Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

upały a biegunka u niemowlaka

Polecane posty

Gość gość

czy to możliwe że przez upały niemowlakowi tj 12 mies zdarza się biegunka . sporo czasu spędził na dworze trochę slonka trochę cieniu . Czy ktoś tak miał ?

Gość gość
Tak, to bardzo prawdopodobne. Mój tak miał często zeszłego lata w te najbardziej upalne dni jak miał 10-13 mscy. Innych objawów nie miał, żadne inne przyczyny też nie przychodziły mi do głowy. Dbaj o to by dziecko dużo piło i nie martw się.

Gość gość
moze właśnie dlatego że dużo pije...daj na wszelki wypadek probiotyk przez kilka dni.

Gość gość
Probiotyk minimum 2 tyg a nie kilka dni Moja wczoraj zrobiła 4 brzydkie kupy ale widzę ze to chyba nic nadzwyczajnego bez żadnej ingerencji minęło bo dzisiaj nie było ani jednej kupy jeszcze

Gość rzodkiew
podczas upalow i biegunek nie powinnas zapominac o doustnych srodkach nawadniajacych, ktore uzupelniaja straty plynow i skladnikow mineralnych, dzieki czemu zapobiegaja przed ewentualnym odwodnieniem!ja zawsze stosuje Orsalit, sprawdzil sie, wiec nie szukam niczego innego! http://orsalit.pl/O_produkcie/Orsalit

Gość gość
Nie stresuj się u mojej Wiki było podobnie. Podawaj dziecku orsalit nutris, nawodnisz maluszka i wzmocnisz. Po nawodnieniu podaj probiotyk, a do jedzenia to na co ma ochotę :)