Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosc1555

Zazdrosny chłopak

Polecane posty

Witajcie. Mam mały problem wsumie nie problem az taki ale jednak musze sie was poradzic. Spotykam sie od 2 miesiecy z pewnym chłopakiem. Myslimy o sobie powaznie i naprawde uwazam ze stworzymy idealna pare. jednak wkurza mnie jedna rzecz. mam swoich znajomych (wsumie tworzymy jedna ekipe) wiadomo naleza do niej chłopacy jak i dziewczyny. Problem polega na tym ze chłopak jest zazdrosny i nie rozumie takiego czegos ze np (wiadomo z kolezankami zawsze witamy sie całusem w policzek) ze z kolegami witam sie usciskiem dłoni i czasami tez symbolicznym całusem w policzek. nie zdarza sie to cały czas ale np gdy kogos dawno nie widze lub z czystego przyzwyczajenia odruchowo tez sie tak przywitam. dodam ze i tak to robie w jakis sposob zdystansowany bo wiadomo ze nie lece do tego jakos jak do przyjaciołek. to zwykle przywitanie czy pozegnanie nic wiecej skoro kogos znam i lubie to chyba mam prawo tak zrobic tym bardziej ze to juz weszło w taki jakby zwyczaj i jest to bardzo znana forma .. co sadzicie o tym ? według mnie to zwykła tradycja a jak uwazacie wy ? czy mam takie prawo?dodam ze u mnie w rodzinie rowniez jest to norma

przepraszam bo nie wiem czy dobrze rozumiem chodzi o to ze to normalne ze chłopak jest zazdrosny ?

Gość gość
To normalne, że się tak witasz. Przecież nie lecisz z nimi do łóżka... To twój chłopak przesadza.

No własnie tez tak uwazam :). tylko problem w tym ze chłopak sam tak sie z zadnymi kolezankami nie wita bo nie lubi . ale to chyba nie oznacza ze ma prawo mi robic problem i robic w ten sposob ze jak on sie tak nie wita z kolezankami to ja nie moge z kolegami .

Ja się całuję na przywitanie ze swoimi kumplami i z jego kumplami. On nie ma z tym problemu. A Twój chłopak jest dziecinny.

dla mnie tez to norma . wiem ze to jest dziecinne :( . ale nie wiem co robic . co za kazdym razem jak sie tak z kim przywitam czy pozegnam to bedzie problem? no sorki nie całuje nikogo w usta bo od tego mam jego. to tylko policzek. tak samo sie witam z ciotkami i wujkami to moge i z kolegami. ale nieraz nie da sie kogos pogladów zmienic. a przynajmniej nie tak łatwo

tyle ze nie chce bo kocham go . ale chce by akceptował moje zwyczaje. ale skoro nie potrafi to i tak nie bede rezygnowała z tego . bo w koncu mam do tego prawo jak i jest to normalna sytuacja .