Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieco speszona

Kolezanka chce mi malowac paznokcie u nog. To normalne?

Polecane posty

Gość nieco speszona

Wynajmuje pokoj z dziewczyna ktora jest les a przynajmniej bi bo proponowala mi wspolny sex. Nie zgodzilam sie. Nie gustuje w dziewczynach. Przez pewien czas myslalam nawet zeby sie wyprowadzic bo jeszcze mnie zg***** w nocy albo cos innego zrobi. Na szczescie cisza. Jak dostala odmowe to wiecej nie wchodzila na ten temat i bardzo dobrze. Ale teraz pojawila sie inna rzecz. Ona bardzo pieknie maluje paznokcie u rak i nog takie w finezyjne wzorki i bardzo mi sie to podoba. Kiedy ja poprosilam, by pomalowala mi paznokcie u rak to zgodzila sie chetnie. Ale ona chce mi malowac takze u nog a wiem, ze lubi damskie stopy (fetysz?) i raz juz tak bylo ze gdy mi pomalowala a potem chuchala z bliska by osuszyc lakier to przysunela tak blisko buzie ze dotknela ustami palcow. Boje sie troche ze to zachowanie nie bylo przypadkowe tylko taki element les ale moze sie myle. Pozwalac jej na to czy nie? Czy jej chec maowania mi paznokci u nog jest normalna?

Gość gość
Jeżeli jest biseksualna, lub jest lesbijką, to możliwe że malowanie twoich paznkoci w jakiś sposób ją podnieca. Ale jeżeli ładnie maluje, i nie próbuje cię zgwałcić, to pozwól jej.

Gość gość
Pozwol jej, sprawisz jej tym przyjemnosc, a ty bedziesz miala ladnie pomalowane paznokcie i nic ci sie nie stanie :)

"Ale ona chce mi malowac takze u nog a wiem, ze lubi damskie stopy (fetysz?)" x Naturalny instynkt. x "Boje sie troche ze to zachowanie nie bylo przypadkowe tylko taki element les ale moze sie myle. Pozwalac jej na to czy nie? Czy jej chec maowania mi paznokci u nog jest normalna?" x Oczywiście że element les. Już sam fakt że tchnęła w ciebie zgodę na malowanie oznacza że twoja koleżanka wręcz promieniuje lesbijstwem ale ty tego nie dostrzegasz tak jasno.

Gość gość
nie bądź głupia co ci zrobi ? najwyżej minetę strzeli i trochę cię poliże a pedikiur masz zrobiony za free przecież nie musisz się rewanżować !!! :)

Gość nieco speszona
Tez myslalam zeby jej pozwolic bo maluje tak cudownie jak jeszcze w zyciu nie widzialam. Jak kiedys przyszlam na zajecia to wszystkie kolezanki sie zachwycaly i mnie chwalily. Myslaly ze to ja tak ladnie umiem a ja nie wyprowadzalam ich z bledu :P Boje sie tylko co bedzie jak kiedys mi pocaluje noge albo cos w tym stylu a wiem na pewno ze lubi damskie stopy bo wtedy jak mi proponowala sex to mowila o moich stopach i ze chcialaby je calowac i takie tam. Szok nornalnie! Jak mam sie zachowac na wypadek gdyby cos jej odbilo i pocalowala mi palce u nog?

Gość gość
z***bac jej kopa :D A tak na serio to powiedz ze sobie nie zyczysz lesbijskich gierek

Gość nieco speszona
najwyżej minetę strzeli i trochę cię poliże (...) nie musisz się rewanżować !!! x Tez o tym myslalam. Kiedys podczas masturbacji pomyslalam ze po co ja to robie palcem skoro ona jest chetna zrobic to nawet jezykiem a ja nie musze sie odwdzieczac tym samym. Ale potem przyszla druga mys. A co jak ona zechce odwdzieczenia? Powie ja ci wylizalam to teraz ty mi liz. A ja nie chce jej lizac, bleee...

Gość gość
zawsze możesz odmówić

Gość nieco speszona
A nie zg***** mnie jak odmowie?

Gość gość
Niby czym, ogorkiem? HAHAHA :D

Gość gość
tego nie wiem ale przemoc jest karalna :) możesz przecież wszystko ustalić jak tylko zacznie coś kombinować jak będzie chciała coś co tobie nie pasuje to rezygnujesz i już ! :) i nóżki dłubiesz sobie sama !

Gość gość
Twoja kokeżanka ma zryty beret. Trzymałbym się od niej z dalek. Oczywiście, że to swego rodzaju fetysz. Chce pieścić twoje stopy i przenieść się wyżej...

Gość gość
Ja na Twoim miejscu obawiałabym się czego innego. Mianowicie tego, że Ty sama będziesz tego chciała. U mnie było podobnie. Chciałm tylko sprawdzić jak smakuje pocałunek drugiej dziewczyny. Ani ja, ani ona nie byłyśmy lesbijkami. To miał być taki mini-eksperymencik. Zaczęłyśmy się całować. Najpierw nieśmiało, takie cmokanie. Potem już z języczkiem. Ona była śmielsza i po chwili poczułam jej dłonie na piersiach ale nie opierałam się nawet gdy podciągał mi koszulkę i rozpinała mi biustonosz. Ja jej to samo, bo byłam ciekawa wyglądu jej piersi. Nawet nie wiem kiedy "buchnął żar" w nas i stało się. Na całego. Zmierzam do tego, że jak zacznie robić Ci minetę, jak zacznie Cię lizać, a Ty się coraz bardziej będziesz podniecać to ani się obejrzysz jak w tym podnieceniu pozwolisz ze sobą zrobić wszystko. Wnosek. Nie rozniecaj ogniska, bo możesz nie zdążyć ugasić pożaru. PS. Na końcu się okazało, że ona ma jakiegoś grzyba w ci/pie :(

Gość gość
Autorko, ty również jesteś zy****a pod czachą. Widać, że masz coś z lesby

Gość gość
Jesteś obleśna lesbą i na dodstek solidnie nagrzeszyłaś. Piękna sodoma i gomora. Wy kobiety mscie grzeszenie w genach. W końcu przez babę wywalono człowieka z raju i każdy wie, że kobiety są największymi homosiami na tym świecie.

Gość gość
Mnie zainteresowalo cos innego, jak manicure w finezyjne wzorki moze byc ladny:)

Gość gość
My faceci nawet na to nie zwracamy uwagim. Najlepszym kolorem paznokci jest taki jaki stworzyła je natura. Wszystkie te czerwone, czarne, niwbieskie, itp. to istny festyn.

Gość gość
Jak Wam idzie malowanie?