Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jarnas

kumpel jest pedziem

Polecane posty

Gość jarnas

Siema , moj najlepszy kumpel okazal sie byc "gejem" czyli pedalem. Mamy po 25 lat i razem cale zycie , najpierw w jednej lawce tyle lat potem nawet mieszkalismy w miescie razem.. W zyciu nie dawal zadnych oznak ze jestem gejem , normalny zdrowy chlop na silke razem chodzimy ,w pilke caly czas gralismy , mecze ogladalismy przy piwku , no kumple normalny jak kazdy. Nawet laski razem bzykalismy..... A on mi teraz wyjerzdza , ze jest gejem i bal sie o tym przed soba przyznac i mi powiedziec ale juz nie moze i czas na to..... Myslalem ze mu wp*****le no ale lubie go k***a jak brata jak nie lepiej. No ale nie wiem co mam teraz zrobic i jak mam sie z tym pogodzic , ja nie toleruje pedalstwa i zboczenia i zawsze to tepilem.... Czuje sie jak p***b. Nie wiem czy mam p****ac te znajomosc czy udawac ze nic sie nie stalo i jakos to przelknac no ale naprawde nie chce z nim tej przyjazni konczyc bo to jak brat. Wzyciu bym sie po nim teg onie spodziewal.... Az mi sie wyc chce.... Nie wiem k***a co mam robic

Gość gość
Przelknij. Będziesz musiał to robić częściej jeżeli chcesz zachować przyjaźń :classic_cool:

Gość gość
tak, bo ty to myślałeś, że gej to na siłke nie chodzi, piłki nie kopie i piwa nie pije. widzisz może teraz otworzysz oczy i zobaczysz, że gej to zwykły normalny człowiek jak każdy, żyje tak samo i ma prawo do normalnego życia. nie wiem jak się możesz zastanawiać nad tym czy kumpla odrzucić czy nie. tyle lat razem przeżytych, tyle wspólnych wspomnieć i wszystko, a ty z powodu swoich głupich przekonań, nietolerancji, agresji wobec homo chcesz to przekreślić? jak tak to faktycznie tak zrób i daj kumplowi spokój, bo to g****o a nie przyjaźń. widzisz dopiero takie sytuacje pokazują kto jest prawdziwym przyjacielem. przyjaciele akceptuje się ze wszystkim, a jak nie to nara.

Gość jarnas
ale ja sie normalnie boje odwrócić do niego tyłem nawet na chwilę :(

Gość gość
gość dziś Przelknij. Będziesz musiał to robić częściej jeżeli chcesz zachować przyjaźń cool.gif Taa. Nastepny co mysli, ze jak faceci to kazdy z kazdym i kazdy sie podoba :) Mnie to smieszy, ze taki facet zwykly to mysli, ze jak inny facet jest homo to bedzie go od razu podrywal haha :D Coz za samouwielbienie. Akurat geje to maja gust bardzo wyszukany i pierwszy lepszy tepol im sie nie spodoba.

Gość jarnas
Akurat wiem jak pedzie wygladaja i on tak nie wyglada ani sie nie zachowuje.... Mowie normalny zdrowy chlop. Akurat tylem sie nie boje do niego odwrocic bo juz tyle lat razem przezylismy i wzyciu mnie nie probowal tknac ani nie pokazywal po sobie ze cos go do facetow ciagnie.... Nie wiem jeszcze co zrobic , moze na jakies leczenie by sie dalo go wyslac albo nie wiem jakies dziewczyny mu podrzucac i mu sie odmieni na zdrowo

Gość gość
Dobrze, że sa jeszcze na świecie normalni ludzie jak Autor, co nie akceptują zboczeń :)

Gość gość
no widzisz autorze widocznie pora na to zebys dojrzal do mysli ze nie wszyscy musza zyc tak jak Ty... widocznie masz zly obraz gejow w glowie skoro ciezko Ci do niego przypasowac swojego kolegi, czas na jakies modyfikacje... moze sie obudzi w Tobie jakas tolerancja jak teraz widzisz, ze geje nie tacy zli :) ja mialam taka sama sytuacje tylko ze z bratem i zmienilam sposob myslenia o 180 stopni :) i jest z***biscie, naprawde :)

Gość gość
Leczenie? Coś pan z Ciemnogrodu? Tylko chrześcijańskie pseudo-kliniki oferują takie usługi z marnym skutkiem. To znaczy niektórzy twierdzą że się wyleczyli, ale tylko udają przed innymi

Gość gość
taaaa dziewczyny podrzucać i mu się odmieni :D oj chłopie :D i leczenie :D weź się o tym dowiedz trochę i później nad tym pomyśl

