Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śmierć przy porodzie

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jestem 35 tc boje się strasznie porodu. Dokładnie tego że umrę. Mojej mamie i siostrze śniły się zęby. Co mam o tym myśleć?? ;(

Gość gość
Nie wiem co ty masz i tym myśleć ale ja myślę ze coś ci na mózg siadlo. Kobieto ogarnij się!

Gość gość
Zęby to choroba nie śmierć, uważaj na siebie i tyle.

Gość gość
Dokladnie, zęby snia sie na chorobe.

Gość gość
Bo k***a cała rodzina na łeb chora.... A meteorytu się nie boisz że w ciebie walnie? Założę się się wózek dla dziecka cały w czerwonych kokardkach przeciw urokom.... Boże dorosłe baby, a mają taką sieke w głowie.... CIRMNOGROD Z ZABOBONAMI

Gość gość
I mama ci poeiedziala " uwazaj na siebie zebys nie umarla przy porodzie bo mi sie snily zeby"? Ale cie wspieraja

Gość gość
Moze wam śnią sie na chorobę-moj maz i tesciowa niestety sa ludźmi którym zawsze jak sie śnią zeby to ktoś umiera. Na poczatku znajomosci nie wierzyłam-ja niby nie wierze w zabobony-w te ich historie o tym se ktoś cis powiedział i sie spełniło albo ze komuś sie cos śniło i bach! Ale niestety sprawdziło sie to 2razy i te jedyne 2razy powiedzieli o tych zębach.

Gość gość
ja pierdole co za ciemnogród.... jak nie kokardki przy wózkach to zęby we śnie:/ ludzie czy wy na prawde jesteście upośledzeni w stopniu umiarkowanym? macie 30IQ? myślicie troche? co ma sen do czegokolwiek, przecież te wszystkie zabobony to o kant dupy potrzaskać, mi się milion razy śniły zeby i jakos nikt nie umarł a jak miał umrzeć to umrze, są zbiegi okolicznosci, a jak mi sie przysni toaleta i jutro umrze papiez to co?tez mam uznac siebie za proporoka przestancie czytac senniki i ufac wrózbicie maciejowi bo wam to sieczke z mózgów robi i sie uwsteczniacie...

Gość gość
Mi się śniły wypadajace zęby miesiąc temu i dwa dni później umarła moja ukochana suczka :(

Gość gość
Nie panikuj i nie czytaj tych bzdur:) co tu pisza idiotki ktorym do lba nie przyjdzie, ze Cie strasza. Ja tez sie boje porodu ktory mnie wkrotce czeka roznie moze byc ale gdzies mam zaufanie do Boga i lekarzy:D pomodl sie jesli jestes wierzaca a jak nie to afirmuj szczesliwe zakonczenie:*

Gość gość
Abstrahując od wszystkiego, masz niesamowicie wredną matkę i siostrę!

Gość gość
,,Mi się śniły wypadajace zęby miesiąc temu i dwa dni później umarła moja ukochana suczka smutas.gif" i co w związku z tym?mogła i tak umrzeć... a mi się sniło, że uciekalam przed zlodziejem i nie wydarzylo sie nic... i co tez mam prorokowac na temat treści megu snu? ludzie to nie ma żadnego związku z czymkolwiek...

Gość gość
Ja bym się bardziej bała o dziecko niż

Gość gość
Mnie sniły sie zęby a za dwa dni urodziąłm zdrowego slicznego synka :)

Gość gość
* później