Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrycjarotundaa

dziwny chłopak

Polecane posty

Gość patrycjarotundaa

jestem z nim już 4 lata, wcześniej dbał o mnie,okazywał uczucie od jakiegoś czasu nie przytuli sam z siebie nie mówi 'kocham cie" , dodam że zaczął mnie nie szanować .nic nie zrobi sam z własnej inicjatywy, nie wiem co się dzieje ,wiecznie jest niezadowolony, nie mamy żadnych wielkich kłopotów, chciałam z nim pogadać ale stwierdziłam że to nie ma sensu bo on jest skryty i tak nic nie powie, jeśli chodzi o 'kochankę to mam pewność że jej nie ma .

Gość Taki_jeden_964
I co w tym dziwnego ?

Gość patrycjarotundaa
czyli uważasz że to normalne że nie dba o związek, nie szanuje mnie i nie wyznaje uczuć ??

Gość gość
Kuźwa ile razy można mówić kocham? Ja bardzo rzadko to mówię dziewczynie, ale za to okazuje jej to poprzez kontakt fizyczny, dotyk, przytulanie, buziaki.

Gość gość
no wlasnie a on sam z siebie nie przytuli nie pocaluje

Gość Taki_jeden_964
czyli uważasz że to normalne że nie dba o związek, nie szanuje mnie i nie wyznaje uczuć ?? xxxxx Spodziewałem się czegoś niezwykłego po temacie. Nie uważam nieszanowanie za normalne, ale wielu facetów zmienia się niestety na gorsze. Ile tutaj podobnych tematów. Szkoda tylko że jak w człowieku zachodzi zmiana to przeważnie na gorsze. Mam nadzieję, że ja jako facet tak się nie zmienię.

Gość patrycjarotundaa
no właśnie .... ale z czego się to bierze ?