pyska96 0 Napisano Lipiec 1, 2015 Witam. Robilam dzisiaj test beta hcg total ilosciowo ktory mial za zadanie wykryć lub wykluczyć ciążę. wynik wyszedl mi 4,3mUI/ml.I niewiem czy jestem w ciązy. boje sie bo na tym badaniu napisane jest tak; 0.2-1 tydzień 5-50 1-2 tydzień 50-500 itd a pod spodem kobiety niebędące w ciązy <2 męzczyżni <2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 1, 2015 A kiedy powinnaś dostać miesiaczkę, ile mineło od stosunku? Bo to może być bardzo, bardzo wczesna ciąża, wtedy powtórz badanie po 2 dobach, albo po prostu poczekaj do terminu okresu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 1, 2015 Nie jestem w stanie ci pomóc bo nigdy nie robiłam testu bhcg. Najlepiej napisz do dziewczyn na jakimś forum typu inseminacje, in vitro - one często robią takie testy i są obeznane. Tam szybko ci odpowiedzą i będziesz miała spokojną noc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyska96 0 Napisano Lipiec 1, 2015 miesiączkę powinnam dostać 4 lipca a od stosunku minelo 12 dni więc niewiem co mam o tym myslec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 1, 2015 Poczekaj aż okres dostaniesz, jeśli nie to będziesz miała odpowiedź i powtórzysz jeszcze raz test wtedy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 2, 2015 Jak się nie myślało o zabezpieczeniu,a waliło to jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 2, 2015 No to może być wczesna ciąża. Trzeba odczekać jeszcze kilka dni i powtórzyć badanie. Jeśli beta wzrośnie to znaczy, że jesteś w ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach