Gość Henryk Bartoszak Napisano Listopad 20, 2019 Patrzymy na portfel to oczywiste meseve.pl moim zdaniem bardzo korzystna oferta, szybka realizacja zleceń a to się ceni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miki Napisano Listopad 22, 2019 u mnie też estilab jest na pierwszym miejscu. szybko, tanio i konkretnie wykonane zlecenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Radek 22 Napisano Listopad 25, 2019 Korzystałem keidys z Estilaba, tylko jednorazowo potrzebowałem kilku sztuk etykiet, ale dobrze wspominam wykonaną usługę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hanka Napisano Listopad 25, 2019 Dla mnie bezkonkurencyjna cenowo i jakościowo jest a3extra.pl Sitodruk, materiały promocyjne jak ulotki i wiele innych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rozanska Napisano Listopad 27, 2019 estilab sprawdził się też u mnie ! potrzebowałam etykiet na słoiki w związku ze swoją nową działalnościąv i spisali się na 5! jestem bardzo zadowolona ze zlecenia i myślę że zgłoszę się do nich jeszcze nie raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grajka 0 Napisano Grudzień 2, 2019 Fingerprint https://www.fingerprint.pl/ - daje tutaj namiary na drukarnię ( drukarnia wiele razy przeze mnie sprawdzona i w porównaniu do innych drukarni wypada w moim mniemaniu bardzo pozytywnie). Bardzo dobra jakość druku i szybka realizacja. Wygodny upload i weryfikacja projektów na stronie. Poza tym własne studio graficzne, w którym mozna się doradzić co do projektu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pablo Napisano Grudzień 10, 2019 Estilab ma bardzo bogatą i fajną ofertę na druk cyfrowy. Zobacz sobie ich stronkę, robią zlecenia błyskawicznie i niedrogo. Myślę,że Ci się spodoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewa Napisano Grudzień 11, 2019 Mogę się zgodzić. Również odkąd współpracuję z Estilabem, to mam gotowe zlecenia w szybkim czasie, za niewielką cenę. Super! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość polaa Napisano Grudzień 12, 2019 W moim przypadku wspolpaca z estilabem przebiega pomyślnie- zlecenia na czas i w korzystnej cenie.super! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 13, 2019 Mnie złocenia robili w firmie RGB Druk w Lublinie – zamawiałem materiały przez ich stronę www.rgbdruk.pl/ i wszystko było w porządku. Ładnie wykonane, dokładnie wydrukowane i nie ścierało się podczas użytkowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Paulina Napisano Grudzień 20, 2019 A u mnie najlepiej sprawdził się estilab. Niedrogo, a solidnie. Druk estetyczny, a zlecenia na etykiety wykonują szybko i sprawnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marcin Napisano Styczeń 13, 2020 Też korzystam z a3extra.pl i zdecydowanie wyróżnia się na tle innych. Bardzo dobrej jakości realizacje odzieży z nadrukami i materiałów drukowanych do promocji jak kalendarze, ulotki czy plakaty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lidka Napisano Styczeń 15, 2020 Ja korzystam z usług drukarni Estilab. Jak dla mnie jest super i nie zmieniłabym jej na inna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bartek Napisano Styczeń 20, 2020 Fajna niedroga a konkretna drukarnia to estilab. Zlecenia wykonują błyskawicznie i za to ich szanuje Super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adamP Napisano Styczeń 22, 2020 Najlepsza drukarnia sitodrukowa z Warszawy to www.amigo-sitodruk.pl Na stronie znajdziecie więcej szczegółów, ale powiem wam, że są bardzo solidni i terminowi a ceny są bardzo rozsądne. Ja jestem z ich usług w pełni zadowolony a korzystam z tej drukarni regularnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wojtaszek Napisano Styczeń 24, 2020 Plakaty zawsze drukuje http://reklamowehasla.pl/rola-wysokiej-jakosci-druku/ jakość jest naprawdę imponująca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 29, 2020 jak byłam na Remadaysach w tamtym roku to znalazłam odpowednią i tanią drukarnie W tym roku jadę tam by znaleźć firmę , która będzie dla nas robiła gadżety reklamowe. Te targi to skupisko firm, które reklamą się zajmują więc sa najlepszym miejscem , by znaleźć dobrą firmę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mika 1990 0 Napisano Kwiecień 22, 2020 (edytowany) Korzystałam już kilku drukarni ale udało się znaleźć tą idealną drukreklamowy.com.pl Polecam nie miałam żadnych problemów a zamawiam regularnie ulotki Polecam Edytowano Kwiecień 22, 2020 przez Mika 1990 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MarBork 0 Napisano Październik 8, 2021 Jeśli Trójmiasto to tylko B52! Najlepsza drukarnia z Gdańska: https://b52.com.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Abram88 0 Napisano 5 Sierpień Wielofunkcyjna drukarnie masz na Śląsku drukarnia.info/ której możesz zlecić druki na banerach czy ulotkach. Do dyspozycji masz też studio graficzne, więc podpowiedzą i naniosą poprawki, aby nadruk był unikatowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach