Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 35 latek ma jeszcze szanse na znalezienie sobie fajnej dziewczyny?

Polecane posty

Gość gość
30-40 lat to najlepszy wiek dla faceta. Ja jestem 24 letnia i singiel ka i chętnie poznam kogoś o 10 lat starszego.

Gość gość
Masz 24 lata i jesteś singielką, dlaczego?

Gość gość
To zalezy jaki to 35 latek.Napisz cos więcej to ocenimy.

Gość gość
Co więcej?

Gość gość
Na forum (wi) jest wątek (zaż) singielki 25+, zarejestruj się bo kobiet mnóstwo, dlatego że to forum urodowe. Ta dziwna przerwa w razie gdyby nazwy innych stron były poblokowane - połącz. Powodzenia! :)

Gość gość
:)

Gość gość
?

Gość gość
nie

Gość gość
Facet ma większe szanse niż kobieta bo z własnego doświadczenia wiem że 35 latka taka jak ja ma już o wiele mniejsze szanse na poznanie kogoś niż 25 latka.Poza tym zauważyłam że kobiety 25 letnie lubią gości 10 lat starszych więc my 35 latki mamy dużą i młodszą konkurencję a dla rówieśników niestety jesteśmy już niewidoczne bo uważają nas za stare baby.Takie są fakty. Chyba trzeba będzie za granicą szukać faceta.

Gość gość
Chyba trzeba będzie za granicą szukać faceta. x Co Ci to da? Polak, rusek, Hiszpan, Włoch, Amerykanin, Niemiec ... każdy 30+ będzie wolał takie nastolatki i 20 latki

Gość gość
Napisałam chyba. Jak mam być singielką do końca życia to nią będę i tyle.

Gość gość
Ja mam 33 i nie mam żadnych szans, byłem na wielu randkach z kobietami koło 30-stki i nic. Każda mnie olała, jeszcze nawet takie szukają księcia z bajki. Raz się spotkałem też z taką przez Internet co mnie oszukała z wiekiem mówiła że ma 33 ale wyglądało gorzej z twarzy (starzej) od mojej mamy... no porażka jakaś

Gość zbulwersowany82
DObry. Dlaczego wiele osób używa słowa "kobieta" określając dziewczynę, natomiast w przypadku mężczyzny pisze "facet"? Symptomatyczne, nie? Pozdrawia nie-"facet". ;)

Gość gość
co?

Gość gość
takie cwane jesteście? to co powiecie na mnie? 35 lat i od niedawna sam (po 10 latach związku na kocią łapę), bo...ona nie jest pewna czy chce mieć dzieci i za bardzo wpadła w robienie kariery (12-13h na dobę). ja mam niestety inne priorytety życiowe, chcę domu i dzieci. to zaczęło psuć stopniowo relację między nami, no i wyprowadzila się do mamusi :D więc często samotnik 35-latkowie to nie dowód na ich ułomność, ale to że niestety Wam, drogie panie, często zaczyna się w bani przewracać :)

Gość gość
10 lat zwiżaku na karte rowerowa to dopiero jest ułomność

Gość gość
35 latek wolny to albo mamisynek albo wieczny kawaler

Gość gość
Jak masz: uroda+spoko charakter to raczej każda kobieta twoja. Jest wielu przystojniaków 30parolatków ale mają strasznie zryte berety wiem to z doświadczenia bo spotykałam się z kilkoma a wygląd i dobra praca dla niektórych kobiet jednak mniej sie liczy niż charakter.

Gość gość
"dla niektórych" - tylko gdzie one są :) nie możecie przeżyć, jeśli wydarzy się tak, że zarabiacie więcej niż facet. a piszę tu o sytuacji, gdy on wyciąga szóstkę, a ona prawie dychę. tylko on ma wywalone na karierę, praca jest wyłącznie środkiem, ma wolny zawód, ma pasję i inne rzeczy, które go definiują. ale to przecież jest oznaka braku ambicji :D

Gość gość
No prosze Ciiiieee stary :P wejdź sobie na jakiś portal randkowy http://ekstaza.pl/ albo inny i leć z koksem... nie ma czasu do stracenia

Gość gość
Hej wszystkim. Byłem od wielu lat samotny byłem krótko z dwoma dziewczynami ale tak wyszło ze dalej byłem samotny. Ostatnio kilka miesięcy temu poznałem fajna dziewczynę przez jeden z portali internetowych i zaczęliśmy spotykać się, ale zauważywszy ze lepiej się dogadujemy jako dobrzy znajomi , przyjaciele ,niż jako przyszła para. Ale w tym sęk że ja wciąż potrzebowałem miłości. Zamówiłem w końcu rytuał powodzenia u płci przeciwnej u rytualisty perun72@interia.pl – i już po 2 miesiącach byłem w związku. Jak dotychczas jest świetnie. W końcu czuję że żyje.

Gość gość
zaspamowac ci skrzynke?