najlepszy :) Trzeba mieć tylko trochę swojego sprzętu ale to skompletujesz w jednym sklepie.

Gość gość
ja bym wybrala Hotel SPA Rusałka we Włodawie :)

Gość gość
Góry Opawskie, moje niedawne odkrycie, piękne, klimatyczne, jeszcze nie zaludnione przez turystów ;) Byłam w to lato i wróciłam zachwycona. Zatrzymałam się tutaj gorzelanny.pl

Gość Kataszynka
O tak, pomysłów jest zdecydowanie bardzo dużo. Wystarczy znaleźc odpowiednie miejsce dla siebie i tam wyjechać. Ja polecam spa w okolicy warszawy w http://www.sielanka.pl/spa-wellness To piekne miejsce, które pozwoli Wam oderwać sie od wszystkich problemów i spojrzeć na otaczającą Was rzeczywistość z dystansu.

Gość gość
Polecam piękną Bielsko Białą. Jeżdżę bardzo często i będę jeździć dalej, nigdy mi się nie znudzi to miasto. Nocuję w Dot Hostel, tanio i fajnie.

Gość yellowa
Zdecydowanie Wrocław! To chyba jedno z piękniejszych miast w Polsce. Mnóstwo zabytków i atrakcji, turystów jest trochę ale nie odczuwa się jakoś mocno tej ilości ;) No i można znaleźć całkiem tanio fajne noclegi. BookApart ma niezłą bazę.

Gość gość
Również często jeżdżę do Bielsko Białej i wynajmuję pokój w DotHostel. Miasto i okolice piękne.

Gość gość
Myślę, że świetną opcja na krótki weekend w Polsce są nasze góry. Niedawno także wybrałam się ze znajomymi na taki weekend i było świetnie. Ale chcąc wybrać się w góry koniecznie trzeba poszukać jakiegoś fajnego pensjonatu z ładnym widokiem. Ja ze znajomymi byłam w http://www.gorskiwierch.pl/ w Tatrach. Willa ta oferuje noclegi z tarasem widokowym. Dzięki temu wstając codziennie rano mogłam patrzeć na góry.

Gość gość
Myślę, że fajną opcją jest weekend Nowym Targu. Okolica jest przepiękna, jedzenie dobre. A ludzie bardzo mili. Ale aby było ciekawiej proponuje zwiedzanie miasta na motocyklu. Sama tak zrobiłam i było świetnie. Niestety dość długo szukałam wypożyczali motocykli w Nowym Targu. Całe szczęście natrafiłam na http://www.abacusbikes.pl/. Ceny są bardzo okazyjne, a sprzęt działał bez zarzutów.

Gość Tymoteusz1
Jeśli chcecie połączyć dobrą cenę z wysokim standardem, to najlepiej sprawdźcie spa pod warszawą www.sielanka.pl/spa-wellness . To świetne miejsce, w którym będziecie mogli zarówno przenocowac, jak i zażyć odnowy biologicznej. Na pewno każdy potrzebuje takich zabiegów, więc pozwólcie sobie na nie :)

Gość gość
Ja także jakiś czas temu zastanawiałam się gdzie pojechać na weekend. W końcu stwierdziłam, że mam ochotę czas spędzić nad morzem. W związku z tym zaczęłam rozglądać się za jakimś noclegiem. Koleżanka poleciła mi http://www.laola.pl/ w Pobierowie. Jest to bardzo ładny i miły ośrodek wypoczynkowy. Dodatkowym plusem jest znajdujący się tam basen. Także jest to idealne miejsce na weekend nad morzem.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować