Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyjazd nad morze z 16 mies.dzieckiem

Polecane posty

Gość gość
poleccie mi drogie mamy jakies spokojne miejsca nad morzem

Gość gość
Ja jadę z dwójką dzieci (3l i 9 mies) nad morze ok 500 km i nie zastanawiam się nad tym jak będzie. Niestety żeby wyjechać na urlop, trzeba przejchać jakąś trasę i myśleć co będzie już na miejscu ;). Przygotować się logistycznie trzeba rzecz jasna, robić przystanki też.

Gość wifigdańsk
w sumie w samochodzie wiekszosc dzieci ładnie spi. a gdzie chcesz nad to morze jechac masz juz jakies wyznaczone miejsce? bo wiesz, u nas jest lotnisko;) moze trochę przynudzam z tym samolotem ale uwazam,ze lepiej się pomeczyc godzinkę niz 12 ... ja do Niemiec jechalam autokarem 17g, potem juz zmadrzałam i wybralam samolot i tylko godzinka lotu a tez nie było bezposredniego połączenia no ale sa autobusy a roznica kolosalna:) "bo po pierwsze nigdy nie lecialam" ale to dlatego nie mozesz latac? jak juz raz polecisz to juz zawsze bedziesz chciala:)

Gość gość
Bzdura, ja lecialam dwa razy i nie chcę więcej, masakra, wolę pociąg lub autokar. Nie wymadrzaj się wifigdansk bo nie jesteś wszechwiedzaca.

Gość gość
nie mam wyznaczonego miejsca ale chcialabym w ok.Koszalina,Chlopy lub Lazy

Gość gość
Przecież to już całkiem spore dziecko! My byliśmy z 3 miesięcznym nad morzem - samochodem z Krk. Zresztą poczytaj bloga http://www.tasteaway.pl/ - oni byli z 2.5 mies. dzieckiem w miesięcznej podróży po Europie, 7 mies. - Meksyk a z 1.5 rocznym w Azji!

Gość gość
to ja autorka---poczytalam i jestem pelna podziwu,wspaniale wakacje z malym dzieckiem:) my mamy ruszyc po 15 lipca,nie bedzie mam nadzieje takich upalow,i tak troche mam obawy,ale zaryzykuje...

Gość gość
autorko - chyba będę tu wyjątkiem /chociaż nie czytałam wszystkich wpisów/ ale ja Cię namawiam na wyjazd ;-) Sama jeżdżę od małego kilka razy w roku na weekendy/ferie/wakacje i na etapie ciąż i niemowlęctwa moich dzieci za bardzo z niczego nie rezygnowałam. Oczywiście program wyjazdów jest dostosowany do sytuacji, ale wyjazd jest. Ze starszą córką byliśmy w górach kiedy miała 7 miesięcy, później nad morzem kiedy miała 10 i 12 miesięcy... i tak dalej. Z małą pojechaliśmy nad morze jak miała 7 miesięcy i też kilka razy w roku wyjeżdżamy. W góry mamy około 700km a nad morze 500-600. W czasie wakacji pokonujemy kilka tyś kilometrów i dobrze wypoczywamy.

Gość gość
tu autorka--podziwiwm i zazdroszcze,a mam pytanie,a jak wygladal wasz pobyt nad morzem?tak jak w domu?tzn pory karmienia i spania malucha?jaka pogoda byla?

Gość gość
moze jak pojade pierwszy raz to potem bedzie mi latwiej

Gość wifigdańsk
gość 2015.07.03 mam pytanie ty mieszkasz w Polsce? bo rozciągłość terytorium Polski: z północy na południe -( 5°50'); wynosi średnio 649 km to jak to mozliwe ze ty masz " W góry mamy około 700km a nad morze 500-600. "

Gość gość
ja jak byłam nad morzem z dziećmi to wybrałam sobie apartament w Sopocie położony bardzo blisko morza, mieszkaliśmy w http://www.victus-sopot.pl/ to był udany wyjazd