Gość gość
Leczenie. W takich "klinikach" leczą ludzie, którzy sami są homoseksualni , tylko to wypierają i próbują wyprzeć u innych z żadnym skutkiem. Zazwyczaj to się kończy na kilkuletnim przymuszaniu się do życia jako hetero, a potem wszystko wraca na swoje miejsce, czyli lgnie się do tej samej płci i tyle. Pooglądaj sobie film But I'm a Cheerleader, trafia w sedno :) Chociaż pewnie nie pooglądasz :)

Gość gość
Widzisz jak braterska przyjazn niewiele znaczy przy zwyklych uprzedzeniach malego czlowieka. Kumpel pewnie Ci doope ratowal nie raz ale co tam, gej to p****ac to. Brawo, brawo.

Gość gość
Oczywiście, że można leczyć, jak każdą chorobę psychiczną.

Gość śmierć pedałom
PEDAŁY DO GAZU !

Gość gość
ciemnogród to jest w Polsce, gdy ludzie bezmyslnie i bezkrytyczne akceptują wszystko, co płynie z Zachodu. Jak wymyslą małżeństwa ludzi ze zwierzętami to tez będziecie uważac, ze to normalne i wymaga "tolerancji"?

Gość gość
Homoseksualizm jest częściowo uwarunkowany genetycznie. Najwyraźniej Bóg chciał, żeby geje żyli na tym świecie

Gość gość
Schizofrenia też jest częściowa uwarunkowana genetycznie a próbuje się ją leczyć.

Gość gość
Współczuję twojemu kumplowi. Bo skoro nawet najbliższy "przyjaciel" nie potrafi zaakceptować tego, że jego kolega jest gejem, to co mówić inni ludzie. W tym kraju nietolerancyjnym, gdzie jeśli ktokolwiek różni sie czymś od innych jest od razu wyzywany od zboczeńcow, życia mieć nie będzie. Ty sam idź się leczyć psychicznie. Z nietolerancji i braku akceptacji innych od ciebie W tym kraju wszyscy "inni" są traktowani źle. Wystarczy, że jest inwalidą, chorym genetycznie, ubierajacym się w swoim stylu, już jest traktowany jak odmieniec i wszyscy sie odwracają Katolicki niby naród, gdzie jednym z przykazań jest "kochaj bliźniego swego jak siebie samego". Nic tam nie ma o tym, że jak jest inny niż ty, to możesz go zniszczyć :(

Gość gość
takaś tolerancyjna to wypier'dalaj do arabii saudyjskiej do swoich ciapatych przyjaciół

Gość gość
A że kolega go tyle lat okłamywał to ok? Jest zwykłym kłamcą! Ja szanuję każdego człowieka ale jego dewiacji akceptować nie będę, co innego jakby tacy ludzie chcieli się leczyć a nie trwać w swoim zboczeniu.

Gość gość
kolega jest kolega i nie mozesz go teraz karac za to ze jest gejem, co z ciebie za kolega? pomysl gdybys ty byl gejem? chcialbys zeby on cie tak potraktowal?Napewno nie.wiec spokojnie ,zastanow sie moze najpierw nad twoim nietolerancyjnym zachowaniem..jest pelno takich jak twoj kolega :-)

Gość gośćsukienkawpaski
Autorze... Znam 3 facetow ktorzy sa gejami i gdyby nie to, ze mi powiedzieli w zyciu bym sie nie kapla! Problem Polakow polega na tym, ze mysla "gej" i widza Jacykowa; tego od kapeluszow co jest publicysta albo innego zniewiescialego goscia w rozowych gaciach i z makijazem a to blad! To tacy sami ludzie jak my wszyscy! A prawda jest taka, ze wiekszosc hetero jest bardziej lalusiowata od gejow! Bo geje nie moga sie wyrozniac w tym durnym kraju zeby w latare nie dostac a "normalny" to sobie moze pozwolic na depilacje brwi. Sam piszesz, ze cale zycie sie przyjaznicie a przyjazn tak wspaniala nie jest warta zaprzepaszczenia jej przez taka prawde. On taki jest od zawsze tylko Ty o tym nie wiedziales. Pomimo wszystko zycze Ci wytrwalosci i tolerancji:-) Pozdrawiam.

Gość gość
Używaj kulturalniejszych określeń, autorze.

Gość gość
Dość przaśne prowo :P

Gość gość
To nie pedalstwo i zboczenie ani choroba to normalna orientacja seksualna normalniejsza niż hetero

Gość gość
Homoseksualizm to nie zboczenie do jasnej cholery